26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Здравейте на всички пишещи тук фенове на Сони между които съм и аз.Залюбихме се с тази марка още от времето на Кореком,та чак до днес.Не съм купувал на й върховите постижения на Сони,но затова пък през година,две по нещо бюджетно.Та на въпроса,вчера и аз се метнах на един 42W650 и днес го монтирах.Въпроса ми е свързан точно заради монтажа,тъй като е на стена.С Булсат съм и преди години за връзката между сеттопбокса и ТВ-то даваха скарт и чинчове.Проблема се появикато закачих ТВ-то на стената,скарта стърчи леко от габарита на шасито и го избутва леко,вследствие на което ТВ-то стои леко накриво.ОК,сменям скарта на булсата,чинчовете на ТВ-то,ноооооооо ни картина,ни звук.Въртяхме всички видове комбинации,не ще.Има ли желаещи да предположат каква е причината,за което предварително благодарая.
Най-вероятно кабела е еднопосочен - т.е. страната със скарта е само изход . Те Булсат и без това са зле - отивай и сменяй СТБ им с ХД такова (ZHD-200/220) и без това ако не си на икономичен пакет не гледаш някои от каналите , за които така или иначе плащаш , но са на S2 . Толкова ли ни ви се намира някой обикновен кабел чинч-чинч за да го свържете временно до замяна на СТБ-то ?
Този пост е редактиран от svetlio1; 24-09-13 в 22:27.
То ако купуването на чинч-чинч ще реши проблема,няма да сменям бокса.Да си призная обиждат ме малко с тая цена от 52лв.май ми поискаха.
Ако кабела е Сони - така е ! Купил си модерен ТВ , а ползваш аналогови връзки . Сменяй го този сет-топ бокс и си ползвай hdmi връзка .
Основния го сменихме,става дума за втория.
Така кажи . За втория се плаща , няма как , но пък 52 лв , прекалено е . Да няма нещо недоразбрано ? Може би си имал впредвид таксата за включване ?
Нещо не е наред - да не би като се подпира на стената и скарта да се измъква от едната страна.Ако Скарта е с превключвател за вход изход(in/out) виж дали е избран правилният.
Аз съм ползвал скарт на същият телевизрор с приемник на булсатком и не е имало проблем(не помня модела но е един грозен бял пластмасов, скосен отпред).
Но сега съм със HD приемника на булсата и разликата е доста голяма, така че и аз бих те посъветвал да се мяташ на такъв.
Като цяло аз се изненадах колко зле са SD каналите на Булсата на 42W650, по добре си пусни ефирната телевизия. HBО HD е супер.
Толкова ми поискаха,след толкова години вярна служба.Лошото е, че аз мога да дам 5000лв.за ТВ,ако сметна че е оферта,но 50лв.за бокс не го приемам.
- - - - - - - - - -
Толкова ми поискаха,след толкова години вярна служба.Лошото е, че аз мога да дам 5000лв.за ТВ,ако сметна че е оферта,но 50лв.за бокс не го приемам.А пробите бяха при свален ТВ.
Нещата са ясни.
@palikari, имате два варианта:
1. кабел скарт към чинч
2. плащане за допълнителен HD приемник
P.S. Предлагам да спрем с офтопика.
Не си много прав за това - обикновенните ефирни приемници струват по 50 лв , за мен това е доста нормална цена за такова устройство, все пак е Full HD приемник със вграден протокол за сигурност. Вярно е че устройствата са боклуци - но това се предлага като плод на булгаро-китайската дружва.
До тук с офтопика! Казаха ти сменяш си приемника с ZHD-200/220 и това е!
Има си тема
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html
Лека вечер на всички и благодаря за отговорите.
50 инчовата 6-та серия се появи в Сони Център - 2100лв. с 3D, 1800 без 3D.
KDL-50W685A | Всички 126 cm / 50" LCD TV екрани | Функции | KDL50W685ABAEP | KDL50W685A | Sony