Страница 79 от 119 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Ееее, най - накрая, откога го чаках това ревю. Предполагам, не само аз.

Sony KDL40EX503 Review

2.  

3. Тук е от
    Aug 2008

да това ревю ще бъде доста четено но от тези които знаят език.за останалите трябва да се ползва преводач а в случая и той не помага.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pavleto
    Здравейте!

От вчера имам Sony 40EX500. Днес пробвах да гледам филм през USB-то.
    Тръгна без проблем, откри субтитрите, но освен избор между 4-ри шрифта (явно за различни езици, защото има гръцки букви, кирилица и др.) не откривам други настройки.
    И четирите шрифта са с много дребни и тънки букви.

Моля някой, който има опит да ми каже дали има начин да ги направя по-четивни.
    Съмнявам се да има начин за увеличение на субтитрите. Сони тепърва навлязоха в областа на вградените плейъри. Може би в моделите от следващата година ще го имат в предвид- ако някой от инженерите им се сети за проблема...

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    да това ревю ще бъде доста четено но от тези които знаят език.за останалите трябва да се ползва преводач а в случая и той не помага.
    Ами всеки би се радвал на български ревюта, но за съжаление, няма такива. Ако те интересува нещо конкретно от ревюто, питай на ЛС, да не разводняваме темата.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    Планирал съм скоро да направя ревю на този модел. Даже вече трябваше да е факт, но човека, обещал ми за един уикенд неговия ЕХ500 ме бави.
    Тъй като изобщо не претендирам моето да е толкова подробно като това на HDTV Test, не е зле някой да ти го преведе.
    Интересно ми е защо са измерили по-слаби резултати на черното спрямо Samsung 40C650, който уж е със същата матрица. В магазина не съм усетил разлика между тях, но пък там е и доста светло.

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Планирал съм скоро да направя ревю на този модел. Даже вече трябваше да е факт, но човека, обещал ми за един уикенд неговия ЕХ500 ме бави.
    Тъй като изобщо не претендирам моето да е толкова подробно като това на HDTV Test, не е зле някой да ти го преведе.
    Интересно ми е защо са измерили по-слаби резултати на черното спрямо Samsung 40C650, който уж е със същата матрица. В магазина не съм усетил разлика между тях, но пък там е и доста светло.
    Поздравления за това, че си решил да се заемеш с тази нелека задача. Изчитайки ревюто и на мен ми направи впечатление същия факт, относно стойностите на черното. Като цяло, смятам че ревюто е много точно и обективно.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2010

Благодаря, Hristslav 2. Реших да грабна една Diva. Това май решава всички проблеми.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Драги съфорумци дайте мнение за ето този тв. SONY BRAVIA KDL-40NX800 благодаря предварително.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте колеги, прочетох почти всички 59 страници с мнения по темата Sony. Въпреки че имаше доста писания за моделите KDL40EX700 и KDL40NX700 не разбрах кой от двата да избера? Т.е. в момента съм на цифрова на Кейбълтел (Евроком), може и да мина на Total и съм се спрял на тези два модела, но искам да ми помогнете в избора, тъй като сравнявайки характеристики и отзиви гледам, че няма голяма разлика в качество на картина и прочие, а все пак разликата в цената е близо 400 лева! Благодарско на всеки, който ми помогне в избора!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Разликата е в дизайна. В NX700 имаш и вградена WiFi мрежа и един Scart по-малко.

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

d.mitev, ако ще даваш 400 лв. отгоре, то по-добре ги дай за този телевизор: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070413. Не, че Sony NX700 е лош модел, но заради дизайна и т.нар. deep black panel, няма смисъл. Получаваш и 2" повече.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новина за собствениците на CRT телевизори Sony
    http://support.sony-europe.com/tvhc/...bg_BG&f=HN_CRT

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Имам един Trinitron от 1984. Няма да го изхвърля каквото ще да става. Такива машини вече не се правят. Не е мръднал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 79 от 119 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе