Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 116 от 135 ПърваПърва ... 66106114115116117118126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,726 до 1,740 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2014

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Трябва да заменя гаранционния си тв в техномаркет и съм се спрял според възможностите си за доплащане на Сони 42 инча серия W, но поради липса на достатъчно информация се чудя между W 805,815, 817, 828 и 829 или ако има някоя др. модификация. Четох по темата, но желая конкретно аргументирано предложение до 1400лв. Моля за бърза помощ,тъй като промоциите свършват в петък и не зная с какви цени ще са новата промоция. Благодаря предварително. п.п. Интересувам се и от качеството на панелите AUO ,тъй като гледам че присъстват и в 50 инчовите модели от серия W, но са различни, а в подадената във форума информация, последните модели панели на AUO - AHVA (2012) са с мн.добри показатели. С какво визуално Motionflow 400 е по-добра от Motionflow 200.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от neazuri Виж публикацията
    Здр,казвай от кой модел и от кои екстри на Сони негодуваш...(какво за теб е екстра )))
    Моят е 40W905A, но това няма значение. От прочетеното във форума разбирам че това е фирмена политика. За такива пари от такъв клас телевизор, който се води Смарт, получаваш обикновен телевизор. Сега какво разбирам под обикновен телевизор. Това е телевизор, който няма Скайп, интернет браузър, медия плеър и други подобни. Конкретно за моя телевизор, единствената екстра е че има добро (според мен) 3Д. Скайпа не работи (понеже задължително иска точно определен модел камера с микрофон) и без нея не тръгва приложението. За Самсунг например не е така. Скайпа си тръгва. Включваш USB клавиатура и мишка (най-обикновени) и си тръгват. На Сони-то каквото и да включиш, вади съобщение „неподдържано устройство“. Интернет браузъра е затворен, отваря само сайта на СОНИ. Медиа плеъра е силно орязан за разлика от други марки телевизори от този клас. PVR функцията също е орязана (записа направен с нея е само за гледане на същия телевизор, докато например за Панасоник не е така. Записа можеш да го гледаш на компютър и да си го редактираш с някоя програма. Все от този ред неща. В крайна сметка от други марки смарт телевизори, получаваш наистина такива, а от марката Сони, получаваш много добър обикновен телевизор!

п.п. С това отговарям и на ихтиандъра.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Еди Виж публикацията
    Моят е 40W905A
    Скайпа не работи (понеже задължително иска точно определен модел камера с микрофон) и без нея не тръгва приложението. За Самсунг например не е така. Скайпа си тръгва. Включваш USB клавиатура и мишка (най-обикновени) и си тръгват.
    А защо не попита за това преди го купиш? За камерата - това е фирмена политика на всички производители. Инсталираните драйвъри са за техните продукти. По този начин, те изнудват да си купиш още техни продукти...
    Аксесоари за телевизори – 3D очила, кабели, камери и други | Sony BG

Интернет браузъра е затворен, отваря само сайта на СОНИ.
    Преди година на друг модел съм отварял и други сайтове(на третият опит успях но вече не помня как ставаше). Нещо не правиш както трябва и ако пак не можеш, попитай консултантите в магазина..или някой от колегите тук.

Медиа плеъра е силно орязан за разлика от други марки телевизори от този клас.
    Това сме го коментирали многократно - би трябвало да го знаеш.

PVR функцията също е орязана (записа направен с нея е само за гледане на същия телевизор, докато например за Панасоник не е така. Записа можеш да го гледаш на компютър и да си го редактираш с някоя програма.
    Нормално - при всички големи марки е така(за китайските не знам). Има закони за защита на авторските права, които трябва да се спазват.
    За Панасоник грешиш - същото е.

http://www.hdfever.fr/2014/07/07/mis...tuner-dvb-tsc/

НАУЧЕТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ЕДИН КАНАЛ НА ВАШИЯ 4K ТЕЛЕВИЗОР, ДОКАТО ЗАПИСВАТЕ ДРУГ КАНАЛ С НАДСТРОЙКАТА НА TWIN TUNER
    Надстройката на софтуера ще бъде налична през лятото на 2014. Тя ще се изтегли автоматично – всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че телевизорът ви е свързан към интернет. Използвате ли сателит? Свържете втория сателитен кабел към тунера TV SUB.
    http://www.sony.bg/support/bg/conten...-tuner-upgrade

5. Тук е от
    Jul 2014

hristoslav2 ценя твоите коментари и оценки, затова бих те помолил да ме посъветваш по моя казус.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ceco 3

От два месеца и половина не съм ходил по магазините да гледам и сравнявам(проблем с дясното коляно). Чета само описанията на колегите тук.
    Ето ти едно сравнение на 805/815/829
    Comparaison des produits s
    като гледам при 829 поне на теория би трябвало да има настройка за Motionflow

AUO - AMVA5(това е последната модификация 2012) има много добър контраст от порядъка на 4500-5000:1
    AUO - MVA

AUO Advanced Hyper-Viewing Angle (AHVA) - тепърва ще ги наблюдавам. Появиха се преди година и половина на пазара.
    AUO - AHVA

На този сайт има класация по точки на моделите (класацията е направена по сбор от резултати в ревюта намерени в нета)
    http://www.testfreaks.co.uk/tvs/?sort=score

http://www.testfreaks.co.uk/tvs/sony-kdl-42w829/

Спирам до тук, защото оспамваме темата - все пак не е за избор, а като модератор трябва да давам пример като спазвам правилата. :rolleyes:
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-07-14 в 15:16.

7. Тук е от
    Jul 2014

hristoslav2 благодаря ти за бързината на отговора и коректността ти.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Как да проверя наработените часове на моя 50W829В, четох на първа стр. но след като влязох в сервизното меню се появи ето това:
    IMG_0281.jpg
    И до там нищо друго не се активираше, въпреки информацията от 1 стр. с бутоните 1 и 4 се променяше само горните опции/първите два реда/, но за активиране на нещо др. с бутоните 3 и 6 нищо не се променяше, само присвяткаше.

11. Тук е от
    Jun 2014

здр...Еди, приятел всичко това което си го изброил е така.Май ми идва времето да заменя стария ми лсд телевизор Сони(стар,стар-4-5години) за мен си оставя правилото сони си е сони(мое мнение)

Моят отдавна си е смарт и отдавна съм се спрял на едно решение и за напред ще е така...HD кабел от компа или лаптопа към телевизора ,една безжична мишка...за мен летиш високо към черешата ))

Телевизора си е телевизор не му измействай предназначението,всичко друго е ...и аз искам кафе да ми прави ама не кълве милия ))

Шегувам се за последното,приятно от мен

Спрял съм се на Сони 50W829В и повече коментари няма да е излишно ,най вече от закупилите този модел...мерси

- - - - - - - - - -

The 10 best smart TVs of 2014...попаднах на това

http://www.pcadvisor.co.uk/test-cent...t-tvs-of-2014/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-07-14 в 17:05.

12. Тук е от
    Apr 2014

neazuri
    Зависи за какво го вземаш този Сони 50W829В.Аз гледам на същия:футбол,тенис,формула 1.Гледам и филми,основно по стари.Не мисля,че има начин някой да ме разубеди да сменя това Сони с друга марка.Най-много се притеснявах да не се размазва и насича картината по време на бързите сцени,и особено по време на мач.Нищо подобно!Страховете са ми били напразни.А как дава на HD не е за вярване!Ако търсиш ,както аз търсех,ТЕЛЕВИЗОР,а не компютър,който да ми дава прекрасно,това е той|:Сони 829.Сега вече мога спокойно да кажа|:заслужаваше си чакането!!!

13. Тук е от
    Jun 2014

мерси,приятел...

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Таблица с модели 2014 (на френски) - ползвайте плъзгача долу
    Gamme Sony LED 2014 - line-up - LCD Compare

16. Тук е от
    Jul 2014

Каква е разликата между Сони 50W828В и Сони 50W829В , тъй като в Техномаркет предлагат само първия,а за втория не намирам нищо- нито цена,,нито магазин за покупка.

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

сесо 3, ето тука има 50W829.

18. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ceco 3 Виж публикацията
    Каква е разликата между Сони 50W828В и Сони 50W829В , тъй като в Техномаркет предлагат само първия,а за втория не намирам нищо- нито цена,,нито магазин за покупка.

Този въпрос зададох на представителя на Сони в Техномаркет. Отговорът беше: "828 се изписва в техномаркет, а в технополис го изписват като 829 - т.е. това са едни и същи телевизори".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе