26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
@edin, при Сони това е един от вечните основно проблеми в справянето му с оправлението при различните движения на камерата. Особено при бавни хоризонтални. Ще те скъса от дразнене. При Филипс, Самсунг и т.н. 50 Hz модели това е сведено до минимум без там разните му лъжовни подобрители. Иначе само за картината му в HD е супер, но разбира се след Филипс. Там нещата са класика.
Имате ли наблюдения и впечатления от W805? За 42-ка говоря. Смятам да го взема в скоро време и ме интересува дали има по-добро за тези пари, пак същия диагонал.
Като цяло работи ли на 100hz или и той е на 50? Искам плавни движения и наситена картина.
Как му е 3D-то?
Надявам се някой от първа ръка, собственик, да каже 2-3 приказки за него![]()
При тоя размер и тази цена, по-добре да го пропуснеш. Иначе е 100Hz, да.
Виж тази тема, може да ти е полезна при избора----> https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%BD%D0%B0.html
Видях темата, но в диапазон до 1500 лева е даден F6400, който е на 50hz. Би трябвало да има голяма разлика в плавните движения. Или се лъжа?
Совите не са това, което са...
Многократно е повтаряно в този форум да не вярвате само на хартиените спецификации, а да тествате на място и да решите кое е най-добро за вас.
Има още една тема, която е хубаво да се прочете и да се ползва по предназначение -----> https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html
1. Да 100Хз е, движенията са плавни
2. 3Д-то е супер удобно с пасивните очила, с наситени и ярки цветове. Аз преди съм гледал 3Д в киното и активните 3Д-та по магазините, нямам забележка към това.
3. Дали има по-добро за тези пари ? Трябва да видиш в общият форум - там ще наскачат ЛГ-та и самсунзи с повече екстри за по-малко пари.
4.Има много ъпдейти на софтуера - ако го пробваш без ъпдейти няма да ти хареса как се плейват филмите от флашка.
Само да добавя - за 2 дни имах 40 инчов самсунг.
За мен има видима разлика между 40 и 42 инча, 2 инча са си 5 сантиметра по диагонал, имайте го в предвид.
Този пост е редактиран от javorenator; 01-10-13 в 14:57.
Благодаря за отговорите!
Ъпдейтите през флашка ли се слагат?
Принципно е желателно през флашка, защото може да спре токът, но Sony-то го пускам, ъпдейтва се много бързо, дори не изисква и рестарт. Имам 32W650 от 1 месец, досега най-малко 3 пъти се е ъпдейтвал (с мое разрешение) директно през интернет, става за отрицателно време, но си поемам рисковете.
Имам и Philips, при него флашката е за предпочитане, а и наложителна.
През мрежата е най-удобно.То първо си дърпа целият ъпдейт и тогава почва процедурата.Риска е ако изгасне тока до като се ъпдейтва, и там вече флашката няма значение.
Аз моят телевизор като го купувах в един Сони център служителките го ъпдейтнаха направо там през мрежата.
Лепнал съм се на този W805, пък да видим дали ще остана доволен.![]()
Как е вградения плеър при W805, може ли да се регулира размера на субтитрите?
До сега не съм срещал Сони да може да се увеличават буквите,ама знае ли човек някои ден след някои ъп може и да стане.
Не е ясно колко голям проблем е, аз съм пробвал субтитри на Samsung 40F6500, там имаше 3 размера и най-големият размер на беше много голям и по спомен е голям като единственият размер на сони 42w650a.
То не е ясно от какво разстояние го гледаш, най добре на място да се види.
Най-големи субтитри може да се пуснат когато филма се гледа през медиен сървър като Sony PS3 Media Server.
Е за големината на буквите мисля че с руския сървър може да станат и по големи от написания от теб сървър.Имам LG с възможност за 3 размера на буквите еми най малкия му размер е колкото на Сонитата (имам 2 Сонита).