Страница 42 от 92 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Вземай смело 46EX402 - може би най-добрия/най-евтин 46' телевизор с рядко добра картина в SD/HD.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2007

Някой запознат със Сони тв от новите модели..??

4. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Кои приложения ? Как е свързан - с кабел или безжично , кой ти е доставчика на интернет ?
    Ами браузъра, скайпа, с кабел ,БТК.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от El_Nino
    Здравейте!
    Някои може ли да ми каже защо телевизора ми Сони Бравия KDL40EX520 стана бавен т.е. като отварям приложенията се "замисля" повече от обикновено?
    Зависи от скороста на нета.
    http://support.sony-europe.com/tvhc/...&m=KDL-40EX520

Цитат Първоначално публикувано от pandox
    Някой запознат със Сони тв от новите модели..??
    http://support.sony-europe.com/Quick...&m=KDL-32EX310

6. Тук е от
    Sep 2007

говоря за запознати със софтуерът на телевизорът и такива които са се занимавали и разбират от кодировки на субтитри и как ит.н ... а относно дадения линк там няма нищо интересно и информативно по този въпрос.!!

7. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Еми последно време не съм я променял не знам какво се случва, но не е от това

8.  

9. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Вземай смело 46EX402 - може би най-добрия/най-евтин 46' телевизор с рядко добра картина в SD/HD.
    Благодаря ти за съвета. И все пак новият е ЛЕД технология и е по-нов модел. Днес разпитвах в магазина и ми казаха че ЛЕД телевизорите се очаква и да са по-качествени и с по-дълъг живот, което е малко субективно, като се има предвид че "техника" е в женски род Бе доста се поизмъчих да ви кажа.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

И аз все още "очаквам да са по-качествени", тоест да изчезнат масовите проблеми с неравномерните подсветки

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Само ти казвам кой е по-правилния избор, но ти си решаваш, а за LED подсветките съм твърдо не.

12. Тук е от
    Sep 2011

От днес вече съм собственик на KDL-46EX402. В ТМ помолих момчетата да го поставят до 42-ката и както каза и колегата SOON, останах безмълвен от яркостта и контраста които показа този модел. Дори момчетата от магазина ми казаха, че са правели и преди сравнение с този модел и те са се учудвали на черното и контрастта, който показва. Когато ги попитах как така става,че този ЛСД е с по-стария процесор-BE2, в сравнение с по-големите серии и има същия контраст,(дори и с XRealty има близки стойности) те ми обясниха, че може би е защото старите са с 10, а новите с 8 битови матрици. Но както и да е, благодаря на SOON, който ме убеди да взема този модел.

13. Тук е от
    Oct 2008

И аз съм се ориентирал да взема нещо не по малко от 46 инча за под 2000, но този телевизор ми се струва леко съмнителен. Съмнителен имам предвид от гледна точка на ниската цена спрямо другите модели с този размер. За контраста и яркостта може и да е така, но не ми се вярва един процесор като BE2 да е по добър от BE3 и XRealty в обработката на картината. За това съм се насочил предимно в модели с XRealty и в краен случай BE3. Защото не ми се иска като гледам някои бързи сцени да имам чувството че гледам слайдшоу, или назъбени с не добра детайлност сцени. Но все пак това са само мои наблюдения и размисли. Нека който е повече запознат на тази тема да даде по компетентно мнение. Отностно разликата между тези 3 процесора, и дали наистина новите модели на Сони са с 8 битови матрици.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Netyhc
    И аз съм се ориентирал да взема нещо не по малко от 46 инча за под 2000, но този телевизор ми се струва леко съмнителен. Съмнителен имам предвид от гледна точка на ниската цена спрямо другите модели с този размер. За контраста и яркостта може и да е така, но не ми се вярва един процесор като BE2 да е по добър от BE3 и XRealty в обработката на картината. За това съм се насочил предимно в модели с XRealty и в краен случай BE3. Защото не ми се иска като гледам някои бързи сцени да имам чувството че гледам слайдшоу, или назъбени с не добра детайлност сцени. Но все пак това са само мои наблюдения и размисли. Нека който е повече запознат на тази тема да даде по компетентно мнение. Отностно разликата между тези 3 процесора, и дали наистина новите модели на Сони са с 8 битови матрици.
    Най-добрия вариант си остава на място. Отиваш, слагаш един до друг и който ти харесва повече. Не казвам, че новите процесори са по-лоши, но за тази цена, това което предлага този модел за мен е напълно задоволително.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@sisqou

От миналата и тази година се забелязва положителна промяна в някои отношения на производителите към изключително качествени конфигурации при най-ниските им модели телевизори.
    Време беше! Световната криза взе май най-после и тях да ги отрезвява. Наблюдавам търговските отчети на всички в бранша до този месец и картинката е много плачевна за тях. Покупателността на света е спаднала с до 72% надолу. Складовете пръщят от презапасена стока, която ако драстично не я намалят като крайна цена за потребителите така и ще им си остане, а идват и новите модели (освен да си ги слагат на главата). Поради такива и куп други причини доста от основните играчи стъкмиха моделчета, които хем да са добре направени, хем и да са по джоба на всеобедняващото човечество.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sisqou
    От днес вече съм собственик на KDL-46EX402. В ТМ помолих момчетата да го поставят до 42-ката и както каза и колегата SOON, останах безмълвен от яркостта и контраста които показа този модел. Дори момчетата от магазина ми казаха, че са правели и преди сравнение с този модел и те са се учудвали на черното и контрастта, който показва. Когато ги попитах как така става,че този ЛСД е с по-стария процесор-BE2, в сравнение с по-големите серии и има същия контраст,(дори и с XRealty има близки стойности) те ми обясниха, че може би е защото старите са с 10, а новите с 8 битови матрици. Но както и да е, благодаря на SOON, който ме убеди да взема този модел.
    Честито за придобивката
    По тъпо от това обяснение не съм чел досега. Тези продавач консултанти си приказват, колкото да се намират на приказка и да правят впечатление на големи разбирачи. Битноста на матрицата няма нищо общо с контраста и. Контрастът зависи от % пропускливост на домейните в субпикселите и утечката на светлина покрай електродите.
    Ако толкова изкаш да видиш контраста, трябваше да вкарате телевизора на тъмно и и да го пуснеш без сигнал.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Много ми е интересно как точно ти демонстрираха предимствата на ВЕ2 пред новите.
    Като контраст със сигурност не отстъпва на по-новите, цената му е добра, но нека не заклеймяваме новите модели изцяло, които специално при Сони дръпнаха много с ВЕ3.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 92 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе