Страница 75 от 119 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от todornord
    Здравейте, някой може ли да ми каже как да проверя колко часа е работил телевизор SONY KDL-40V5500,търсих във форума, но не намерих тази информация.
    Това може да ти го каже само някой сервизен техник на Сони.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от todornord
    Здравейте, някой може ли да ми каже как да проверя колко часа е работил телевизор SONY KDL-40V5500,търсих във форума, но не намерих тази информация.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Колеги намерих някакви сервизни инструкций на W5500 серията ! Някой ако иска мога да ги кача ! Като гледам горната картинка е оттам !

5. Тук е от
    Aug 2008

качвай смело

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте колеги, от няколко седмици съм със Сони ЕХ500 (37 инча), много съм доволен до момента, може би единствено, трябваше да взема по-големия - 40'' Докато умувам за какъв медия плейър да си купя (WD, Diva и т.н.), се пробвах да си направя компютъра сървър т.е. софтуерно си инсталирах DLNA media server и после от дистанционното на телевизова си избираш филмите директно. За момента най-доброто решение на което попаднах е PS3 (не Play Station 3, а madia server). Много е лесно за инсталация, до момента съм пробвал с файлове до 10 GB и вървят много добре. В реално време ги преобразува във формат, който телевизора чете, субтитрите също са ок. Така, че ако някой търси подобно решение - препоръчвам този PS3.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от monti
    [quote=maldinito ]
    Колеги намерих някакви сервизни инструкций на W5500 серията ! Някой ако иска мога да ги кача ! Като гледам горната картинка е оттам !
    [/quoteДавай -ако има и за други модели и тях.
    може и линкове

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Model Name: KDL-32/37/40/46W5500
    SERVICE MANUAL

http://www.scribd.com/doc/29050836/KDL-40W5500 - Има и на други модели !

http://dox.bg/files/dw?a=ef6724e10e

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от renault_fen
    Здравейте колеги, от няколко седмици съм със Сони ЕХ500 (37 инча), много съм доволен до момента, може би единствено, трябваше да взема по-големия - 40'' Докато умувам за какъв медия плейър да си купя (WD, Diva и т.н.), се пробвах да си направя компютъра сървър т.е. софтуерно си инсталирах DLNA media server и после от дистанционното на телевизова си избираш филмите директно. За момента най-доброто решение на което попаднах е PS3 (не Play Station 3, а madia server). Много е лесно за инсталация, до момента съм пробвал с файлове до 10 GB и вървят много добре. В реално време ги преобразува във формат, който телевизора чете, субтитрите също са ок. Така, че ако някой търси подобно решение - препоръчвам този PS3.
    Във втората част нa това, което съм качил има за DLNA !

11. Тук е от
    Aug 2008

здравейте.преди малко се пробвах да влезна в сервизното меню на 40 EX500 по начина описан в линка оттгоре в предния пост.та ми показа една таблица на койято прави впечатление ето този надпис 005 -P-ID-ERR.....................003.ако някой знае какво означава и какъв е проблема нека сподели.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравей petrucci
    Проблема който ти дава в вервизното меню DC ALERT 3 означава проблем в напрежението на ел мрежата в която е вързан телевизора.Тоест има някакво колебание на напрежението или е слабо/под 210V/. Ако имаш познат ел техник-помоли го да ти замери напрежението в контакта. Има и решение на проблема - купуваш си един UPS и вързваш телевизора към него.Така ще го предпазиш от евентуални скокове в напрежението или токови удари.

13. Тук е от
    Aug 2008

на моя пост отгоре съм написал точно какъв е проблема и какво е написано на екрана в сервизното меню.погледни го и ми кажи дали е обезпокоително и дали да го карам в сервиз. 005 -P-ID-ERR.....................003.............това е изписано в сервизното меню но не намирам в интернет пространството какво означава.ако някой знае ще му бъда благодарен .и най вече дали е за сервиз.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    здравейте.преди малко се пробвах да влезна в сервизното меню на 40 EX500 по начина описан в линка оттгоре в предния пост.та ми показа една таблица на койято прави впечатление ето този надпис 005 -P-ID-ERR.....................003.ако някой знае какво означава и какъв е проблема нека сподели.
    005 -P-ID-ERR.....................003
    Това не го знам

16. Тук е от
    Aug 2008

остава ми да чакам ако някой се сдобие с тази информация за въпросната грешка и да я сподели.ако ли не искам не искам ходене по мъките и транспортиране натук натам ....лудница .сигурно е едно че все някой от оторизираните сервизи има такава информация но едва ли ще я сподели с нас.може да е от интернета,може да е от тока но се съмнявам защото мигането стана при включване веднага след спиране,,,,,,,незнам вече и .аз

17. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    остава ми да чакам ако някой се сдобие с тази информация за въпросната грешка и да я сподели.ако ли не искам не искам ходене по мъките и транспортиране натук натам ....лудница .сигурно е едно че все някой от оторизираните сервизи има такава информация но едва ли ще я сподели с нас.може да е от интернета,може да е от тока но се съмнявам защото мигането стана при включване веднага след спиране,,,,,,,незнам вече и .аз
    в сервизното меню няма ли опцията clear eroor или нещо подобно , при мен на филипса има подобно нещо , грешки се трупат постоянно при не правилна работа с ТV ако я има трий смело и после ако пак има проблеми с мигането на диода го носи в сервиз обезателно

18. Тук е от
    Aug 2008

ako някой знае как става ще ги изчистя веднага но аз за момента не знам и малко т.е ми е гадно .ще чакам колкото е възможно .все пак да сме живи и здрави ,техника се оправя.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 119 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе