Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 108 от 135 ПърваПърва ... 5898106107108109110118 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,606 до 1,620 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2013

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

@superficial не се втелясвай прекалено в тестовете. Ако тези аномалий в ъглите не се виждат при гледане всичко е наред.
    Аз съм забелязал подобни при w805, важното е че ако не гледам нещо на бял/сив фон не се вижда проблем.

За сравнение, до като имах samsung 40F6500, клаудинга се виждаше на всяка тъмна картина, а в ъглите картината беше по-тъмна и това се виждаше винаги при слаба светлина в стаята.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2014

О, да. Дотук на всички тестове забележките са минимални. Както казах, страхотна картина, як контраст, дълбоко черно Телевизорът е супер!

4. Member
    Тук е от
    Oct 2012

superficial , супер е телевизорчето. Уцелил си мн. добра бройка! Vignetting(сенките) по ъглите е минимален и не е проблем. За справка при LG тази година е доста по-зле. А при Сони-тата е често срещано, има някои много лоши бройки, но твоята смея да твърдя е от добрите.

Благодаря ти отново за снимките.

- - - - - - - - - -

Sony 50W815
    - Произведен МАРТ 2014
    - мостра на 1 седмица

Допадна ми, картината беше сравнително равномерна, но имаше някакъв производствен дефект на панела, който беше дод формана сенчеста окръжност в близост до центъра на екрана, все едно някой си е сложил бутилката върху панела и се е отбелязала. Не го взех, а консултанта въобще не му пукаше, тъй като каза "Ами то като гледаш филми няма да го забалежиш". Иначе бяхме трима човека и всички го видяха, т.е. не е някакво мое самовнушение.

На статична картина също се виждаше.

Явно в днешно време трябва да си тъп и неук за да може да се набутваш с дефектна техника, която умишлено пробутват поради липста на QC (quality control).

За 2000лв е нормално да не искам да имам петна и дефектни по екрана, нашите селски търговци кога ще го разберат? В Англия плащат същата сума, че дори и подаръци получават и без никакви проблеми може да върнеш продукта, а тук ни взимат за балами? Айде у лево. ТМ и ТП собственост на олигарси, докато им пълните гушите и пазарувате от тях - няма да се оправим и ще продължават да ни тъпчат - няма конкуренция, картелни споразумения. Купиш нещо и после се спасяваш.

Явно съм като магнит за дефектни телевизори!?

Имайте предвид, че друга бройка едва ли ще го има този проблем, но нека се знае. Аз лично съм много разочарован, още по-лошо щеше да е ако го бях взел и после да се чудя как да го връщам.
    Този пост е редактиран от aldokalcone; 10-05-14 в 21:06.

5. SG1
    SG1 е офлайн

Тук е от
    May 2012

Здравейте, някой може ли да каже какви са промените във версията PKG2.134EUA на firmware за 8 серия на SONY? В сайта им описанието все още е за версия PKG2.112EUA...

6. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Sony телевизорите от 2014г. имат ли функция за lip sync (ако се ползва външна система като soundbar или колони)? (за справка при LG има)

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от SG1 Виж публикацията
    Здравейте, някой може ли да каже какви са промените във версията PKG2.134EUA на firmware за 8 серия на SONY? В сайта им описанието все още е за версия PKG2.112EUA...
    Изчакай до Понеделник когато ще се появи change log
    CountrySelector - Sony

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

aldokalcone
    Разгледай какво пишат китайските колеги - има снимки на подсветката и сервизното меню за панелите. Смяната на страниците става като поставиш курсора на номера на съответната страница(долу) а после кликваш с десен бутон и я отваряш в нов ТАБ
    索尼电视吧_百度贴吧
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-05-14 в 21:32.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2012

11. Member
    Тук е от
    Oct 2012

828/829 - имат външно захранване.
    805/815 също са с външно захранване - проверено. Гледам, че на първа страница пише само за 828/829, ако искате го поправете. Според мен лично въшно захранване е по-добра опция с идеята по-малко да грее телевизора.

В John Lewis @ Англия пишат, че 815 и 829 били еднакви, просто единия бил сребърен, другия черен.
    Please note: models W829 and W815 are the same TV in black and silver respectively.
    В сервизното меню никъде не виждам колко часа е работил, някаква идея къде да гледам?

Примерна снимка: http://www.avforums.com/attachments/...49-jpg.464159/
    Този пост е редактиран от aldokalcone; 13-05-14 в 14:21.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Допълних втори пост. За часовете, май е на друга страница в сервизното меню - не знам.

13. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    805/815 също са с външно захранване - проверено. Гледам, че на първа страница пише само за 828/829, ако искате го поправете. Според мен лично въшно захранване е по-добра опция с идеята по-малко да грее телевизора.

В John Lewis @ Англия пишат, че 815 и 829 били еднакви, просто единия бил сребърен, другия черен.

В сервизното меню никъде не виждам колко часа е работил, някаква идея къде да гледам?

Примерна снимка: http://www.avforums.com/attachments/...49-jpg.464159/
    Ти вече купи ли го? Ако не си го купил, най-добре се опитай да не гледаш мостри въобще а само нови телевизори, при положение че е нов модела и не е мостра няма защо да се притесняваш за часовете.

Аз последно бях в Сони центъра в Сердика, и там си поръчах за след 2-3 дни. По лепенката личеше че телевизора не е отварян и даже угасиха основните лампи в магазина да го погледна на по-тъмно.

И още нещо - относно мострите някои служителите никак не внимават. Веднъж един ми показа колко лек е телевизора и го хвана с една ръка с пръсти за екрана и отзад за кутията. Ясно си личаха пръстите как се отбелязват на екрана докато той го стиска. Аз си мисля че някой служител може да повреди така някой телевизор и да си мълчи.

Не може да твърдиш че контрола на качеството е лош като не си сигурен как е транспортиран телевизора и след това как са се отнасяли с него.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2014

Днес бях в магазин "Сони" на улица Солунска,в София.Явно началник ми каза,че са получили 42 инча Сони,модел 829.Той обаче го наричаше с някакво екзотично име,защото телевизорът се предлагал в ограничено количество,само за определени цели.Пита по телефона,дали са получили и 50 инча,но за сега няма.Каза ми,че най-вероятно заради херците търся модел 829.Явно беше добре запознат защото без проблемно ми изреди кой телевизор от моделите на Сони за 2014 година на колко херца Motion Flow работи.Разбира се накрая ми предложи 50 инча модел 815.Аз обаче мисля да почакам още малко.Има още 27 дни до началото на световното по футбол.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2014

да попитам може ли да се гледат неща от компа ако телевизора(KDL-47W805A) и компа са вързани на един рутер с кабел а не зрез wi-fi и как става

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе