Звук при скролиране в менюто?
“BRAVIA”
Добър ден! Всички Сони телевизори а и не само те имат звук при скролиране в менюто. От меню-то за настройки се маха ..довечера като се прибера ако не забравя, ще проверя.
Здравейте,
решил съм да си купя телевизор Сони, но не знам към кой модел да се насоча? Като бюджет бих казал 1500-1800 лв, a като размер между 43 и 50 инча... Благодаря предварително!
Този пост е редактиран от soon; 20-07-15 в 16:17.
Привет. Сигурен ли си за Сони?
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16064
Колеги моля за настройки за 55W815B(2014 модел) ? Намирам за 50-инчовия, но нещо не са както трябва. Ако някой знае линк или къде са постнати ще е супер. Прерових доста от предишните теми но не видях. Мерси
здравейте,закупих си SONY KDL-43W808CBAEP и съм доволен от покупката проблема е,че когато гледам филми от флашка субтитрите постоянно ми стоят китаиски или нещо от тоя сорт, някои може ли да помогне как се оправят.Благодаря
Виж си настройките в менюто.
Помощно ръководство | Начало
HDforum - sony-kd-49x8309c-test
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-07-15 в 11:13.
Моделите с андроид от тази година не поддържат кирилица (вградения плеър). Изтегли и си инсталирай друг примерно VLC.
Колеги, може ли съвет какви са начините да гледам приложението на булсат тв на Sony KDL 42 w828b?
Начините са само с външно устройство подържащо флаш (за сега) . Докато булсат-а не направят приложение за телевизорите на Сони, няма друг начин. Аз за тая цел ползвам Playstation4.