Страница 32 от 92 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от soon
    @aredanecyfna лично сравнение, тестване и нагласи съм правил на EX720. Отговорът е нестава нито за SD нито за HD. Абсолютно плоска и мека картина. Дават му, че има голям контраст и черно, но нещо не ги видяхме тия работи. Тази година по-ниските класове са много по-добра картина. А от миналогодишния модел EX402/EX403 съм просто възхитен от качеството на картината и в двете резолюции, но все пак ти си прецени.
    Мога само да се посмея на написаното Нищо лично.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

EX402 беше ужасен модел според мен -особено ако говорим за над 40".

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Конкретно става дума за впечатления от SONY 46EX403 модела. В директно сравнение при максимално точни настройки и сигнали редом с 46EX720, втория стоеше смешно като картина на всички нива. Нямам представа защо е така?

5. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от garyhobson
    Как разбра, че не работи?
    Пробвай вечер в тъмна стая. Дай подсветка на максимум. След това изключи сензора. Екрана трябва да светне супер силно. Ако нямаш промяна то тогава наистина не работи.
    Бреййй, жив и здрав да си! Аз имам външни щори - пуснах ги и направих каквото ми каза; наистина при изкл.сензор светва по-силно; не бих казал "супер" силно, но има промяна; явно просто снзора не променя чак толкова много яркостта при посдсветка 5 (аз на толкова го държа); при 9 обаче се видя разликата. Благодаря! Щях да ходя чак до Пловдив за едното нищо.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сега вече като си спокоен, че не е развалена опцията да ти дам съвет да не я ползваш
    Хубава идея, но обикновено не работи както трябва. Промяната в осветеността предполага други настройки, но ако става с едно сензорче щеше да добре.
    Направи си едни настройки за ден и едни за вечер и си ги сменявай ръчно.

7. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте!
    Имам следния проблем със Сони Бравия KDL40EX520. Като искам да се логна в някои сайт например гугъл, ютуб, пикаса и други като въвеждам информация в полетата ID и Password въпреки че имам регистрация ми изписва че данните са грешни. Някакви идеи какъв може да е проблема? Предварително Ви благодаря за отговорите!

8.  

9. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Сега вече като си спокоен, че не е развалена опцията да ти дам съвет да не я ползваш
    Хубава идея, но обикновено не работи както трябва. Промяната в осветеността предполага други настройки, но ако става с едно сензорче щеше да добре.
    Направи си едни настройки за ден и едни за вечер и си ги сменявай ръчно.
    ОК, де, ама кажи нещо повече за това или дай да прочетем някъде. Какви толкова други настройки трябват? Искаш да кажеш, че цялото това е трик на СОНИ да им купуваме стоките ли? Нещо като изравняването на шума при рекламите, дето при едни канали действа, а при други все едно е изключено?

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

А според мен си използвай каквото на теб ти харесва, така или иначе телевизора си е само твой и можеш да си го правиш каквото си искаш Ако те кефи с цветовете на макс - ами вдигни цветовете на макс, не питай другите, те няма да го гледат
    Не се бъзикам, впрочем

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ukashaka
    ОК, де, ама кажи нещо повече за това или дай да прочетем някъде. Какви толкова други настройки трябват? Искаш да кажеш, че цялото това е трик на СОНИ да им купуваме стоките ли? Нещо като изравняването на шума при рекламите, дето при едни канали действа, а при други все едно е изключено?
    В тоя раздел има тема за калибрацията. Може да се ориентираш от нея каква е целта на заниманието и как няма начин с подобен сензор да се реши проблема с промяна условията на гледане.
    Ако идеята е всеки да си гледа както му харесва и иска ние защо се хабим да помагаме при избора като след това може да се окаже, че човека искал да си гледа с нисък контраст и изкривени цветове.

12. dva
    dva е офлайн

Тук е от
    Mar 2006

Здравейте, как да разбера дали CX520 моделите имат S-Video Входен сигнал на SCART куплунга си?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от El_Nino
    Здравейте!
    Имам следния проблем със Сони Бравия KDL40EX520. Като искам да се логна в някои сайт например гугъл, ютуб, пикаса и други като въвеждам информация в полетата ID и Password въпреки че имам регистрация ми изписва че данните са грешни. Някакви идеи какъв може да е проблема? Предварително Ви благодаря за отговорите!
    Интересно...или тези функции не се подържат през телевизора за България или е някакъв бъг в софтуера.
    А като се опитваш да влезеш от компътъра как е положението?

Изпратих запитване до сони българия по проблема и очаквам отговор.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dva
    Здравейте, как да разбера дали CX520 моделите имат S-Video Входен сигнал на SCART куплунга си?
    Няма как да нямат. Друг е въпроса защо ти е нужно.

16. dva
    dva е офлайн

Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Няма как да нямат. Друг е въпроса защо ти е нужно.
    За една MiniDV видеокамера, която не ми се изхвърля, и 30-40 записа. Разбира се, остава композитния вход, но там качеството пада. Или преконвертиране, което пък е време. И си мислех за един S-Video To Scart адаптер ...

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Тази камера няма ли усб или е по-стар модел ?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от El_Nino
    Здравейте!
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Изпратих запитване до сони българия по проблема и очаквам отговор.

Уважаеми г-н Славов,

Съветвам Ви да попитате Вашият съфорумник, дали не е използвал само големи (или малки) букви, когато е въвеждал името и паролата си. Това може да се променя, когато натисне червеното копче на дистанционното. Направихме тестове с модел KDL-32EX720 и нямаме проблеми с логването, от което следва, че няма проблеми с услугите, достъпни през телевизорите BRAVIA, a най-вероятно данните, въведени от този потребител не са верни.

Поздрави:
    Йордан Рачев - ТВ специалист
    Сони Юръп Лимитид, клон България
    Сони Информационен Център

Тел: 0700 1-SONY (0700 1 7669)
    Понеделник - Петък: 9.00 до 19.00

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 92 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе