26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
така и никой не изкоментира каква може да е причината миналогодишен модел да е на по висока цена от тазгодишен/при еднакви размери и параметри/.
Причината е една. HX955 e с истинска Full Array Local Dimming подсветка.
Затова е толкова скъп, а и това е причината вече да не се произвеждат телевизори с такава подсветка. Скъпият технологичен процес.
В новите телевизори, local dimming-a е реализиран на софтуерно ниво и затова го наричат - псевдо local dimming.
Благодаря,това май беше единствената възможна причина,явно това е и причината за доста голямата разлика в теглото.
Въпреки, че е вече старичък, ако не се държи на вградения плеър, то моделът HX850 от миналата година си е много добър телевизор. Горила глас/ да повече отразява светлината/ но и съчетава стил и топ функции. Факт е, че цената му не пада бързо. Ако бях изчакал малко нямаше да взема HX750, а 850. Все пак между motionflow 400 и 800 има разлика.
Та ако има пари и става въпрос за W805 и 905, то избирам 905. W805 дори ценово няма характеристиките на висок клас тв/ за 42 инча от 2200-2300лв до 1400 за 5-6месеца/.
По скоро става дума за HX955 и W905
Здравейте, момчета, днес ще ходя да купя едно 42W805/7, въпроса ми е разликата между 805/807 само в цвета ли е?
Колеги, изчезна ми вчера един канал от нет1, не съм само аз, но като искам да го добавя ръчно отивам в digital manual tuning - то е сиво и ми пише not available with current settings, някаква идея защо? и как се отключва
В доставчика си беше, те ми казаха, че докато оправят автоматичното детектване, да го добавя ръчно
но така и не успях, просто менюто за digital manual tuning e сиво винаги
Просто си прексанирах каналите изцяло след като оправиха проблема, но се чудя що не може ръчно
Може ли някой колега да погледне дали му е активно менюто за ръчна настройка?
Колеги помагайте. Не мога да пусна субтитрите на sony w65 .Пускам файл x264 mkv ,слагам субтрите със същото име и завършващи на srt и ми излизат с въпросчета. Пускам филма от външен хард диск. Нещо явно трябва да се направи по-специфично? на lg-то го нямам този проблем.Там си вървят всички
Отваряш srt в notepad. Даваш Save as и след това го запаметяваш с различни видове енкодинг. Поне един от вариантите би трябвало да свърши работа.