Е това е за щатите а у нас ще видим какво ще пуснат словаците от UMC - Slovakia
Нали закупиха правата за Европа
26'' и по-малко
32''
37''
40''
42''
46''
52''
60''
65''
70''
80''
Е това е за щатите а у нас ще видим какво ще пуснат словаците от UMC - Slovakia
Нали закупиха правата за Европа
Здравейте, обръщам се за съвет от знаещите или имащите този модел LED телевизор SHARP LC-40LE814EV , заслужава ли си парите или да се насочвам към друга марка. Благодаря предварително !
ЙОК..................ПРОДЪЛЖАВАМ АНТИРЕКЛАМАТА НА ШАРП И ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВ................ТЕ СИ ЗНАЯТ
Интерсервиз Узунови е правилното наименование! И родата е включена, при това от поне 10 години.
Иначе съм съгласен с теб.
здравейте,
искам да попитам как се увеличават/намалят субтитрите на този телевизор,когато се гледа от USB LED телевизор Sharp LC-50LD264E - Интермаркет - Интерсервиз Узунови АД - вашият онлайн магазин за уреди за вграждане, вграждане уреди, бяла техника, аспиратори за вграждане, абсорбатори , фурни за вграждане, печки, плотове за вграждане, котлони за вг
прочетох информацията от първата страница
Media player
Поддържани медия през USB и DLNA..
При субтитрите нещата са следните:
Субтитрите просто направете името на филма и на субтитрите едно към едно и тръгват - 760Е
Модели 630, 635, 730, 740, 835, 840 отварят субтитри, само ако те са апенднати към видео файла. Принципа е както при mkv, там видео файла нали има апенднати няколко аудиота и субтитри на различни езици. Реално субтитрите не се вграждат във видеото. Самия медиен плейър е така направен, да търси субтитри само там, не може да ги възпроизведе от отделен файл.
--------------------------------
Проблем със субтитирите
Първо отворете .srt файла в notepad++ и му задайте енкодинг windows-1251, което показва кирилицата, запишете го в utf-8 формат, в notepad го преобразувайте в Unicode.
(би трябвало да може директно да се преобразува windows-1251 -> Unicode в Notepad++)
Допълнение :
в Notepad++ директно се конвертира към UCS-2 Little Endian(като преди това съм избрал Windows-1251), при мен това работи.
------------------------
Модели 240, 340 и 540 четат и субтитри в отделен файл.
Забелязах обаче че при възпроизвеждане на mkv ако битрейта на видеото е висок, то на последните три модела засича. Изглежда процесора не е достатъчен.
--------------------------------
DLNA успя да се докаже и в момента е малко по-търсен от USB-то. Все повече клиенти го търсят, тъй като някой техен авер ги смаял с възможността на DLNA.
За субтитри на български - трябва да са в txt формат, със същото име на видеофайла - трябва да се преобразуват - енкодинга трябва да е "unicode". Отваряте ги с Notepad, давате Save As и там в настройките сменяте от ANSI на UNICODE.
Формата е *srt*
На дистанционното има бутон за субтитрите! С него можете бързо и лесно да си ги включвате и изключвате! иРазбира се за да се чудим и маем, японците са му сложили картинка вместо да го надпишат за какво е копчето, а и за да ни е още по-кофти са оставили субтитрите на OFF, така че каквито и да сложите, то никога няма да се видят!
Convert Bulgarian subtitles when viewing it from the USB-TV - YouTube
Имам пролем с EPG-то на телевизора ми 39LE650 - като влезна в него не се виждат всички канали, например липсва канал 1 и btv, но има nova и кинонова и т.н.т. Ако превключа на БТВ долу си ми показва какво върви и къде се намиам, но влезна ли с бутона EPG вътре бтв просто липсва?!? Няма ли някакъв начин да се ресетне. Какво определя кои канали да се показват и кои не?
Ще се радвам да споделите как е EPG-то на вашите шарп-чета...
При мен, как е направено и се виждат каналите като натисна EPG
В настроиките на самото EPG
1-избор на тв канали, сьм дал отметки нза кои канали да ми излиза инфо....
погледни при теб за тези канали имаш ли отметка
Моля, пишете в новата тема за Телевизори Sharp