26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Здравейте! От 4 дни съм собственик на KDL42W829, и като се има предвид факта, че досега най- добрия телевизор който съм гледал е 4 годишна евтина(и като я купих) 32 инчова Тошиба, се чуствам като собственик на частен самолет!!! Проблема ми е следния: от Варна съм и съм на МСат. Ползвам приемник свързан с TV - то със скарт кабел. И картината е ужасна!!! Никакво сравнение с клипове които гледам през флашката! Брат ми има телевизия на Виваком и картината при него е супер... Та въпроса ми е да сменя приемника ли, да си купя карта за телевизора ли, що ли...? И още един въпрос: настройките за Motion - а де ги брЯ? Предварително благодаря!
Вземи си CAM (на български се чете КАМ) модул от оператора, това е всичко
CAM = Conditional Accsess Module
КА-модул = модул за (условен) достъп
Голяма ли е разликата от kdlw705.и от kdl829.заслужава ли си разликата от 200лв.kdl705 100хц.ли е,и имали същите екстри като на 7 серия,защото се двоумя ....
По-нов модел ,по-висок номер.Гледам във Варна е 100лв разликата.Успех в избора......
На финала съм,и се колебая,между http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-50W829-3D-LED и този Technomarket Bulgaria разликата е само в херците за 3D,не е болка,но ако има и други разлики добре е да знам.Масля,че 705 е 100 реални хц.Моля за съвет и съдействие..."..разлика от 217.00лв.дали е оправдана за 8 серия.....
50W829 е за предпочитане - поне за мен .
Разликата от 829 и 828BBAE2,само в цвета на корпуса ли е?
Като са ревюирали същия модел ТВ, но 50" са му дали оценка Highly Recommended ,а на 42" само Recommended аз разлики в представянето не виждам. Това им е довода който за мен е нон сенс. Шорат яко.
В Плеси@ 48W605 e 1199лв.For most TVs we review, the findings can usually be extrapolated to different screen sizes within the same model range due to otherwise identical specifications. However, that’s not the case with the Sony KDL42W829 we’re testing today. Whereas the larger KDL-50W829 we reviewed six months ago featured active-shutter glasses (ASG) 3D capabilities and a Motionflow XR rating of 800Hz, this 42-incher uses passive 3D technology and a Motionflow XR 400Hz system. Will the 42in W829 exhibit dissimilar picture quality to its 50in sibling? Let’s find out.
Здравейте!
Пиша Ви за да споделя следното изживяване с моя KDL-55W805. Миналата седмица просто не пожела да се включи, като LED индикацията на логото светваше червено три пъти през интервал. Опитах изключване и другите обичайни неща за "рестарт", но не помогна. И така се стигна до сервиз. Днес си го взех, и не съм имал време все още да го тествам понеже съм на работа. Но от сервиза не получих абсолютно никаква информация каква е била повредата, каква е причината, какво е "оправено". Отговора им беше: сменена е платка..... и това е. Във гаранционната книжка е записано следното:
Symp.: 1110
Sec.: S4S
Def.c/Rep.c :N/A
Ref. № D891F350 или 0891F350 (не се чете дали е буква или цифра)
Молбата ми е ако някой разбира по записаното какво е сменено да ми каже, и също да ми каже за какво служи тази платка. Благодаря Ви предварително.
Ами нормално е да му дадат по-ниска оценка ,след като в 42" модел плющят 50хц-ви панели и няма никакви настройки за MotionFlow - не че вече повечето ревюта не са меко казано компрометирани - тази година срещнах някои ,в които иначе хвалят даден модел , но няма и грам споменаване за представянето му с бързи кадри и възможностите за по-сериозни корекции и калибриране , а повечето е къв му бил дизайна и "смарт" простотиите ...