а за тези модели от по високият клас има ли цени вече в ЛВ
а за тези модели от по високият клас има ли цени вече в ЛВ
В другата тема питах-никъкъв отговор.Да питам и тук.Дали да изчакам март месец,за новия модел 32EX700,или да взимам 32W5500.Мислех че в цената ще има голяма разлика,но не е фрапираща.Какви предимства има EX,и заслужавали си чакането
Личен съвет , ако не ти е спешна покупка , по-добре изчакай !Няма логика новата техника да е по-зле от старата !
Поне на мен, не ми е известно. За сега е само това.Първоначално публикувано от venci79
3-те размера на EX700AEP са вече в продажба, но само по заявка през компютърните фирми.
Ок,мерси не ми е спешна покупката.Все още има малко информация за EX,да попитам с колко тунера е,и каква матрица има 32ex700
Колега , това за което питаш го има из нета , но иска ровене и още модела е чисто нов и още няма ревю за него . Но през март и това ще стане ! А засега само това :
BRAVIA KDL-EX700 Series
Full HD 1080p (1920 x 1080) Edge LED backlit LCD
Presence Sensor, Ambient sensor
Motionflow 120Hz Technology for Smooth Motion
BRAVIA Internet Video and BRAVIA Internet Widgets
BRAVIA Engine 3
USB and DLNA photo/music/video playback
Available in March
Screen sizes include 60 (KDL-60EX700: $3,900), 52 (KDL-52EX700: $2,800), 46 (KDL-46EX700: $2,200), 40-inch (KDL-40EX700: $1,700), and 32-inch class (31.5-inches measure diagonally) (KDL-32EX700: $1,100)
Първоначално публикувано от civica
Благодаря ! ще изчакам март месецПървоначално публикувано от civica
И аз това искъм да попитам новата ЕХ серия която явно ще е наи-ниският клас на сони или старата W серия е по-добрата.и на коя от нoвите серии отговаря W серията.Първоначално публикувано от дезиро
Пич не се косиПървоначално публикувано от venci79
.Гледай си ТВ и се радвай на живота.Всяка година излизат нови модели, което не значи, че всяка година трябва да си копуваме нов ТВ.Човек може да е в крак с модата максимум половин година до 10 месеца и после опа нов модел.Погледни философски сипи си едно винце, нарежи си луканчица, пусни си едно филме и се наслаждавай.
![]()
![]()
![]()
зависи ако W е по-добър от EX или ако се окаже наследникът на W че е примерно с хилядарка отгоре тогава![]()
Напълно съм съгласен ! Живота е един , а проблемите са много !
Колега , влез из нета и чети !Само с питане не става , трябва и ядене , трябва и акъл !Това са нови серии ТВ и не е нужно да се сравняват с по-старите , може би само по цена !Първоначално публикувано от venci79
civica все пак знаеш ли отговора на въпроса ми?ако е така кажи,щото виж и други хора питат какви са разликите и заслужава ли си чакането.
другото интересно нещо което ми направи впечатление ако не бъркам е че EX32 е по-скъпа с 300лв от W32 а при 52 е точно обратното W е по скъпа и то с 500лв![]()
venci, спри да четеш за телевизори и се наслаждавай на живота.
Вчера си купих 46W5500 и съм страшно доволен. Не ме интересува колко струва X, Z, E, Y и т.н. Не ме итересуват и колко струват новите модели. Ще почна да чета отново след 5-6 години или когато реша да си сменям ТВ-то.
Погледни позитивно на живота и се наслади на това което имаш. Независимо колко голям и скъп телевизор имаш винаги ще си нещастен.
п.п. Един приятел вчера ми се обади защото знаеше че отивам за ТВ и ме попита как го събра в колата. На което аз отговарям -доста трудно. Малка ти е колата е отговора. Не ми е малка колата, голям ми е телвизра!
Надявам се разбра какво искам да кажа.![]()
Ето ви едно вероятно подреждане на сериите
LX - нова серия в нов клас Full HD 3D
NX - нова серия в опит да догонят 9-та серия на Филипс
HX - наследник на X и Z серии
EX - наследник на W и V серии
BX - наследник на P и S серии
много благодаря hristoslav2. oт тази таблица да разбирам ли че излизат цели две по върхови серии над наи-върховата на сони Х серията.
много полезна информация.точно това им трябваше на хората.