Страница 15 от 119 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Благодаря ти Lazarus.Не ставаше въпрос за видео,а само за снимки и музика.Но май цялата работа е напълно безсмислена и ще се откажа.Бях изчел цялата тема преди да пиша.Май ще го свържа с HDMA към ПК и ще гледам всичко каквото искам.Исках само да му видя възможностите.Като цяло съм много доволен от ТВ-то.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Снимки и музика стават. Сложи си последния Windows Media Player и телевизора го вижда.

4. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Добре,но ТВ-то не намира никакъв сървър.Не трябва ли първо да направя някакви настройки на ПК.Примерно-изключване на защитната стена или нещо с рутера-не знам.Не съм много в час с тези защити.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zabadara
    Добре,но ТВ-то не намира никакъв сървър.Не трябва ли първо да направя някакви настройки на ПК.Примерно-изключване на защитната стена или нещо с рутера-не знам.Не съм много в час с тези защити.
    http://www.sonydigital-link.com/tv/t...&m=KDL-40V5500

http://www.sonydigital-link.com/tv/t...&m=KDL-40V5500

http://www.sonydigital-link.com/tv/f...500&f=dlna_faq

http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366397
    Успех

6. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Hristoslav2 много съм ти благодарен и задължен!Ти си върха.Мислех си ,че разбирам поне малко от ТВ-та,но досега.Изтеглих и инсталирах това "Домашний медиа-сервер (UPnP)" от твоето ревю във форума.Поиграх си малко с настройките(добре,че навремето учихме стабилно руски).Исключих защитната стена на ПК и познай какво стана.Sony-то намери домашния ми сървър без никакъв проблем и допълнително търсене и каквото и да е било друго.Изкарва всичко каквото имам на компа.Чете всичко-музика,фото, та дори и филми без предварително да правя нещо с тях и без да им вграждам субтитрите.Качеството не е като от ДВД-то,но става.Писна ми да записвам филми на ДВД.Но ще си включа и HDMA,поръчал съм го.
    Бъди жив и здрав.Успешна и спорна да ти е новата 2010 год.
    П.П Голямо четене падна .Имам да черпя.

7. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Lazarus18-Благодарности и на теб за бързото вкючване и помощ!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zabadara
    Hristoslav2 много съм ти благодарен и задължен!Ти си върха.Мислех си ,че разбирам поне малко от ТВ-та,но досега.Изтеглих и инсталирах това "Домашний медиа-сервер (UPnP)" от твоето ревю във форума.Поиграх си малко с настройките(добре,че навремето учихме стабилно руски).Исключих защитната стена на ПК и познай какво стана.Sony-то намери домашния ми сървър без никакъв проблем и допълнително търсене и каквото и да е било друго.Изкарва всичко каквото имам на компа.Чете всичко-музика,фото, та дори и филми без предварително да правя нещо с тях и без да им вграждам субтитрите.Качеството не е като от ДВД-то,но става.Писна ми да записвам филми на ДВД.Но ще си включа и HDMA,поръчал съм го.
    Бъди жив и здрав.Успешна и спорна да ти е новата 2010 год.
    П.П Голямо четене падна .Имам да черпя.
    Важното е че се намери решение Успех и на теб през новата 2010година

10. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,знаете ли от каде мога да сваля картини за картина в рамка? Преварително благодаря.

11. Тук е от
    Dec 2009

Привет колеги
    В крайна сметка взех SONY KDL-40Z5500AEP
    През USB порта видях, че мога да гледам клипове формат MPEG-1. А как стоят нещата,
    ако искам да гледам филм?Субтитрите на отделен файл ли трябва да ги качвам или трябва
    да ги вграждам в самия MPG файл с някоя програма?
    Ако има и някоя интересна екстра, която не съм открил ще се радвам да ме светнете

12. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Честита и спорна година.
    Искам да попитам има ли вече впечатления от тунерите S в новите модели на Сони(с Булсат Например).
    Моите впечатления са че с външнте тунери пълна боза. Дали има разлика или просто сигнала си е скапан.

13. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,
    Относно това SONY BRAVIA KDL-32V5500 видях, че има кабелен цифров тунер, но никъде не успях да намеря информация дали има CI слот за карта. В такъв случай какво може да се гледа? Само некодирани канали по кабеларката така ли ?

Поздрави

14.  

15. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от dionisi
    Здравейте,
    Относно това SONY BRAVIA KDL-32V5500 видях, че има кабелен цифров тунер, но никъде не успях да намеря информация дали има CI слот за карта. В такъв случай какво може да се гледа? Само некодирани канали по кабеларката така ли ?

Поздрави
    Има слот за КАмодул-погледнато отпред в ляво под USB и HDMA 3.Ще трябва да си закупиш модула свободно или от оператора на кабелната,която ползваш и да сложиш картата в него.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от versaceto
    Привет колеги
    В крайна сметка взех SONY KDL-40Z5500AEP
    През USB порта видях, че мога да гледам клипове формат MPEG-1. А как стоят нещата,
    ако искам да гледам филм?Субтитрите на отделен файл ли трябва да ги качвам или трябва
    да ги вграждам в самия MPG файл с някоя програма?
    Ако има и някоя интересна екстра, която не съм открил ще се радвам да ме светнете
    Субтитрите трябва да ги вградиш.
    http://www.sony.bg/hub/bravia-lcd-tv/15/4

17. Тук е от
    Jan 2010

@zabadara
    Мерси за информацията, понеже го гледах досега само по спецификации и ревюта и на едно от местата пишеше, че можеш да гледаш свободните цифрови канали от кабелната телевизия и затова се притесних За модула знам, а и модула му какъв е CI или CI+

Още едно питане относно този модел: пише че цифровия му кабелен тунер поддържа HD, това означава ли че може да гледам HD каналите на кабеларката /след като си платя абонамента разбира се/

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dionisi
    Още едно питане относно този модел: пише че цифровия му кабелен тунер поддържа HD, това означава ли че може да гледам HD каналите на кабеларката /след като си платя абонамента разбира се/
    Можеш да гледаш HD програмите с тунера на 32V5500

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 119 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе