Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 38 от общо 38
Like Tree6Одобрявам

Всичко за TV SAMSUNG QE-QN95C

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Живее в
    Usa

Отговор: Всичко за TV SAMSUNG QE-QN95C

Здравейте ! Може ли някой да ми каже, какви са размерите на конекторите, които свързват телевизора с кутията с входовете и изходите му ? Притеснява ме ,дали ще мога да го прекарам през отвора, който имам в стената от пода до телевизора. Има ли вариант, при който тази кутия да остане зад телевизора ? Става дума за 55QN95C

2.  

3. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Потърси ли в упътването на ТВ.
    https://www.samsung.com/bg/tvs/qled-...atxxh/#support

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Живее в
    Usa

Грешка. Той модела няма one connect box нали ?
    Този пост е редактиран от mmmladenov; 27-05-24 в 15:10.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Няма такава. Освен това, звукът на телевизора е ужасен и ще трябва саундбар, който няма да работи добре отзад.

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022

Здравей! Би ли проверил какъв е входящия сигнал от нетсърф приложението - 5.1 ли ти показва или 2.0? Аз съм с декодер на Нетсърф и доскоро при натискане на бутона инфо на АВР-а ми показваше, че имам 5.1 вход. аудио сигнал на АВР-а. След като поисках пин код за да гледам директно от приложението на Нетсърф на тв, нещо се случи и сега дори и от декодера на нетсърф като гледам, вместо от приложението на тв ми показва, че сигнала е 2-у канален? върнах към фабр настройки декодера, тв и авр-а и ... все така - вх. аудио сигнал си е все 2-у канален. От настройките на тв аудиото е избрано да е в режим pass-through... Странното е, че и от ютюб слушам вече пак двуканално... а пък ако пусна приложението на нетфлиск филмите си тръгват в 5.1 , тоест проблема не би трябвало да е в тв си мисля.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2023

Аз ползвам само приложението на Netsurf за гледане на ТВ, нямам декодер изобщо. Когато гледам ТВ, AVR Denon разпознава звука и обръща на DDSur, което е 5.1. Друг е въпроса, че в повечето случай това е дразнещо защото няма как да гледаш новини по Канал 1 и звука да е 5.1.

Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2022

Цитат Първоначално публикувано от ivanovkm1 Виж публикацията
    Аз ползвам само приложението на Netsurf за гледане на ТВ, нямам декодер изобщо. Когато гледам ТВ, AVR Denon разпознава звука и обръща на DDSur, което е 5.1. Друг е въпроса, че в повечето случай това е дразнещо защото няма как да гледаш новини по Канал 1 и звука да е 5.1.

Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk
    Разбрах те, но имаш ли бутон на АВР, с който да провериш входния звук от тв към ресивъра(би следвало да ползваш е-арк)? Това, което ти показва е преобразуваният/изходния сигнал от ресивъра към колоните. Аз съм с Onkyo и на дистанционното имам бутон за инфо, с което мога да проверя както входния сигнал (от ТВ към АВР-а), така и изходния (от АВР-а към колоните). Примерно с приложението на Ютюб повечето клипове са в стерео 2.0, но има и такива с многоканално аудио 5.1. На Нетфликс също повечето филми са в 5.1. Но с приложението на Нетсърф ми показва само в 2.0. А с декодера имах 5.1...
    Този пост е редактиран от martinbaliev; 16-07-24 в 09:35.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2023

Аз не откривам такава възможност на Denon.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Samsung Galaxy - всичко за смартфоните на компанията
    От kod във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 252
    Последно: 05-08-25, 21:01
  2. Отговори: 8
    Последно: 28-10-09, 18:45
  3. Всичко за LCD телевизорите SAMSUNG
    От smsdeliverer във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 29-09-07, 10:40
  4. Зименс, Всичко за ...
    От barev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 32
    Последно: 23-07-04, 05:34
  5. Намаление - Всичко по 90$
    От trastikata във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 07-02-04, 13:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе