Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 22 от 135 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    roninesi
    , може и малко грубо да ви прозвучи , за което предварително се извинявам , но при финансова възможност за закупуване на такъв клас ТВ ми се струва несериозно да се мъчите с какви ли не "фокуси" да подкарате "филм със субтитри" ( като от Сони добре са се постарали да не успявате) , вместо да купите един мултимедиен плеър за 200-300 лв и да си решите всички настоящи проблеми (и бъдещи с опити да гледате 3Д филм) .
    Благодаря за съвета!!!!

Сега сериозно. Живо ме интересува дали е възможно, защото ми предстои закупуване на по-малки телевизори в спалня и детска стая. Фен съм на Сони, но ако трябва да се сдобивам с всеки телевизор и с мултимедиен плеър ще ми дойде в повече и по-скоро ще взема друга марка, ако се окаже мисията със субтитрите невъзможна. Но все си мисля, че не може да няма някакъв вариант, който да работи.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Напълно сериозен бях - вариант остава вграждане на субтитрите или DLNA сървър със всички произтичащи от това + и - .

4. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venci79 Виж публикацията
    Това от линка не е ли за 40w5500 щото моя е 52w5500.И какво значи ftp-то на SONY и как да го намеря ?И майче из форумите пише че е проблемен този фирм PKG1.750EA
    Разлика в софтуера на 40w5500 и 52w5500 няма един и същт е. Съвместим е със съответните модели
    • KDL-22E5300 / E5310
    • KDL-32E5500 / E5510 / E5520 / V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740
    • KDL-37V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740
    • KDL-40E5500 / E5510 / E5520 / V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740 / WE5 / Z5500 / Z5710
    • KDL-46V5500 / V5610 / W5500 / W5710 / W5720 / W5730 / W5740 / WE5 / Z5500
    • KDL-52V5500 / V5610 / W5500 / Z5500

Незнам за какви проблеми си чел но лично аз съм го качил на 40z5500, 40v5500 и 37w5500 още преди година и проблеми несъм видял нито аз нито собствениците на тв-та та . Относно ftp-то ами то си е на Сони официално и файловете на него също. И линка който е дал hristoslav2 Sony : актуализации за KDL-52W5500 | Изтегляне на актуализации за KDL-52W5500 когато дадеш да свалиш тази версия те праща тук ftp://ftp.vaio-link.com/pub/TV/1741EA/FW/FIRMWARE.UPD ,а най-новата версия която аз съм ти дал е ftp://ftp.vaio-link.com/pub/TV/1750EA/FW/FIRMWARE.UPD сваляш и ъпдейтваш както е описано в страницата на Сони след това пресканираш каналите и се надяваш че проблемати ще се реши. Едно е сигурно по зле неможе да стане. Успех.

5. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от roninesi Виж публикацията
    Благодаря за съвета!!!!

Сега сериозно. Живо ме интересува дали е възможно, защото ми предстои закупуване на по-малки телевизори в спалня и детска стая. Фен съм на Сони, но ако трябва да се сдобивам с всеки телевизор и с мултимедиен плеър ще ми дойде в повече и по-скоро ще взема друга марка, ако се окаже мисията със субтитрите невъзможна. Но все си мисля, че не може да няма някакъв вариант, който да работи.
    По лични наблюдения а може и да са някакви случайности не съм имал много време за тестове като че ли на по малките и по евтини модели тръгват повече видове филми и букви.Качваш на една флашка филм които не ти тръгва на големия и тестваш на малкия.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Имам очила за гледане на 3Д.Които ми бяха подарък с ТВ-то (2 броя) TDG BR250B Black 3D Glasses | TDG-BR250/B | Sony USA Но аз само използвам едната бройка,а другата си стои не разпечатана в кутийката си .Въпроса ми е може ли нещо да се повредят,тъй като не се използвам (батерията или нещо друго....) ?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dbitzepsa Виж публикацията
    Имам очила за гледане на 3Д.Които ми бяха подарък с ТВ-то (2 броя) TDG BR250B Black 3D Glasses | TDG-BR250/B | Sony USA Но аз само използвам едната бройка,а другата си стои не разпечатана в кутийката си .Въпроса ми е може ли нещо да се повредят,тъй като не се използвам (батерията или нещо друго....) ?
    Възможно е с течение на времето батерията вътре да се окисли и да изцапа кухината за батерията и контактните пластини, но това отнема близо 2 години. Няма от какво да се притесняваш - просто изкарай батерията.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте.
    Имам един, може би глупав въпрос, но... Съседа си купи Sony Bravia KDL-40HX750. Проблема, е че като се опита да сложи пин код на XXX каналите телевизора винаги изписва, че въведеният пин е неправилен. Цял ден си е играл и не е успял да се справи. Аз също опитах, но без успех. Стъпките които пробвахме са:
    нстройки(или каквото там беше) - заключване - телевизора ни подканя да въведем пин за да заключим даден канал, но след като въведем какъвто и да е пин код винаги излиза надпис, че въведеният пин е неправилен.
    От едно друго място в настройките(забравих как се стига до него) пак влязохме в родителски контрол, но телевизора ни поиска ПИН, а и двамата не знаем какъв е тоя пин.
    Някой може ли да помогне?

П.С. Намерих това, но както вече писах, когато въведем пин за заключване на даден канал излиза съобщение, че въведеният пин е неправилен.

Коцето

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Най-лесно става с по един шамар на децата и да стоят настрана от телевизора.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от miauu Виж публикацията
    Здравейте.
    Имам един, може би глупав въпрос, но... Съседа си купи Sony Bravia KDL-40HX750. Проблема, е че като се опита да сложи пин код на XXX каналите телевизора винаги изписва, че въведеният пин е неправилен. Цял ден си е играл и не е успял да се справи. Аз също опитах, но без успех. Стъпките които пробвахме са:
    нстройки(или каквото там беше) - заключване - телевизора ни подканя да въведем пин за да заключим даден канал, но след като въведем какъвто и да е пин код винаги излиза надпис, че въведеният пин е неправилен.
    От едно друго място в настройките(забравих как се стига до него) пак влязохме в родителски контрол, но телевизора ни поиска ПИН, а и двамата не знаем какъв е тоя пин.
    Някой може ли да помогне?

П.С. Намерих това, но както вече писах, когато въведем пин за заключване на даден канал излиза съобщение, че въведеният пин е неправилен.

Коцето
    Надявам се, че сте прочели книжката с инструкциите...Пиши на подръжката в Сони България и после постни тук отговора който са ти дали.
    Свържете се с центъра за поддръжка на Sony

12. Тук е от
    Dec 2008

hristoslav2, благодаря за линка към подръжката на Сони България. Бях се засилил да вляза в официалния им сайт и да търся там връзка с подръжката. Книжката я прочетохме, ама никъде няма и помен от ПИН код, който да се използва. Някой казал на съседа, че въпросния ПИН код е изписан на задния панел на телевизора, ама там нямо подобно нещо.

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

В центъра на SONY по въпросния телефон миналата седмица ми отговориха уверено, че HX850 може да се мърда напред назад и да не е само в положение 6 градуса наклонен назад, но както вече го установихме, това е невъзможно

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от miauu Виж публикацията
    hristoslav2, благодаря за линка към подръжката на Сони България. Бях се засилил да вляза в официалния им сайт и да търся там връзка с подръжката. Книжката я прочетохме, ама никъде няма и помен от ПИН код, който да се използва. Някой казал на съседа, че въпросния ПИН код е изписан на задния панел на телевизора, ама там нямо подобно нещо.
    Този някой си ги измисля едни...Няма марка или модел, чийто пин код да е изписан където и да било. Пробвахте ли с ресетване на заводските настройки ?
    Почвам да се съмнявам, че съседът ти, по невнимание или незнание е запаметил някакъв код и сега си блъскате главите да го отгатнете :rolleyes:

16. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Този някой си ги измисля едни...Няма марка или модел, чийто пин код да е изписан където и да било. Пробвахте ли с ресетване на заводските настройки ?
    Почвам да се съмнявам, че съседът ти, по невнимание или незнание е запаметил някакъв код и сега си блъскате главите да го отгатнете :rolleyes:
    И аз си мисля, че е запаметил някакъв код, ама.... знам ли го. Все пак нито един канал не е заключен, т.е. ако има запаметен код на някой канал би трябвало да има и заключен канал.
    Не иска да ресетва до заводски настройки, защото, както ми каза, 2 дни момчетата от фирмата, която му доставя интернет са си играли да му пуснат нет на телевизора и го е страх да не затрием интернета, та пак да ги вика и да им плаща. Иначе, точно тези момчета са му казали, че пин кода е изписан на задния панел на телевизора.

-

17. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

При първото пускане на телевизора иска да се въведе кода(поне но моите Сонита беше така),това се случва обикновенно в магазина(при тестването дали бачка стоката) и двата пъти продавачите ме предупредиха какъв код въвеждат в моите случай в различни магазини ми въведоха 1111.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

FullHD - Sony BRAVIA KDL-55HX955 [Teardown]
    FullHD - Sony BRAVIA KDL-55HX955 [Preview]

HX - High end
    EX - Economic - mid end
    BX - basic - low end.

[pconline.com.cn]....Teardown Sony KDL-55HX950...(chinese market)_part2.

[pconline.com.cn]55"...Sony KDL-55HX950 review...http://tv.pconline.com.cn/lcd/reviews/1211/3069214.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-12-12 в 16:46.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 135 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе