26'' и по-малко
32''
37''
40''
42''
46''
52''
60''
65''
70''
80''
Днес уцелих една много хубава промоция , минах през Интерсервиз в София. Купих си Sharp Quattron LC-40LE814 за 1599 лева с ДДС.
Незнам но цената е убийствено ниска за телевизор с такова качество и един от най-добрите браузъри и перфектна картина и звук. 40-ката на 1599лв , а 46-цата на 2099лв при положение , че онзи ден бяха с 500 лева по-скъпи.
Момчетата казаха , че са ограничени количества и на тази цена не вярвам да се задържат дълго.
С две думи който иска да вима докато има.
Поздрави
Ами честито , но 1599лв за 40" си е много , според мен ! За тези пари си взимам плазма без да се замислям !
Честито и от мен ! Добър е модела и мноооого цветен ще ти радва окото. Като го разучиш драсни няколко реда за плеъра и другите екстри.
Аз съм ги разучил , защото имам и 810-ка на куатрон серията.
Минуса е че медия плеяра няма БГ субтитри. Но не мисля , че това е проблем. Интернета има перфектни заложени сайтове , които в повечето случаи се ползват , сърфирането е доста лесно , лошото е , че няма флаш плеяр. Но не съм тръгнал а гледам клипове във вб..с нали ?
Картината е ясна. Звук та дррънка , особено средите и басите. Говорителите на пайнер си вършат работа. На мен специално много ми харесва и Ейпъл дизайна който са заложили.
Оптичния сензор за картината ми е много полезен особено като гася лампата вечер :D
А най-много ми харесва това , че другия ми е куатрон е на стена и има опция за звука която променя звученето така , че като е на стена се получава мега як сараунд.
И най-важното , гледам го на цифрова кабелна на бли... и картината е велика.
civica аз не съм фен на плазмите , а и си харесвам Шарп , както мисля , че е станало ясно и за това.
Но да има достойни модели на всички марки които са по-евтни , но японското блазни ..
Поздрави
Колега , нищо лично и аз не съм фен на някоя марка , въпреки , че харесвам това -онова , но си купувам практични неща на добри цени ! Че то утре ще излезе нещо съвсем ново и защо да давам много пари за нещо , което ще го сменя след две години , а и то няма да има подходяща остатъчна стойност !
От коя година беше този модел?
Първоначално публикувано от progresive
Ако съм те разбрал правилно, имаш 810 и си си взел стар 814 заради козметични промени....Първоначално публикувано от progresive
http://drglotze.de/tv-modelle/sharp-fernseher
LX810EV - DVB-T/C Европейски модел
LE810E - DVB-T/C полугланцов панел
LE811E - DVB-T2/C полугланцов панел - за Британия, Ирландия
LE812E - DVB-T/C/S2 полугланцов панел - за *****, Украйна
LE820E - DVB-T/C + DLNA гланцов панел
LU820E - DVB-T/C + DLNA гланцов панел
LE821E - DVB-T2/C + DLNA гланцов панел - за Британия, Ирландия
LE822E - DVB-T/C/S2 + DLNA гланцов панел - за *****, Украйна (E/ERU)
LE920E - DVB-T/C + DLNA + DVixHD гланцов панел
LE921E - DVB-T2/C + DLNA + DVixHD гланцов панел - за Британия, Ирландия
LE925E - DVB-T2/C/S2 + DLNA + DVixHD гланцов панел
LC-60LE822E - Piano black and mirror glass front, silver frame
LC-52LE820E - Piano black and mirror glass front, silver frame
LC-46LE820E - Piano black and mirror glass front, silver frame
LC-46LX810E - Piano black front and black frame
LC-46LE810E - Piano black and mirror front, silver frame
LC-40LE820E - Piano black and mirror glass front, silver frame
LC-40LX810E - Piano black front and black frame
LC-40LE810E - Piano black and mirror front, silver frame
Juni 2010Първоначално публикувано от lazarus18
810-ката е първия ми куатрон , за друго жилище си взех 814-ка. Дизайна и на двата модела е еднакъв , разликата е , че 814 има сателитен тунер , интернет , Dlna и съответно е по-нов модел.
SharpLC40LE630E = Philips_42PFL7606 ?
...................................
Видимо платаката е от PFL4606 :default
Шарп 630 = Филипс PFL4606
Шарп 830 = Филипс PFL7606
Кое от тези три равенства всъщност е вярно или и трите са с еднаква платка?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316811826[/time]_________________________________________________
И една безумна идея - Щом са с еднакви платки дали ще е възможно например да се зареди софтуер на телевизор шарп върху филипс 4606 например?
Egor
SharpLC40LE630E = Philips_42PFL7606 имаме 99% съвпадение на елементите от main-board.
Проблема е че колегата от гърция не е свалил радиатора за да се види процесора. Ако процесорите са едни и същи, то е много вероятно, фирмуера да става и на двата модела.
Philips_42PFL7606/горната снимка/ и sharp-lc-40le630e/долната снимка/
[img width=727 height=600]http://www.fullhd.gr/images/stories/2011/Teardown/Philips42PFL7606/Philips_42PFL7606_mainboard.JPG[/img]
Може сам да свалиш фирмуер, и да го разопаковаш и сравниш/ако разбираш/.
Компанията Sharp представи официално на американският пазар новият модел от серията AQUOS - LC-80LE632U. Моделът е с диагонал на екрана 80 инча и по думите на японският производител се явява най-големият в света LCD телевизор със светодиодна подсветка към момента.
http://www.sharpusa.com/ForHome/Home...C80LE632U.aspx
Продажбите на 80 инчовият гигант ще започнат в началото на октомври на препоръчителна цена от $5499,99.
Всъщност, желаещите да притежават този телевизор може да направят предварителна заявка за него на цена под $5000.
В ГерманияMediaMarkt - абониран съм за брошурите -това е от тази седмица промоция - тук е с над 1000лв в Електрон.