Някакъв софтуеър да ми препоръчаш приятел? Ако конвертира 2 часа всеки филм ще е доста болезнено...
Някакъв софтуеър да ми препоръчаш приятел? Ако конвертира 2 часа всеки филм ще е доста болезнено...
Опреедлено е болезнено, аз бих ти препоръчал да си купиш медия плеър и да не се занимаваш с глупости. Добре ,че моя Самсунг плейва всичко ...
То ако става за въпрос през лаптопа си върви прекрасно през HDMI, но гледах да минимизирам употребата на кабели, медиа плеъри и други..
Да ясно , но пред алтернативата да конвертирам звука на всеки филм който е с DTS...поне аз щях да предпочета медия плеъра.
Аз си взех по-малкия Sharp 24le510e - също с възможност за запис на USB. Опитах, но не прави запис от наличните при мен сигнали - AVI TV - т.е кабелна аналогова, кабелна цифрова и видеокамера включена в цифровия вход Вероятно трябва да е сигнал през HDMI, но нямам такъв източник. Съжалявам, защото имах идея да прекодирам записите си от мини DV камерата си Самсунг в - avi формат.
Защо реши че ще стане през телевизора ? За това си има компютър.Първоначално публикувано от giimi
Записа става само през цифровият тунер на телевизора.
Имам Plextor AV 200 U видео конвертор и съм направил доста прехвърляния. Но реших, че през телевизора може да ми е по-удобно