Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 82 от 135 ПърваПърва ... 3272808182838492132 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Може ли с прости думи да ми обясниш каква роля играе?Този от линка на добро ниво ли е?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Филтър за смущения и галванично изолиране на кабелна телевизия.
    Galvanic isolation - Wikipedia, the free encyclopedia

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Предпазва от токови удари и смущения?Правилно ли съм разбрал?Моля да ми предложите някой добър разделител на нормални пари.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://hdfever.fr/forum/viewtopic.ph...t=4177&start=0

Отклонихме се достатъчно много от темата, а тя е за телевизори.
    Попитай в тази тема.
    Къде се слага галваничен разделител
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-01-14 в 19:49.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Благодаря за линка,но вече го открих и ще си задам там въпросите.Моля да ме извините за спама.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Цитат Първоначално публикувано от vipservice Виж публикацията
    Здравейте. След доста четене, не открих това което търсих, за това питам. Майка ми си купи KDL-40R471A.Оплака ми се, че преди няколко дни се е рестартирал (изгасва и се включва), едната вечер три пъти, на другият ден е изключил и не се е включил сам. След това си работи и няма проблем. Въпроса ми е, дали да търся сервиз или проблема е в сработване на някаква защита заради тока например? Имат и 40ЕХ402 и по същото време той си е работил и не е изключвал.
    Може също да е от WiFi мрежата ако ТВ-т о е свързано към нея или по точно когато се опитва да се свърже а не може незнайно защо се саморестартира някакъв бъг в софтуера явно, бях чел за него. Та моя NX720 така полудя един път и бях тръгнал да го нося на сервиз но почетох в нета и като си рестартирах рутера всичко заспа... Може и да са го оправили на новите ТВ-та не знам.

Хах сега видях че пък твоя модел няма WiFi освен ако не си го вързал с кабел явно проблема няма да е в това, но пък на друг може да му от помощ.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от unk_expert Виж публикацията
    Правил съм многократно възстановяване на фабричните настройки по следния начин:
    HOME\Настройки\Системни настройки\Общи настройки\Фабрични настройки

Клавишната комбинация която ми предложихте за Hard reset при моя телевизор (KDL-40W905a) не сработва. Вероятно при 9-та серия е друга.
    Обновяване на Интернет съдържанието също съм правил многократно и винаги завършва със съобщението "Интернет съдържанието е готово. Натиснете HOME за да се покаже менюто". За съжаление и двете процедури не променят нищо.
    Това, което не мога да си обясня е как в петък (10.01.2014), след като за първи път уведомих СОНИ-поддръжката за проблема на момента го оправиха и се появиха над 50 приложения а сега не могат? При това, след като ги активираха даже не беше необходимо да правя рефреш или връщане на заводските настройки. Просто си се показаха и работиха за около 30 минути и пак изчезнаха. Тогава направих и двете процедури но не помогна.
    Това, което обаче тогава разбрах е, че дистанционно могат да наблюдават някои параметри в самия телевизор. Когато говорих по телефона със служителка на СОНИ тя ми каза, че вижда с какъв firmware съм (PKG4.101EUA).

Осъзнавам, че молбата да ми дадете списък на всички свободно-достъпни приложения за България е много ангажираща но с Гугъл не можах официално да намеря нищо по въпроса. Ако Ви затруднявам поне ми кажете точно броя на тези приложения.
    Благодаря Ви!
    Нещо не е наред, или при теб или има бъг при модела.
    Приложенията са голям брой след последните ъпдейти и не е редно от сони да ти ги включват ръчно. Трябва да си сигурен че проблема не е при теб. Пробвай да смениш IP то си в локалната мрежа.Според мен повечето от тези приложения са за боклука.

10. Тук е от
    Nov 2013

Не бих казал повечето, по-скоро почти всички. Дали има и десетина които да стават за нещо.

11. Тук е от
    Jan 2010

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от sarabernar Виж публикацията
    Здравейте, в събота си купих 42W805. Но имам проблем с Тубата, нещо не мога да я пусна, трябва ли това да ме притеснява. Стигам до сърча и от там ме изхвърля от приложенията. Нета ми минава през суич, телевизора е вързан с лан кабел. Може би връзката ми е слаба, поради това , че има навързани още няколко устройства (лаптоп, комп, IPTV), но затова пък другите приложения като Qelle, 3D ми вървят перфектно.
    Здравейте, преди време писах по моя проблем, но никой не ми отговори. Надявах се, че след последния ъпдейт ще се оправи, но уви, продължавам да не мога да ползвам тубата, както и примерно Vbox през браузъра на тв-то, зарежда само страницата и се рестартира. Предполагам, че е нещо от флаш плеъра. Някакви идеи или мнения за помощ?

12. Member
    Тук е от
    May 2013

Здравейте, преди време писах по моя проблем, но никой не ми отговори. Надявах се, че след последния ъпдейт ще се оправи, но уви, продължавам да не мога да ползвам тубата, както и примерно Vbox през браузъра на тв-то, зарежда само страницата и се рестартира. Предполагам, че е нещо от флаш плеъра. Някакви идеи или мнения за помощ?
    Ами примерно на моят модел W805/7 флаш не се поддържа.Твоят модел кой беше? Има апликации за Youtube и Vimeo, които си работят.

13. Тук е от
    Jan 2010

42W805 е модела, Vimeo няма проблеми, работи си, току що го пробвах, но Youtube -не, пак се рестартира телевизора като го пусна. Писах мейл до Сони, отговориха ми да се обърна към техник. Чудя се след като всичко друго ми работи, да рискувам ли?

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2013

42W805 е модела, Vimeo няма проблеми, работи си, току що го пробвах, но Youtube -не, пак се рестартира телевизора като го пусна. Писах мейл до Сони, отговориха ми да се обърна към техник. Чудя се след като всичко друго ми работи, да рискувам ли?
    Току що го пробвах Youtube - работи си с последнат версия на софтуера на телевизора.
    Ако не си ъпдейтнал софтуера по-добре го направи, нулиране на настройките.

А да - и ако всичко си работи по-добре не го пращай на поправка.
    Според мен нещо има със софтуера или с мрежата ти.

16. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    Току що го пробвах Youtube - работи си с последнат версия на софтуера на телевизора.
    Ако не си ъпдейтнал софтуера по-добре го направи, нулиране на настройките.

А да - и ако всичко си работи по-добре не го пращай на поправка.
    Според мен нещо има със софтуера или с мрежата ти.
    Ъпдейтнал съм го до последна версия, може и от мрежата да е, изобщо и не смятам да го пращам на техник, и без това я го ползвам този YouTube, я не . Мерси за помощта.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе