Според мен не е - нито се държи като 100хц-ов , нито има настройките на 100хц-ов .
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Според мен не е - нито се държи като 100хц-ов , нито има настройките на 100хц-ов .
Здравейте :
Реших да си закупя нов телевизор.На N3 съм с CAM module.
Сега съм с 40"Toshiba,но не ми харесва размазването и сенките при гледане на филми от PC през HDMI и реших да го сменям вече.Направих тест на KDL 42W805B и Samsung UE40H6400.Определено Сонито беше много по-добре на филми и тъмните сцени се виждаха,а на Самсунга почти нищо не се виждаше.И двата телевизора бяха с нулирани настройки.Играя и игри понякога .Все пак искам и по-голям дислей,но не видях много коментари за 6-та серия.По-конкретно модела. KDL-48W605B.Не държа на 3d .
Този пост е редактиран от ivivanski; 24-09-14 в 13:28.
Вече съм горд собственик на Sony 50' 828 дано не съм сгрешил с избора.Благодарско на всички,и най вече на Svetlio1 и Hristoslav 2....
- - - - - - - - - -
Много ме озадачи кабела за захранването,има нещо като траф,голямо,и с кабел като за зарядно на телефон.Някой има ли идея защо е така.(Просто питам от чисто любопитство)......
Това си е точно захранващият блок - изведен е извън корпуса на тв .
Здравейте,
Предстои ми покупка на сони KDL 50W828/9 и исках да помоля някой от собствениците (може и на 815), ако може да ми каже колко сантиметра е разстоянието му двете крачета на стойката на телевизора (ще му правя шкаф с въртележка отгоре ). Благодаря предварително
Вероятно видеокодека не се поддържа. За подробности - погледни таблицата и линковете от 2-ри пост.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post434100
Здравейте искам да попитам има ли вече начин или програма с която да увеличавам субтитрите. Прочетах за начина с главните букви и го направих, но се чудя дали вече не може да си ги увеличаваш колкото ти е необходимо.
Ами kdl 40w605bb е модела. Аз ползвам Serviio за медиен сървър, но пак не мога да ги увелича колкото ми е нужно. Единствено със Subtitle Edit ги правя големо буквите, но не ми е достатъчно.