В Техномаркет продават 50w828
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
В Техномаркет продават 50w828
https://www.youtube.com/watch?v=ZiXf...etailpage#t=66
а в този клип някъде след около 60-та секунда се появява Моушън Флоу XR 400 и това е ревю за 50-инчовия модел.
Този пост е редактиран от Vlado2D; 15-07-14 в 04:12.
Няма полза от такива клипове. Търговските вериги, ползват едно и също видео за реклама на няколко сходни модела.
Мога ли някак си да плейвам Blu-Ray маунтнат с UltraIso през serviio на телевизора? (Sony 50W829b)
http://sony-eur-eu-ru-web--eur.custh...ail/a_id/37350
Следните HDD са проверени за съвместимост с телевизори Сони
Модел Производител Файлова система Запис Възпроизвеждане HD-EG5U SONY FAT32 Да - HD-PG5U SONY FAT32 Да - HD-EG5 SONY NTFS - Да HD-PG5 SONY NTFS - Да HD-E1 SONY NTFS - Да HDE1H SONY NTFS - Да WDBACW0010HBK WD NTFS Да - WDBACW0020HBK WD NTFS Да - WDBACW0030HBK WD NTFS Да - WDBACW0040HBK WD NTFS Да -
FAQ на руски
SONY EU | Support - Поиск ответов
Списък на съвместимите с TVSideView модели телевизори
TV SideView : Поиск и устранение неисправностей
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-07-14 в 21:54.
Колеги обмислям някоя 32-а за децата как са нещата при сони някои оглеждал ли е скоро серийте(класовете)?
Темата за избор е другаде!
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-07-14 в 22:25.
Media player in Sony lcd TVs 2014 ··························· W955B
······················W850B
······················W8xxB
W805/815/817
/828/829
······················W70xB
······················W60xB
······················W58xB
······················R4x0B
······················Video
Extensions File3G2 • 3GP • ASF • AVI • M2T • M2TS • MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • WEBM • WMV 3G2 • 3GP • ASF • AVI • M2T • M2TS
• MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • WEBM • WMV3G2 • 3GP • ASF • AVI • M2T • M2TS
• MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • WEBM • WMV3G2 • 3GP • ASF • AVI • M2T • M2TS • MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • WEBM • WMV AVI • MKV • MOV • WEBM • WMV 3G2 • 3GP • ASF • AVI • M2T • M2TS • MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • WEBM • WMV 3GP • ASF • AVI • M2TS • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • TS • VOB • VRO • WEBM • WMV Video
Formats/Containers :3GPP • ASF • AVI • MKV • MOV • MP4• MPEG1 • MPEG2PS• MPEG2TS • WEBM 3GPP • ASF • AVI • MKV • MOV • MP4 • MPEG1 • MPEG2PS • MPEG2TS • WEBM 3GPP • ASF • AVI • MKV • MOV • MP4 • MPEG1 • MPEG2PS • MPEG2TS • WEBM 3GPP • ASF • AVI • MKV • MOV • MP4 • MPEG1 • MPEG2PS• MPEG2TS • WEBM 3GPP • ASF • AV • MKV • MOV • MP4 • MPEG1 • MPEG2PS • MPEG2TS • WEBM ASF • AVI • MKV • MP4 • PS • TS • WEBM Video
Codecs Vidéo :H.264/AVC • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC1 • VP8 • XVID H.264/AVC • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC1 • VP8 • XVID H.264/AVC • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC1 • VP8 • XVID H.264/AVC • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC1 • VP8 • XVID H.264/AVC • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • XVID H.264/AVC • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC1 • VP8 • XVID H.263 • H.264 • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC-1 • VP8 • WINDOWS MEDIA VIDEO 9 • XVID Video
Codecs Audio:AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 1/2 • PCM • U-LAW • VORBIS • WMA9 STANDARD AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 1/2 • PCM • U-LAW • VORBIS • WMA9 STANDARD AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 1/2 • PCM • U-LAW • VORBIS • WMA9 STANDARD AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 1/2 • PCM • U-LAW • VORBIS • WMA9 STANDARD AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 1/2 • PCM • U-LAW • VORBIS • WMA9 STANDARD AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 1/2 • PCM • U-LAW • VORBIS • WMA9 STANDARD AAC • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DTS • HE-AAC • MP3 • MPEG AUDIO • PCM • VORBIS • WMA8 Audio
Extensions File3G2 • 3GP • M4A • MP3 • MP4 • WAV • WMA 3G2 • 3GP • M4A • MP3 • MP4 • WAV • WMA 3G2 • 3GP • M4A • MP3 • MP4 • WAV • WMA 3G2 • 3GP • M4A • MP3 • MP4 • WAV • WMA 3G2 • 3GP • M4A • MP3 • MP4 • WAV • WMA MP3 • WMA Audio
Formats/Containers:3GPP • ASF • MP3 • MP4 • WAV 3GPP • ASF • MP3 • MP4 • WAV 3GPP • ASF • MP3 • MP4 • WAV 3GPP • ASF • MP3 • MP4 • WAV MP3 • WMA 3GPP • ASF • MP3 • MP4 • WAV MP3 • WMA Audio
Codecs:AAC • HE-AAC • MPEG1/2 LAYER 1/2/3 • MPEG2.5 LAYER 3 • WAV • WMA9 STANDARD AAC • HE-AAC • MPEG1/2 LAYER 1/2/3 • MPEG2.5 LAYER 3 • WAV • WMA9 STANDARD AAC • HE-AAC • MPEG1/2 LAYER 1/2/3 • MPEG2.5 LAYER 3 • WAV • WMA9 STANDARD AAC • HE-AAC • MPEG1/2 LAYER 1/2/3 • MPEG2.5 LAYER 3 • WAV • WMA9 STANDARD LPCM • MP3 • WMA AAC • HE-AAC • MPEG1/2 LAYER 1/2/3 • MPEG2.5 LAYER 3 • WAV • WMA9 STANDARD LPCM • MP3 • WMA Images/Photos
Extensions File:ARW • JPE • JPEG • JPG • MPO ARW • JPE • JPEG • JPG • MPO ARW • JPE • JPEG • JPG • MPO ARW • JPE • JPEG • JPG • MPO JPEG • JPG • MPO ARW • JPE • JPEG • JPG • MPO JPEG • JPG Images/Photos
Formats:JPEG • MPO • RAW JPEG • MPO • RAW JPEG • MPO • RAW JPEG • MPO • RAW JPEG • MPO JPEG • MPO • RAW JPEG Subtitres
File:ASS • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT ASS • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT ASS • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT ASS • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT ASS • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT Subtitres
Formats Externes:MicroDVD • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer MicroDVD • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer MicroDVD • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer MicroDVD • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer MicroDVD • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer Subtitres
Formats Internes :DLNA
VideoMPEG1/MPEG2PS
MPEG2TS/AVCHD
MP4Part10/MP4Part2
AVI(XVID)
AVI(MotinJpeg)
MOV/WMV/MKV
WEBM/3GMPEG1/MPEG2PS
MPEG2TS/AVCHD
MP4Part10/MP4Part2
AVI(XVID)
AVI(MotinJpeg)
MOV/WMV/MKV
WEBM/3GMPEG1/MPEG2PS
MPEG2TS/AVCHD
MP4Part10/MP4Part2
AVI(XVID)
AVI(MotinJpeg)
MOV/WMV/MKV
WEBM/3GMPEG1/MPEG2PS
MPEG2TS/AVCHD
MP4Part10/MP4Part2
AVI(XVID)
AVI(MotinJpeg)
MOV/WMV/MKV
WEBM/3GDLNA
Foto:JPEG/MPO JPEG/MPO JPEG/MPO JPEG/MPO JPEG/MPO DLNA
Audio:PP/MP3/WMA/LPCM PP/MP3/WMA/LPCM PP/MP3/WMA/LPCM PP/MP3/WMA/LPCM PP/MP3/WMA/LPCM
Аз съм със seagate 1tb usb 3.0. И не рсзбрах дали по някакъв начин мога да гледам blu ray iso-та?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-07-14 в 23:46.
по някакъв начин можеш - вързваш компа с HDMI кабел към тв-то и ги пускаш от компютъра. Стига да е достатъчно мощен...
Прав си за картината, но въпреки това повече не бих вземал тази марка. Качеството на картината или по точно нейната оценка е в повечето случаи субективно. Когато застанеш пред един телевизор, трудно можеш обективно да даваш оценка и окото свиква към всичко. Ако имаш два телевизора един до друг, тогава можеш да правиш обективна визуална оценка. А за екстрите - в крайна сметка нали за тях го вземам и давам пари, иначе щях да мина с доста по-евтин телевизор.
Ами значи ти куца проучването. С един плеър за 200 лв можеш да направиш "умен" и най-тъпия телевизор, при това с екстри които няма и най-умния от умните
Колега, ясно е че когато човек е недоволен от нещо никой не може да го разубеди.
Интересно ми е между кои модели си се колебал и колко по-скъпо е Сонито?
Аз много се учудвам как разни хора живеят с идеята че технологията толкова е напреднала че видите ли ще си купуваме качествени 50 инчови телевизори за по 800 лв :rolleyes:. Качествената техника си струва пари.
Според мен се ядосваш за екстри, които дори и да ги имаше нямаше да ги ползваш. В момента никой смарт телевизор не е компютър.Когато се появи андроид за телевизорите ще е по-различно и те ще са по-близки до компютрите.
Освен за картина при Сони плащаш и за по-добра изработка и качество на хардуера. Сега разни хора ще скочат да спорят но за мен лично това е така.
Този пост е редактиран от javorenator; 18-07-14 в 09:24.
Напълно подкрепям колегите.....все пак Sony не е ширпотреба, и не е за всеки!......
Виште, не робувайте на марки, гледайте каква сума можете да дадете, за какъв клас и размер ТВ, проучете нещата и тогава отидете в големите вериги за тест на избрания модел. Аз така избрах Sony 50W829b. Всеки един ТВ си има плюсове и минуси, няма идеален, просто човек, трябва да знае, какво иска.
Здравейте, преди седмица купих Sony 42W828B и бих казал, че съм доволен. Имам въпрос относно бг субтитрите. Свалих си Homestream и през него си пускам филмите от компютъра, но субтитрите ми излизат само на маймуница. Някой има ли представа дали може да се променят на бг? Определено от Options менюто няма възможност.
Предварително ви благодаря.
Трябва на самият сървър Homestream да намериш опциите и от там да кажеш че субтитрите са на кирилица(със съответен фонт).Би трябвало да е нещо то рода на encoding Cyrillic 1251.
Хм.. сега видях че този Homestream е от Sony и е на базата на Serviio platform. Никак не го уважавам аз Serviio, купих си платената версия и се отказах от нея после(върнаха ми парите). Не предлага много повече от останалите и това че не превърта напред филмите ме подлудява.
Пробвай също Universal Media Server и Plex. За мен са най-подходящи за Сони, но моят телевизор е от миналата година, може да трябва малко време за Plex примерно да си настроят софтуера да работи с новите модели.