Е тази цена за G2 е абсурд. Но пък е и по-нов модел. Не знам, в крайна сметка трябва да си гледаме наща си кочинкаПреди време си спомням така някви ентусиасти в климатичния раздел щяха да си вкарват клими от чужбина
![]()
И аз се чудя защо се обявяват такива цени при румънците. Пари ли се перат или е нещо друго - не знам, но има някаква далавера. Примерно аз си взех монитор от Емаг на черният петък през 2021 за 301лв., като реалната му цена беше около 400-420лв, а сега същият монитор (предлаган от маркетплейс търговец) е 921лв
Има нещо вярно, една и съща стока съм я виждал с четири различни цени в рамките на ден. Това не е никаква пазарна логика. Имам чувството, че имат някакъв скрипт и през няколко часа вдигат цени на едни продукти, а намалят други, но печалбата им да остане горе-долу еднаква.
Здравейте!
помощ при избора.
Не знам в коя тема е по-добре да публикувам „lg“ или „samsung“, реших в тази))
ето тези две:
https://globy.com/b2bmarket/listing/...tv-accessories
https://globy.com/b2bmarket/listing/...tv-accessories
Благодаря!
Здравейте,
Моля за коментар, мнения и отзиви за Samsung 55 QN90D или оригинално описание 55" Neo QLED 4K QN90D AI TV (2024)!
Старата плазма Panasonic сдаде багажа.
Здравейте!
Едно приятелче се оглежда за телевизор.
Бихте ли ми дали съвет за най-добрия 75"-ов модел на Самсунг, който се вписва до 2500лв. Ще се ползва за филми, Нетфликс и игри на плейстейшън.
Благодаря предварително!
Здравей Милене, най добрия 75" Самсунг до 2500 лв , към днешна дата е : Телевизор SAMSUNG QLED 75Q80D, 75" (189 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (Модел 2024) - eMAG.bg
Идва черен петък, дали ще се появи нещо по добро.. на тази цена.. трудно може да се каже , макар че по добър от него е QN85D или QN90D но те абсурд да слязат с по 1000 лв. а и има риск този да изчерпа, така че взимай този, че на всякъде е другаде е по над 3000 лв.
- - - - - - - - - -
П.С. пиша на следващия ден, онази цена вече я няма, дано да си успял да го вземеш вчера защото беше 2490 лв.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 11-11-24 в 00:17.