Страница 4 от 92 ПърваПърва ... 234561454 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от yanko78
    Да попитам, има ли начин сигнала който идва от приемника на БС-ком да влезне направо в телевизора без да се използва техния приемник? Телевизора е Сони ЕХ500 32
    Как сигнала да идва от приемника на БС-ком и да не се ползва техния приемник ?? нещо не се връзва ?
    Освен ако не питаш за телевизор ЕХ508 който е със сателитен тунер, а сигнала да идва от сателитната антена на БС ком ???

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от baralya
    Как сигнала да идва от приемника на БС-ком и да не се ползва техния приемник ?? нещо не се връзва ?
    Освен ако не питаш за телевизор ЕХ508 който е със сателитен тунер, а сигнала да идва от сателитната антена на БС ком ???
    Чета за някакви карти които се пъхат в телевизора и ползват неговия тунер. Незнам дали правилно се изразявам, но всичко е продиктувано от това, че в момента ползвам приемник който е цифров и менюто му е ужасно гадно и бавно, а ми се иска към телевизора да си ходи цифров сигнал. На обикновенния ми телевизор съм сложил втория приемник който не е цифров и там менюто е в пъти по удобно и доста по бързо. Ако стане по този начин както си мисля ще избегна и използването на две дистанционни, нещо което ме дразни, все някое от двете липсва.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да попитам, има ли начин сигнала който идва от приемника на БС-ком да влезне направо в телевизора без да се използва техния приемник? Телевизора е Сони ЕХ500 32
    Не и при този модел. Трябваше да вземеш модела Sony KDL-40EX508 -той има вграден сателитен тунер/DVB-S2/. Само не знам дали има запаметен списък от сателити и дали може да се добавят такива в списъка.
    При 40EX508 -ти трябва само антена, кабел ,кам модул и Ирдето карта на Булсатком. /техният приемник става излишен/

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не и при този модел. Трябваше да вземеш модела Sony KDL-40EX508 -той има вграден сателитен тунер/DVB-S2/. Само не знам дали има запаметен списък от сателити и дали може да се добавят такива в списъка.
    При 40EX508 -ти трябва само антена, кабел ,кам модул и Ирдето карта на Булсатком. /техният приемник става излишен/
    Хубаво, ама телевизора който взех го гледам в спалнята и ми е на два метра от очите, а и едвам преборих жената да е поне 32, че много голям и се виждал

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Моля за помощ. Днес си свързах телевизора Сони ЕХ500 с компютъра посредством DVI to HDMI, картината излезе, но сега се опитвам да докарам и звук, но уви не става. Взех кабел със стерео жак който влиза в изхода на компютъра и от другия край е с камбанки. Къде ли не ги мушках тези камбанки, но звук няма. Моля да ме ориентирате къде може да бъркам.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Моля за помощ. Днес си свързах телевизора Сони ЕХ500 с компютъра посредством DVI to HDMI, картината излезе, но сега се опитвам да докарам и звук, но уви не става. Взех кабел със стерео жак който влиза в изхода на компютъра и от другия край е с камбанки. Къде ли не ги мушках тези камбанки, но звук няма. Моля да ме ориентирате къде може да бъркам.
    виж дали отзад има вход pc/dvi audio in,който не е за чинчове а за стерео жак ,същия като този ,който вкарваш в компа.Моя тв е samsung но предполагам си е стандарт някакъв

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новите модели на Sony
    http://gagadget.com/home_av/2011-01-...avia_2011_goda
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg457032

Sony разработват големи тв екрани навиващи се на руло
    http://www.sony.net/Products/SC-HP/c...sideview4.html

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Прави ми впечатление ,че всички са с доста явен наклон назад /а и на другите производители/ ,дали е свързано с използваните матрици или по-скоро заради стъклото /да се намали ефекта "огледало"/?

11. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

hristoslav2 Днес взех 46EX700 от МЕТРО-Варна за 1677лв. Подсветката му е наред според мен невиждам да е неравномерна. Немога да видя каква матрица е през решетката му. Поизведен е 9/2010. Ако по това може да се разбере каква матрица ползва. Харесва ми образа и цветовете които дава. Още несам го тествал с PS3, XBOX360, A110 и DVP5990 които имам. За момента е вързан само на цифровата на МSАТ с cam модул закупен от тях хвана всички канали включително и HD-тата. Доволен съм от покупката си особено и на тази цена.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Прави ми впечатление ,че всички са с доста явен наклон назад /а и на другите производители/ ,дали е свързано с използваните матрици или по-скоро заради стъклото /да се намали ефекта "огледало"/?
    По-скоро е с рекламна цел. Всеки модел си има стандартна стойка за маса и може да се закача на стена.
    Тези наклонените са със стойка SU-xxNX1. http://www.technomarket.bg/products/.../sony-su-40nx1

http://www.sony.bg/product/tpa-tv-st...ckets/su-40nx1
    http://www.sony.bg/product/tpa-tv-st...ckets/su-46nx1

Цитат Първоначално публикувано от TODD
    hristoslav2 Днес взех 46EX700 от МЕТРО-Варна за 1677лв. Подсветката му е наред според мен невиждам да е неравномерна. Немога да видя каква матрица е през решетката му. Поизведен е 9/2010. Ако по това може да се разбере каква матрица ползва. Харесва ми образа и цветовете които дава. Още несам го тествал с PS3, XBOX360, A110 и DVP5990 които имам. За момента е вързан само на цифровата на МSАТ с cam модул закупен от тях хвана всички канали включително и HD-тата. Доволен съм от покупката си особено и на тази цена.
    Честито TODD
    Важното е на теб да ти харесва картината. Не се вживявай толкова много по матрицата...

13. Тук е от
    Nov 2010

Миналата година си взех тоз имодел сони KDL-20B4050 http://www.sony.bg/product/t15-b-series/kdl-20b4050 Ще вкарвам кабелна тв интересуваме ще мога ли с него да гледам цифрови и HD канали. Чета из форумите за MPEG 4 а този телевизор няма такова нещо за какво служи и ще ми трябва ли

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2008

Ще ти трябва външен цифров приемник за кабелна телевизия
    Ако сигнала който ти подават е MPEG-4 кодиран , то и приемника ти трябва да има такава възможност

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от emanshev
    Миналата година си взех тоз имодел сони KDL-20B4050 http://www.sony.bg/product/t15-b-series/kdl-20b4050 Ще вкарвам кабелна тв интересуваме ще мога ли с него да гледам цифрови и HD канали. Чета из форумите за MPEG 4 а този телевизор няма такова нещо за какво служи и ще ми трябва ли
    Можеш но само с HD приемник и HDMI кабел към тв-то. По техническите данни пише само за DVB-T което е за ефирна цифрова. Не видях никаде да има DVB-C, ако го има съответно и CI слот трябва да имаш.
    Аз в момента съм с HD приемника на близуу и прилично предава HD каналите.

17. Тук е от
    Oct 2002

С тази цена си убил всичко живо. Да го ползваш дълго време. Отличен избор

18. Member
    Тук е от
    Jul 2009

И как успя да го вземеш на тази цена?В момента такава ли цената в метро?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 92 ПърваПърва ... 234561454 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе