Може ли с прости думи да ми обясниш каква роля играе?Този от линка на добро ниво ли е?
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Може ли с прости думи да ми обясниш каква роля играе?Този от линка на добро ниво ли е?
Филтър за смущения и галванично изолиране на кабелна телевизия.
Galvanic isolation - Wikipedia, the free encyclopedia
Предпазва от токови удари и смущения?Правилно ли съм разбрал?Моля да ми предложите някой добър разделител на нормални пари.
http://hdfever.fr/forum/viewtopic.ph...t=4177&start=0
Отклонихме се достатъчно много от темата, а тя е за телевизори.
Попитай в тази тема.
Къде се слага галваничен разделител
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-01-14 в 19:49.
Благодаря за линка,но вече го открих и ще си задам там въпросите.Моля да ме извините за спама.
Може също да е от WiFi мрежата ако ТВ-т о е свързано към нея или по точно когато се опитва да се свърже а не може незнайно защо се саморестартира някакъв бъг в софтуера явно, бях чел за него. Та моя NX720 така полудя един път и бях тръгнал да го нося на сервиз но почетох в нета и като си рестартирах рутера всичко заспа... Може и да са го оправили на новите ТВ-та не знам.
Хах сега видях че пък твоя модел няма WiFi освен ако не си го вързал с кабел явно проблема няма да е в това, но пък на друг може да му от помощ.
Нещо не е наред, или при теб или има бъг при модела.
Приложенията са голям брой след последните ъпдейти и не е редно от сони да ти ги включват ръчно. Трябва да си сигурен че проблема не е при теб. Пробвай да смениш IP то си в локалната мрежа.Според мен повечето от тези приложения са за боклука.
Не бих казал повечето, по-скоро почти всички. Дали има и десетина които да стават за нещо.
Здравейте, преди време писах по моя проблем, но никой не ми отговори. Надявах се, че след последния ъпдейт ще се оправи, но уви, продължавам да не мога да ползвам тубата, както и примерно Vbox през браузъра на тв-то, зарежда само страницата и се рестартира. Предполагам, че е нещо от флаш плеъра. Някакви идеи или мнения за помощ?
42W805 е модела, Vimeo няма проблеми, работи си, току що го пробвах, но Youtube -не, пак се рестартира телевизора като го пусна. Писах мейл до Сони, отговориха ми да се обърна към техник. Чудя се след като всичко друго ми работи, да рискувам ли?
Току що го пробвах Youtube - работи си с последнат версия на софтуера на телевизора.
Ако не си ъпдейтнал софтуера по-добре го направи, нулиране на настройките.
А да - и ако всичко си работи по-добре не го пращай на поправка.
Според мен нещо има със софтуера или с мрежата ти.