Вчера си купих Sony KDL-50w685 и засега съм много доволен от картината. 3Д-то е пасивно и също е страхотно.Въпросът ми е от какъв източник работи конвертирането от 2д в 3д. Нещо от usb stick и от компютъра не ми се получава,а телевизия не гледам и нямам вкъщи.Ползвам телевизора само за монитор,но не мога да се оправя с конвертирането.Като пусна филм от компа и дам телевизора в режим картина до картина и картина върху картина нищо не се променя.Само на истинските 3Д ми върви.Някъде на друго място в менюто ли е тази опция или изобщо работи само в режим телевизия.
Чета книжката и не виждам нищо за конвертирането.Само за конвенционалното 3Д си пише.Вече започвам да се притеснявам,че съм си взел телевизор който не може да конвертира от 2Д в 3Д.Или аз съм сляп и не мога да го открия никъде в менюто.Моля ако някой има такъв телевизор или знае нещо по въпроса да помага.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 155Одобрявам
155Одобрявам

Първоначално публикувано от hristoslav2
 Първоначално публикувано от hristoslav2 

И ОЩЕ един въпрос към собствениците през ps3 медия сървара тръгвали ISO формат блурай?
 И ОЩЕ един въпрос към собствениците през ps3 медия сървара тръгвали ISO формат блурай?