Донякъде това се питам ,дали gama kard ще сработи в оригинален irdeto modul,за пакета NetMed на 13*Е в CI+ слота на sony kdl 46w5800 с вграден сателитен тунер.
Донякъде това се питам ,дали gama kard ще сработи в оригинален irdeto modul,за пакета NetMed на 13*Е в CI+ слота на sony kdl 46w5800 с вграден сателитен тунер.
Щом модула поддържа тази карта значи ще стане.
Вече въпроса е откъде ще купиш точно този телевизор.
http://www.dekom.bg/?page=product_de...nstanceID=8227
Идеята беше ,дали CI+ слота поддържа dvb-s2 тунера,отделно ще очакваме и да се надяваме че ще се появят и модели 2010 ,не само от тази марка LCD, с троен тунер.
A видя ли какво пише в страницата:
Наличност: Спрян от производство, не може да се достави!
Относно неравномерната ми подсветка на моя 40' z5500, съответно изпратих снимки и на тях и ето какво ми отговориха:
"Здравейте,
след съгласуване на вашето писмо със Сони-България отговаряме на запитването ви.
Благодарим много и за направените снимки.Макар и с недобро качество те илюстрират вашето притеснение.
По принцип всички телевизори имат някаква неравномерност в подсветката. Понякога това се дъжи на огъване на LCD панела, понякога на разместване на филтрите, които се използват за уеднаквяване на подсветката. Във всички случаи обаче, тези неравномерности не трябва да пречат на нормалното гледане на телевизора.
От вашите снимки личи, че неравномерността може да се забелжи само при загасени лампи, което в никакъв случай не отговаря на нормални условия на гледане, затова не би трябвало да се притеснвате от това, което сте забелязали.
В допълнение, вашият телевизор е в началото на своята двугодишна гаранция, което също ви защитава при положение, че тази неравномерност се увеличава с времето и стане видима и при нормални условия.
Ако имате допълнителни приртеснения или въпроси не се колебайте да ни се обадите."
То това е мечтата на всеки производител на LCD - да се гледа в ултра светла стая. Нито неравномерна подсветка, нито лошо черно ще те притеснява.
Ако снимката показва 1:1 с това, което виждаш то има проблем. За такъв проблем навсякъде хората си ги сменяват с нови.
Ако наистина не го виждаш и не те дразни не се занимавай. Шанса и новия да е така е голям.
Много ме дразни даже, ще си настоявам за ремонт или замяна. ВСе пак съм дал 2500лв и то за Сони, а не за Юност, че да правя компромиси.Първоначално публикувано от lazarus18
Отиди в магазина от който си го закупил и говори с управителя да ти го смени с друга бройка. Ако няма друга бройка-с друг модел.Първоначално публикувано от bossorange
Между другото от Сони сервиза в "Красно село" ми казаха, че при неравномерна подсветка се сменя панела. Иначе много се съмнявам "Зора" да ми го сменят с нов, но ще опитам.
п.п. говорих преди малко с "Зора" и те ми казаха, че трябва да се обадя в сервиза на Сони
Кой бихте предпочели 32W5500 или 32EX700. Или бихте препоръчали нещо друго (32") на подобна цена?
Бих предпочел 40ЕХ500 - 100Hz , BE3, не Edge LED(маркетингов трик)Първоначално публикувано от Geo_D
А това са поддържаните формати от моделите 2010 на Сони
По закон го носиш на търговеца а той да се оправя със сервиза. Занеси им го ако откажеПървоначално публикувано от bossorange
Чл. 125. (1) Рекламацията се предявява пред търговеца или пред упълномощено от него лице.
(2) Рекламацията се подава устно или писмено.
(3) При предявяване на рекламация потребителят посочва предмета на рекламацията, предпочитания от него начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума, и адрес за контакт.
(4) При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:
1. касова бележка или фактура;
2. протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;
3. други документи, установяващи претенцията по основание и размер.
Чл. 127. (1) Търговецът или упълномощено от него лице са длъжни да приемат рекламацията, ако тя е предявена своевременно.
(2) Лицата по ал. 1 са длъжни да поддържат регистър на предявените рекламации.
(3) При предявяване на рекламация лицата по ал. 1 задължително я описват в регистъра.
(4) Приемането на рекламации се извършва през цялото работно време в търговския обект, където е закупена стоката или е поръчана услугата, или на адреса на управление на търговеца, освен ако в договора или в документа за гаранция е определено друго.
Много ме притеснихте с коментарите за тази подсветка,но така и не ми стана ясно какви са критериите за определянето на проблема. Трябва ли да е идеално черен екрана или е нормално да има съвсем леко по-светли петна в края на панела. При мен е така и петната са забележими само в тъмна стая и като сменям ъгъла на гледане. Ако това е проблем може ли той да прогресира след време. Притеснява ме и факта,че моя Z5500 е една от последните бройки(имаше само 3 в цяла БГ) и едната в Русе и то докарана от София...иначе тв. е с перфектна картина много ме кефи и дали си заслужав евентуално да ми го подменят с друг модел с перфектна подсветка,но да има компромис с качеството на картината. Тук ме посъветвахте,че Z5500 е с по добра картина от новите модели.
Ако изсветляването е само много близко до ъглите и особено под ъгъл, то няма основания за притеснения. Това е така на всички ЛСД модели.
Ако имаш петна по екрана, гледан фронтално вече е проблем.
Определено петна по екрана няма.Виждат се само съвсем по-леко тъмни участъци в краищата на панела и то само като гледам сивите нива на Break in Images.На цифров тв.сигнал не забелязвам дефекти.