Ще дойдат те на мойтоПървоначално публикувано от loshdancho
26'' и по-малко
32''
37''
40''
42''
46''
52''
60''
65''
70''
80''
Ще дойдат те на мойтоПървоначално публикувано от loshdancho
Те сега не могат да управляват успешно 4 цвята -та камо ли 5 ще трябват нови процесори и нови носители на информация за да се постигнат 100% от възможностите на такъв панел.Първоначално публикувано от loshdancho
Калибрацията също ще се усложни
а мислиш ли че вече не се разработва?
пазара си казва крайната дума а както знаеш клиентите са риби и се ловят с реклама
не е по темата но виж http://en.wikipedia.org/wiki/MPEG_7
Ами затова са направили комбина с Тошиба. Миналата година имаше съобщение ,че Тошиба ще им дава процесори срещу панели , ето за какво иде реч значи.Първоначално публикувано от hristoslav2
С едно уточнение - ASV 10-то поколение (X-gen)Първоначално публикувано от hristoslav2
Привет на всички съфорумци,доколкото забелязвам ,LCD- SHARP-LE810/820EV,вече присъстват в интерсервиз узунови,интересуват ме най вече визуални впечатления от тези модели :ъгъл на зрение ,картина,въобще чувстват ли си тези 4-ри цвята и ултравиолет панела.
Зрителният ъгъл е леко увеличен.Картината е много добра. Това което забелязах е че новият панел се изразява в по ярка картина-може и да се лъжа-нямах време да си поиграя повече с настройките.Първоначално публикувано от maxim7
Ако ти се четат ревюта
Модели 2010г
Hristoslav2,може ли да намериме ръководство за LC40LE820EV?И още една въпросителна ,във България очакват ли се от този модел с вграден сателитен тунер,на който CI+ слота да е съвместим с него.
Ръководство за употреба
http://www.sharp.de/cps/rde/xbcr/doc...820E_OM_DE.pdf
В България няма да се внасят модели със DVB-S2тунер
централите на всички производители подценяват Источно Европейският пазар и не предлагат тези модели за България
тук ще се продават само модели 810,820
LE600EV-черен корпус DVB-T
LU700S - Black DVB-T/C Common interface CI
LU700E - Black DVB-T/C Common interface CI
LE700EV - Black aluminium DVB-T/C Common interface CI
LE705E - Black aluminium DVB-T/C Common interface CI+
LE705EV - Black aluminium DVB-T/C Common interface CI+
LX810EV - Black aluminium DVB-T/C
LE810E - Black DVB-T/C
LE811E - Black DVB-T2/C за Ирландия
LE812E - Black DVB-T/C/S2
LE820E - Piano black and mirror glass front, silver frame DVB-T/C
LU820E - Piano black and glass front and black frame DVB-T/C
LE821E - DVB-T2/C -за Великобритания и Ирландия
LE822E - DVB-T/C/S2
LE920E - DVB-T/C
LE921E - DVB-T2/C -за Великобритания и Ирландия
Sharp LE821 (LC-46LE821E) Review
http://www.avforums.com/review/Sharp...1E-Review.html
Sharp LC-40LE810ЕV, LC-46LE820ЕV. Матрица: Sharp UV2A "Quattron"
LC-40LE810ЕV
LC-46LE820ЕV
Като първо впечатление - може да се отбележи много добър контраст, гледан челно.
От Руският форум.Мнението е на модератор на темата,може да е субективно,но за сметка на това е съвсем прясно..
Ну что же. Вот и к нам привезли первенца 46LE810. Позвонили сегодня вечером и пригласили. Я, как раз успел на распаковку девайса.
Первое впечатление - телек классный. Этакий огромный айфон. Присутствие четвертого цвета в пикселе, я ни по каким признакам обнаружить не мог. Цветопередача хорошая, даже по умолчанию. Движение на экране - без рывков на виденном мной контенте. В высоком разрешении просто фотографическая чёткость картинки. Да и аналог вполне приемлем. Очень естественная картинка и взвешенная правильная цветопередача. Для первого раза заморачиваться не стал с глубинным изучением процессов, происходящих на экране. Постепенно повнимательней поизучаю. А пока всё.
Добавление от 09.06.2010 22:07:
А я продолжу делиться впечатлениями от своего знакомства с 46LE810E. Телек выглядит очень презентабельно, но при начальном осмотре, действительно внешняя рамка кажется широковатой, по сравнению с тем же Самсунгом 46С7000. Но, после включения ТВ, это ощущение напрочь пропадает, ибо смотрящий, всецело погружается в происходящее на экране.
Сегодня я внимательно изучил такие параметры, как угол обзора и передача движения. Вчера телек подключили к Блу-Рей, и сегодня весь день гоняют по нему различные фильмы. Как не старался, но обнаружить сколь-нибудь видимые ухудшения в контрасте и цветопередаче при изменении угла обзора, я не смог. На качественном контенте и так искажения в цветности и контрасте минимальны (при изменении угла обзора), даже на телеках с матрицей ASV, а Х-Gen (в своей новой четырёхцветной версии) превзошёл даже самые смелые мои ожидания. Я допускаю, что в тестовом режиме на тёмных статических картинках, деградация контраста будет заметна, но рабочий контент, не даёт повода обращать внимание на данный параметр.
Передача движения изумительно плавная и очень естественная, без мультяшно-кукольного эффекта. Я склонен думать, что причина не в новом алгоритме 100гц у Шарп, а в технологии UV2A, которая (посредством ультра-фиолета) более резво поворачивает кристаллы в нужном направлении, уменьшая время отклика. И горизонтальные, и вертикальные перемещения объектов по экрану, передавались с безупречной чёткостью.
Ещё немного о дизайне. Покрытие экрана очень напоминает Crystal Clear, которым покрыты панели серии LE700/ 820-я серия (как известно) имеет на лицевой панели стекло.
Ножка выполнена из натурального металла и довольно увесистая, как и стеклянная подставка. Нижняя лицевая часть панели, с логотипом и набором сенсорных кнопок - зеркальная. Ещё раз повторюсь, что телевизор выглядит очень солидно и по дизайну - это явный шаг вперёд.
Сполай ти за информацията, n8852
Коментар може да се направи само за ъгъла на гледане. Той се определя в тъмна стая, при засилена яркост и при картина, която съдържа тъмни и светли участъци. Иначе няма как да има обективно мнение на конкретния потребител. А най-добре е да се публикуват и снимки, по възможност. И аз в магазина не можах да определя точно доколко се изменят контраста и цветопредаването с ъгъла на гледане, но определено имаше такова изменение.
Здравейте,
от дне сuм собственик на Sharp LC 32FH510E.
Има ли някой представа, защо през USB входа не ми тръгват видеото със субтитри на кирилица. Ако сменя написаното в файла с латиница няма проблеми.
Благодаря Предварително!
А.