Това може да ти го каже само някой сервизен техник на Сони.Първоначално публикувано от todornord
Това може да ти го каже само някой сервизен техник на Сони.Първоначално публикувано от todornord
Колеги намерих някакви сервизни инструкций на W5500 серията ! Някой ако иска мога да ги кача ! Като гледам горната картинка е оттам !
Здравейте колеги, от няколко седмици съм със Сони ЕХ500 (37 инча), много съм доволен до момента, може би единствено, трябваше да взема по-големия - 40''Докато умувам за какъв медия плейър да си купя (WD, Diva и т.н.), се пробвах да си направя компютъра сървър т.е. софтуерно си инсталирах DLNA media server и после от дистанционното на телевизова си избираш филмите директно. За момента най-доброто решение на което попаднах е PS3 (не Play Station 3, а madia server). Много е лесно за инсталация, до момента съм пробвал с файлове до 10 GB и вървят много добре. В реално време ги преобразува във формат, който телевизора чете, субтитрите също са ок. Така, че ако някой търси подобно решение - препоръчвам този PS3.
[quote=maldinito ]Първоначално публикувано от monti
Колеги намерих някакви сервизни инструкций на W5500 серията ! Някой ако иска мога да ги кача ! Като гледам горната картинка е оттам !
[/quoteДавай -ако има и за други модели и тях.
може и линкове
Model Name: KDL-32/37/40/46W5500
SERVICE MANUAL
http://www.scribd.com/doc/29050836/KDL-40W5500 - Има и на други модели !
http://dox.bg/files/dw?a=ef6724e10e
Във втората част нa това, което съм качил има за DLNA !Първоначално публикувано от renault_fen
здравейте.преди малко се пробвах да влезна в сервизното меню на 40 EX500 по начина описан в линка оттгоре в предния пост.та ми показа една таблица на койято прави впечатление ето този надпис 005 -P-ID-ERR.....................003.ако някой знае какво означава и какъв е проблема нека сподели.
Здравей petrucci
Проблема който ти дава в вервизното меню DC ALERT 3 означава проблем в напрежението на ел мрежата в която е вързан телевизора.Тоест има някакво колебание на напрежението или е слабо/под 210V/. Ако имаш познат ел техник-помоли го да ти замери напрежението в контакта. Има и решение на проблема - купуваш си един UPS и вързваш телевизора към него.Така ще го предпазиш от евентуални скокове в напрежението или токови удари.
на моя пост отгоре съм написал точно какъв е проблема и какво е написано на екрана в сервизното меню.погледни го и ми кажи дали е обезпокоително и дали да го карам в сервиз. 005 -P-ID-ERR.....................003.............това е изписано в сервизното меню но не намирам в интернет пространството какво означава.ако някой знае ще му бъда благодарен .и най вече дали е за сервиз.
005 -P-ID-ERR.....................003Първоначално публикувано от petrucci
Това не го знам
остава ми да чакам ако някой се сдобие с тази информация за въпросната грешка и да я сподели.ако ли не искам не искам ходене по мъките и транспортиране натук натам ....лудница .сигурно е едно че все някой от оторизираните сервизи има такава информация но едва ли ще я сподели с нас.може да е от интернета,може да е от тока но се съмнявам защото мигането стана при включване веднага след спиране,,,,,,,незнам вече и .аз
в сервизното меню няма ли опцията clear eroor или нещо подобно , при мен на филипса има подобно нещо , грешки се трупат постоянно при не правилна работа с ТV ако я има трий смело и после ако пак има проблеми с мигането на диода го носи в сервиз обезателноПървоначално публикувано от petrucci
ako някой знае как става ще ги изчистя веднага но аз за момента не знам и малко т.е ми е гадно .ще чакам колкото е възможно .все пак да сме живи и здрави ,техника се оправя.