Страница 76 от 119 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

няма ли дата грешката в сервизното меню примерно кога е станала за първи път и кога за последен . Ако грешката е актуална и в момента то датата на последната е много близка до текущия момент на влизане в сервизното меню. ако грешката е отминала и само е запаметена като информация то датата на последната е в изминал момент.от това което си написал си мисля (БЕЗ ДА СЪМ СПЕЦИАЛИСТ ) ,че едното от 005 или 003 е кода другото е повторението на грешката във времето.
    би трябвало да има още информация : вида ,кода и повторенията.ВИДА примерно OO1 TV няма да работи 002 ще работи но не на 100%, 003 ще работи но в TV има проблем , който не е опасен и т.н .Говоря примерно .кода може да го разберат без да ти го кажат единствено в сервиз това е информация която е фирмена тайна и много трудно ще я научиш . Все пак в един продукт се калкулира и сервизната подръжка .А и софта с който работят хората в сервиза не е без пари и не се продава под път и над път.
    П.П има случай когато една актуална грешка от не опасен вид може да доведе до много голям проблем при лошо стечение на обстоятелствта.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2009

Здравей,petrucci
    Hамерих сервизни инструкции за модел на SONY от 2010
    http://elektrotanya.com/sony_kdl-40_.../download.html
    Дано да ти помогнат с решаването на проблема.Успех!

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

5 пъти мигане не звучи добре в сервизното ръководство.
    Не знам защо вече една седмица се дискутира този казус като очевидно е за сервиз. Телевизора е в гаранция и едно разкарване няма да е края на света.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Ами щом е гаранционен какво оше чакаш !!! Да му свърши гаранцията ли !!!
    На мен ми смениха един филипс по причината че гаснеше след 1,2 секунди и после мигсше 3 пъти светодиода и това на първия ден . в сервизната книжка беше описано , че при 3 мигания веднага сервиз и това е.

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Panel ID NVM Error - Грешка в паметта ли ще се преведе ?

7. Тук е от
    Aug 2008

ето това е изписано 005 P_ID_ERR_100511203236_100511203254_100511203305_03 като с 005 са обозначени в по горните две полета следните символи 005_HFR_ERR и 005_TCON_ERR.ако не бях удължавал кабела/за електрическата мрежа/досега щеше да е в сервиза.но не знам ка ще се тълкува тази интервенция и може да не ми зачетат гаранцията.а и някаде прочетох че трябва да го закарам в магазина откадето съм купил телевизора.днес ще помоля за информация в един сервиз и ако ми потвърдят че е за там и това натдаване на кабела не е проблем ще го закарам.преди малко изтрих грешката в сервизното меню с бутони 8и0 последователно.както е казал колегата от горния пост точно за тази грешка пише в пдф файла изтеглен от линка кой е на предния пост.PANEL ID NVM ERROR.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2002

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    ето това е изписано 005 P_ID_ERR_100511203236_100511203254_100511203305_03 като с 005 са обозначени в по горните две полета следните символи 005_HFR_ERR и 005_TCON_ERR.ако не бях удължавал кабела/за електрическата мрежа/досега щеше да е в сервиза.но не знам ка ще се тълкува тази интервенция и може да не ми зачетат гаранцията.а и някаде прочетох че трябва да го закарам в магазина откадето съм купил телевизора.днес ще помоля за информация в един сервиз и ако ми потвърдят че е за там и това натдаване на кабела не е проблем ще го закарам.преди малко изтрих грешката в сервизното меню с бутони 8и0 последователно.както е казал колегата от горния пост точно за тази грешка пише в пдф файла изтеглен от линка кой е на предния пост.PANEL ID NVM ERROR.
    Това е за сервиз, не може да се поправи в домашни условия, ако имаш гаранция го носи в най-близкия сервиз

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако ти се заядат за кабела кажи, че кучето го е прегризало и си е е наложило да го снадиш.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

а наи-добре както ти lazarus18 в по предишни постове отиди без захранващият кабел.те си имат там купища такива.ако те питат забравил си го и това е.и го носи наи-накрая в сервиза,виждаме че ти се иска да се разминеш без сервиз но няма начин.

12. Тук е от
    Aug 2008

преди малко се прибрах и бях в сервиза.там ми каза че кабела не е проблем .колкото до проблема с индикатора ми казаха че е най добре при следващо показване незабавно да им го закарам.като разбра че съм пипал в сервизното меню ме предупреди повече да не влизам там че ще стане много сложно.искаха само да го наблюдавам и ако има пак проблем да го нося.иначе информацията за премигванията я имат но не искат а и нямат право да я казват.така че засега съм спокоен и се надявам всичко да е наред.благодаря на всички за съветите и информацията.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

преди малко се прибрах и бях в сервиза.там ми каза че кабела не е проблем .колкото до проблема с индикатора ми казаха че е най добре при следващо показване незабавно да им го закарам.като разбра че съм пипал в сервизното меню ме предупреди повече да не влизам там че ще стане много сложно.искаха само да го наблюдавам и ако има пак проблем да го нося.иначе информацията за премигванията я имат но не искат а и нямат право да я казват.така че засега съм спокоен и се надявам всичко да е наред.благодаря на всички за съветите и информацията.
    Като носиш твоя в сервиза-попитай ги как се разчита серииният номер на телевизора.Запиши си го с подробности и дай инфото тук.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2008

ще попитам но днес много ясно ми казаха че поверителна информация не давали по никакъв повод.да ако получа отговор ще побликувам обезателно.но засега ще изчакам с карането в сервиза до нова грешка.ако има такава още на другия ден е на ремонт.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

ще попитам но днес много ясно ми казаха че поверителна информация не давали по никакъв повод.да ако получа отговор ще побликувам обезателно.но засега ще изчакам с карането в сервиза до нова грешка.ако има такава още на другия ден е на ремонт.

17. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Немога да намеря никъде информация за CI+ слота на SONY KDL 46W5800,т.е. дали може да се използува за декодиране на пакети от вградения DVB-S2 tuner в него.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Точно това му е целта. Трябва ти обаче модул, който поддържа кодировката на твоя оператор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 76 от 119 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 17:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 08:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 19:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 15:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 13:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе