Страница 34 от 119 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2008

Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

не знам каква е тази истерия, но в ТМ,а тук научавам, че и в ТП серията ЕХ500 е поизчерпана. кога ги пуснаха кога ги .. изпокупиха?

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

Явно човека от Сони ,който ти е отговорил въобще не е в час.
    Жена беше. Изразила се е поетично.
    И допълнение към темата за размера. Бях склонен и на 40 инча, но как това се вписва в тези малки панелки?! На времето си взех една разкошна холна гарнитура, която в шоу-рума стоеше добре, но като я докарах в къщи и се наложи да "изхвърля" единият фотьойл, защото нямаше къде да се разминем 2 човека. Ей това ме притеснява.

4. Тук е от
    Aug 2008

здравейте.предстои ми купуване на телевизор.спрях се на SONY BRAVIA KDL-32EX402 .ще гледам само кабелна и след време и цифрова телевизия.харесвам и гледане на футбол и филми.растоянието от което ще се гледа е 2.5м близо до прозорец.някаде прочетох че през usb може да се гледат филми с субтитри .бюджета ми е 1200 лв .ако някой има наблюдения върху въпросния модел или пък предложи нещо друго от този ценови клас ще му бъда благодарен.приемам всякакви предложения дори и за други марки телевизори.благодаря ви предварително.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

понапъни се малко поне за 37 аз съм с 32 кинескоп сони в другия хол,гледам го от 3 метра мнооого ми е малък.така че ако имаш възможност да добавиш малко парички тук ще ти предложат наи доброто за бюджета ти.този които искаш ти е с BE2 тоест старият процесор.на твое място бих се понапънал за този.

http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...1A%29/.do?rf=y

6. Тук е от
    Aug 2008

наистина това е супер телевизор и сигурно ще трябва да почакам за да го взема.все пак това са нови модели и едва ли толкова бързо някой ще даде впечатления към тези модели. http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=26588 това е също добър вариант при 32 инчовите.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2009

от 26.02 сони предлагат удължаване на гаранцията с 1год безплатно с 3год срещу заплащане

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

безплатно срещу заплащане?

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Явно гаранцията става 3 год. ,а ако искаш 5 год си плащаш.Айде сега всички се ръгнете да купувате Сони ,че давали повече гаранция.Нищо ново няма в новите модели май и за това са решили поне гаранция да дадат повечко.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Не знам защо сте настроени толкова срещу Сони-ЛСД.Аз наскоро си купих 40Z5500 от промоцията на Техномаркет.Страхотна картина.Гледам го с цифровия тунер на местния кабелен оператор,както и за HD филми през компютъра.Можеш да останеш без дъх от детаилните нюанси, особено ако си пусна филм от поредиците за вселената или за земята.До този телевизор имам LG42 от серията 6100 /скарлет/.Разликата между двата е голяма в полза на Сонито, особено за картината през цифровия тунер.
    Взех този телевизор,след като бях изчел всички критики към Сони в този форум.Не съжалявам за избора си.Сони си е Сони,каквото и да си говорите.Баща ми още си гледа на 21"-то Сони /CRT/,закупено от мен през 1994г.Не е мръднало вече 16 години.Само малко му се изтриха цифрите на дистанционното.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Явно гаранцията става 3 год. ,а ако искаш 5 год си плащаш.Айде сега всички се ръгнете да купувате Сони ,че давали повече гаранция.Нищо ново няма в новите модели май и за това са решили поне гаранция да дадат повечко.
    В ТМ, а може би и в ТП, вече може да вземеш разширена гаранция 5 години за всека техника срещу заплащане. Поне така ми обясниха по телефона.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2009

за да ти удължат гаранцията с 3год примерно за 32EX402 трябва да доплатиш 119лв, 40EX500 159лв (мисля че това бяха цените)

Цитат Първоначално публикувано от georgiii555
    Сони си е Сони
    Sony не са това което бяха

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    за да ти удължат гаранцията с 3год примерно за 32EX402 трябва да доплатиш 119лв, 40EX500 159лв (мисля че това бяха цените)
    Съвсем нормални цени и смятам, че си заслужава. От една страна си застрахован, че докато го смениш телевизора ще си в гаранация и после като го продаваш след 3-4 години ще му вземеш много по-добра цена като е в гаранция.

16. Тук е от
    Jul 2009

Взех си CAM модул SMIT за Кейбълтел. Телевизорът е Sony 40W5500. Всички цифрови канали излязоха нормално. Досадно е само бавното превключване между каналите - около 3 с. Въпросът ми е как да настроя PPV-тата на Кейбълтел. Излиза за малко картина и след това казва, непозволен достъп. На външния приемник при вкючване на платен канал искаше код 1234. Тук ни ме пита за код. Има ли въобще някакви настройки на СА модула?

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от jul6
    Взех си CAM модул SMIT за Кейбълтел. Телевизорът е Sony 40W5500. Всички цифрови канали излязоха нормално. Досадно е само бавното превключване между каналите - около 3 с. Въпросът ми е как да настроя PPV-тата на Кейбълтел. Излиза за малко картина и след това казва, непозволен достъп. На външния приемник при вкючване на платен канал искаше код 1234. Тук ни ме пита за код. Има ли въобще някакви настройки на СА модула?
    Плати ли за модула или ти го дадоха безплатно. Няма настройки за САМодула. Така бавно превключват и други марки и модели.

18. Тук е от
    Jul 2009

Кейбълтел продават модула за 109 лв. Аз си го поръчах от нета.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 119 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе