Страница 101 от 119 ПърваПърва ... 519199100101102103111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,501 до 1,515 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

И аз съм на СКК!!!!!! Но моят телевизор от събота е в Сервизния център на Сони и днес късно трябва да им звънна.
    Сега ще им звъня на кабеларката гадна.....

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от DarkAvenger
    Случайно да сме на един кабелен оператор - СКК? Според мен hristoslav2 е прав - статично електричество или някакъв друг постоянотоков сигнал върви по кабела. Утре ще пробвам с галваничен разделител и ще ви кажа резултата. Мисля си, че е лъжлива тревога.
    колега има ли ефект от галваничния?

4. Тук е от
    Apr 2006

Поръчал съм online КП "Зевс 7"X от тук:
    http://www.lug.bg/index.php?cPath=39...21464043554da6
    http://www.sono.bg/bg/products/bg/9/...ct_details/113
    ще ми го доставят по еконт утре до обяд. Като имам резултат ще ви пиша.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Тук е от
    Apr 2010

Малко късно споделям, но да кажа. По въпроса за липсващите канали на тв от кабелната. В Пловдив в кабелната мрежа на N3 се случи подобно нещо.
    Това го каза човека занимаващ се с поддръжката. Имало потребител, който със Сони не виждал част от програмите, но понеже и с предишния си кабелен оператор - Евроком(близуу) имал подобни проблеми, не казвал нищо - мислел, че тв то просто не хваща всичко. И така 1-2 месеца. А излезе, че се оправяло за 2 минути работа - някаква настройка в подавания сигнал. От поддръжката казаха, че просто Сони са много чувствителни на спазване на стандарт и дребната разлика в параметрите правела проблем. Така от оператора си оправиха там настройките и нещата заспаха. Ядосваха се, че клиента си мълчал, а се оправяло за 2 мин. и ни се караха на другите да си казваме като има проблем. Та явно има нещо, което Евроком/близуу трябва да настроят по-правилно и ще се появят и липсващите канали. Може би цял пакет канали е с нещо объркано и затова липсват програмите от него.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Така, обадиха ми се от Сони сервиза и ми казаха, че се е наложила пълна преинсталация на софтуера вследствие на въпросната грешка породена от някакви шитни пуснати от СКК.Специално уточниха, че става въпрос за цифрова кабелна ТВ. Тук проблема идва от това, че ако отново закача ТВ-то към въпросния кабел и шитните са си още по него, ТВ-то ще отчете грешките и дори нещата при СКК да се оправят, индикацията ще остане.
    Ще сменявам доставчика /Булсат/, а до тогава на ефирната цифрова.
    В ебати държавата живеем, с ебати качествените услуги, заклевам се.....

8.  

9. Тук е от
    Apr 2006

От днес сутринта използвам галваничен разделител КП "Зевс 7"X на антенния вход и грешката повече не се появява (тествано повече от 6 часа). Изчистването на вече регистрирани грешки става чрез сервизното меню.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

От днес сутринта използвам галваничен разделител КП "Зевс 7"X на антенния вход и грешката повече не се появява (тествано повече от 6 часа). Изчистването на вече регистрирани грешки става чрез сервизното меню.
    Благодаря ти за инфото. Сложно ли е изчистването на грешките. Ще те затрудня ли ако на ЛС ми обясниш стъпките.

11. Тук е от
    Apr 2006

http://www.techlore.com/article/1544...linking-Codes/
    Виж последния параграф:
    IMPORTANT: After you repair the unit, you MUST clear the values on this diagnostic screen. These codes do not reset themselves after the fault is corrected, so if you don't clear them, you'll be seeing "old" fault codes the next time you enter this screen. Clearing is done by going into the service mode (display, channel, 5, volume plus, then power ). Press 8 and Enter, which returns everything to the factory preset condition.
    За влизане в self-diagnostic меню: I+, 5, VOL-, Power ON
    Изчистване на грешката: 8, 0

12. Member
    Тук е от
    Mar 2008

http://www.techlore.com/article/1544...linking-Codes/
    Виж последния параграф:
    IMPORTANT: After you repair the unit, you MUST clear the values on this diagnostic screen. These codes do not reset themselves after the fault is corrected, so if you don't clear them, you'll be seeing "old" fault codes the next time you enter this screen. Clearing is done by going into the service mode (display, channel, 5, volume plus, then power ). Press 8 and Enter, which returns everything to the factory preset condition.
    За влизане в системно меню: I+, 5, VOL+, Power ON
    Благодаря ти за информацията.

13. Тук е от
    Apr 2006

За съжаление, въпреки галваничния разделител КП "Зевс 7"X, тази вечер отново регистрирах същата грешка ( 10 примигвания, 3 сек пауза, 10 примигвания... ) :-(. В сервизното меню вече имам 16 броя:
    010 DTT_WD ххххххххх ххххххххх ххххххххх 16
    Някой да има други идеи?

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

Чак сега пиша,тъй като имах проблеми с компютъра си! Обаждах се в сервиза на Сони за проблема с премигванията/10 на 2/,но ми отговориха,че щом работи телевизора/има картина и звук/-няма проблеми ,не подлежи на ремонт. Даже ми казаха ,че може и всички диоди да мигат,но работи ли ,няма проблем. Вече ,ако спре да работи или почне да изключва ,тогава е за сервиз. На мен от понеделник сутринта не ми мига вече,само от време на време прицъква.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от omax
    Така, обадиха ми се от Сони сервиза и ми казаха, че се е наложила пълна преинсталация на софтуера вследствие на въпросната грешка породена от някакви шитни пуснати от СКК.Специално уточниха, че става въпрос за цифрова кабелна ТВ. Тук проблема идва от това, че ако отново закача ТВ-то към въпросния кабел и шитните са си още по него, ТВ-то ще отчете грешките и дори нещата при СКК да се оправят, индикацията ще остане.
    Ще сменявам доставчика /Булсат/, а до тогава на ефирната цифрова.
    В ебати държавата живеем, с ебати качествените услуги, заклевам се.....
    Същата драма и при мен с W5500, днес ще идват да мерят, на теб какво ти отговориха тия нефели от СКК, и въобще идваха ли да правят нещо ?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Jul 2010

Приятели, едно такова въпросче имам. В началото, като си купих EX500, му настроих настройката за еднаквия звук - когато има реклами, да не ми бучи здраво и да буди бебето. Сега обаче откривам, че вече това нещо не работи или пък телевизиите са направили нещо така, че реално тази настройка не е ефективна. Виждам в менюто, че е включена, но просто няма ефект. А имаше. Някой да знае нещо по въпроса?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе