Страница 44 от 92 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравейте колеги! Един приятел се е навил да си купува телевизор и се интересува между следните два модела Sony KDL-40EX720 и Sony KDL-40NX710. Кой е по-добрият?

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

Отворете новия каталог на Метро! Сони 40NX720 го дават за 1678 с два броя очила и 3д филмче. Това си е около 600 лева намаление. Аз мисля да изчакам до събота (или понеделник) да излезе новата брошура на Технополис и ако няма по добра оферта за 3д 40 инча ше хода до Метро
    Ако някой го има това Сони може да ми даде съвет - да си го взимам ли?

4. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от petar_danchev
    Отворете новия каталог на Метро! Сони 40NX720 го дават за 1678 с два броя очила и 3д филмче. Това си е около 600 лева намаление. Аз мисля да изчакам до събота (или понеделник) да излезе новата брошура на Технополис и ако няма по добра оферта за 3д 40 инча ше хода до Метро
    Eто ти едно ревю на този модел (ревюто е за 46", но панела е същия и при 40").
    http://www.digitalversus.com/sony-br..._11319_16.html
    Според мен за тези пари няма какво много да се мисли!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Здравейте колеги! Един приятел се е навил да си купува телевизор и се интересува между следните два модела Sony KDL-40EX720 и Sony KDL-40NX710. Кой е по-добрият?
    Да вземе KDL-40EX720
    http://www.sony.bg/comparison/kdl40e.../kdl40nx710aep

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

А ето още едно ревю, за размисъл:

http://www.avforums.com/review/Sony-...TV-Review.html

Да уточня, 723 е същото като 720, само че добавя DVB-T2 тунер (Freeview HD).

7. ndd
    ndd е офлайн

Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Това е нормално , не се толерира " пиратството " , особено от Сони ! MKV е контейнер , а вътре може да има всичко .
    Ще можеш да гледаш филми с субтитри от външен хард , но това е по принцип ! Само такива формати , който се поддържат от ТВ ! И защо се тормозиш с този плеър на телевизора - вземи си външен такъв , дори и най-евтините са в пъти по-добри от вградения в ТВ-то медиен плеър !
    Искаш да кажеш че ако си включа към телевизора външен плеаър ще мога да гледам филми в MKV формат без проблеми,въпреки че телевизора не ги поддържа? А от лаптопа нестава ли

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ndd
    Искаш да кажеш че ако си включа към телевизора външен плеаър ще мога да гледам филми в MKV формат без проблеми,въпреки че телевизора не ги поддържа? А от лаптопа нестава ли
    Компютъра/лаптопа е най-добрия медия плеър и ако има HDMI изход работата заспива . Външния медия плеър от друга страна е по-удобен от лаптопа ( който се налага да се мести и вкл. и изкл. непрекъснато към ТВ ) , защото си стои включен винаги към телевизора през HDMI и се ползва само по предназначение . В по-
    добрите медия плеъри има място и за вграден хард и възможност за браузване в определени популярни сайтове. Външния медия плеър поддържа почти всички известни формати , а телевизорът в случая играе роля само на монитор.

10. Тук е от
    Oct 2011

Тези ревюта на Сонито дето е на промоция (40NX720), хич не ме зарадваха. Аз заради 3д-то планувам да си взимам телевизор а на Сонито 3д-то хич не го хвалят в ревютата, май ще изчакам техномаркет офертата
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318008709[/time]_________________________________________________

ха! Току що излезе на техномаркет офертата и там сонито е на промоция ама за 2300 . Ако има някой със свободно време за хабене може да я разгледа брошурката на сайта им и да ми помогне да си избера телевизорче с 3д за около най-много 1700.
    Или викате да взимам сонито от Метро а?
    Баси не мога да реша

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ако искаш да се опитам аз да го реша от твое име
    Заради 3D го планираш, а в ревюто на 40NX723 изрично се казва, че 3D-то точно куца. Предполагам решението се поизбистри
    Не се хвърляй просто защото е с намаление. Знам, че този механизъм работи (и при мен, признавам си), но помисли не само от гледна точка на "леле, колко голямо намаление".

Сега забелязах, че е станала и мешавица. В Метро офертата е за 40EX720, а не за 40NX720.

12. Тук е от
    Oct 2011

Сега забелязах, че е за EX а не за NX. Днес отивам в техномаркета и все ще си избера нещо, може и да е LG-то за 1399 с пасивните очила, няма смарт TV, ама голяма работа.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318077615[/time]_________________________________________________

lg- то не ми хареса, вземах си samsung 40d6000

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

lg- то не ми хареса, вземах си samsung 40d6000
    Честито
    Няма да ти казвам нищо за samsung 40d6000 - за да не ти развалям настроението.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито
    Няма да ти казвам нищо за samsung 40d6000 - за да не ти развалям настроението.
    Кажи го на нас!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от juspar
    Кажи го на нас!
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg515229

17. Тук е от
    Oct 2011

пуснах си аватар да видя колко му е дефектно 3д-то и не виждам къде е дефекта. Или не правя разлика между Full HD и SD или незнам...
    Картината на 3д изглежда точно както на 7000 серията или на сонитата.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

Подкрепям горното мнение с две ръце!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 92 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе