С този ще ги направиш достатъчно големи
PS3 Media Server
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
С този ще ги направиш достатъчно големи
PS3 Media Server
Здравейте
Имам един въпрос към hristoslav2 или някой който е по-наясно
Какъв панел използва 55w805B, 50 или 100Hz, че в описанието на продуктовата серия (стр.1) е посочено че е 50Hz, но в таблиците е 100Hz
Има ли съшествена разлика с панела на w829, освен refresh rate?
Поздрави
Този пост е редактиран от mygyl; 30-09-14 в 14:55.
PavelPetkov
Били ми казал каква марка рутер ползваш,ако имаш такъв.При мен с Linksys ми прави само проблеми,но лошото е че не съм само аз.
Ами рутера е TP link 300mbps с две антени. Също трябваше да си изключа firewalla на windowsa.
Хардуерно - да, разликата е само софтуерна(настройки за интерполиране на кадри и работа на подсветката в сервизното меню).
Universal Media Server е базиран на PS3 Media Server , по-добър е, и с редовна поддръжка.
За справка :
Последна версия на PS3 Media Server : 2013/08/17 PS3 Media Server 1.90.1 is released
Последна версия на Universal Media Server : 2014/09/23 Version 4.1.2 is released
И последно:
Universal Media Server is a DLNA-compliant UPnP Media Server.It was originally based on PS3 Media Server by shagrath.
UMS was started by SubJunk, an official developer of PMS, in order to ensure greater stability and file-compatibility.
Някой може ли да ми даде някакви примерни настройки за картина на Sony 50' 828.
Пробвай с настройките на Винсънт Тео от HDTVTest
и тези от това ревюScene Select: Cinema
Picture Mode: Cinema 1
Backlight: 5
Contrast: 89
Brightness: 50
Colour: 50
Hue: 0
Colour Temperature: Warm 2
Sharpness: 50
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Dot Noise Reduction: Off
Reality Creation: Off
Resolution: Min (Greyed out)
Noise Filtering: Min (greyed out)
Motionflow: Off or Clear
Film Mode: Auto
Advanced Settings
=================
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: -2
Auto Light Limiter: Off
Clear White: Off
Live Colour: Off
White Balance
=============
RGB Gain -6 -13 -5
RGB Bias 0 0 0
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off
System Settings
================
Eco
===
Power Saving: Off
Light Sensor: Off
Sony W8 (2014) review - FlatpanelsHD
Sony KDL-48W605B Много съм доволен от телевизора. Сега остава N3 да си оправят качеството на каналите
Здравейте
Интересува мe някой дали е подкарал IPTV през телевизора си (с приложение или друг начин)
Пробвах се да потърся дали има подобна тема, но не намерих
Ако някой има идея дали това е възможно ще съм му благодарен
Конкретно въпроса е за SONY W828, но предполагам че няма да има някакви разлики с други модели
Поздрави
Не съм чел за SONY W828 да има специално приложение за IPTV (има за Самсунг и ЛГ - Smart IPTV for LG, Samsung, and MAG 250 (Aura HD) STBs ). Прегледай темата за домашния медия сървър, някои колеги бяха споделили, че са подкарали IPTV, може да ти е полезно.
Темите ги изгледах, но се питах дали може директно от TV без участие на компютър. Явно няма пълно щастие