Sony W800C Calibration Settings Sony W800C LED TV Calibration Settings
Sony W800C Calibration Settings Sony W800C LED TV Calibration Settings
Не, поне при това което съм тествал до момента, нищо не ми е насичало.
Оплакването ти е напълно несъстоятелно. Това е все едно да се оплакваш, че медиаплеъра на уиндоус е насран. Имаш Андроид операционна система с буквално, неограничени възможности. Да се оплакваш, че вградения ти плеър не ставал, при условие, че имаш избор от още поне 10 плеъра с няколко клика на мишката... Абе, смешна работа!
Благодаря за линка! Ще тествам настроиките с моя калибратор като ми остане време и ще споделя резултатите.
Този пост е редактиран от Kayso; 29-07-15 в 12:25.
Я сподели точно, кои кодеци си свалил. Аз свалих aio.1.7.32 и aio.1.7.32.rev1 и не знам, каква е разликата в 2-та.
Добре имам въпрос трябва ли да съжалявам, че си купи този телевизор. Насочих се към Сони за това че имат най добрата картина затова че уж са най добрите, а то какво се оказва че май никой тук не ги харесва. Като цяло имам още два телевизора в къщи Lg 32 инча за двете спални и не съм имал никакви проблеми с тях. Няма да си купя повече никога няма да си купя Samsung защото телвизорите са им повече от боклук. Panasonic като слушам и те не са кой знае какво от към player и качество. Е тогава какво предлагате момчета да го върна и какво да си взема? Знаете ли мен какво ме притеснява най вече, аз съм намерил за себе си отговора за player имам и работи добре но друго ме мъчи, а то е че ми се струва когато гледам филми през playera или гледам нещо през браузъра ми се струва че има някакво леко разминаване ме жду звук и картина, някой запознат?
Моля всички за ващето съдействие и ващите гледни точки точки относно телевизорите на SONY с Android
Благодаря
Защо да съжаляваш? Аз съм много доволен от картината на моето Сони, за всичко останало си ползвам външен медиен плеър.
Стенли аз найстина съм повече от доволен относно картина да не говорим, че са ми одарили с в кръвната група с този андроид защото използвам телефони с андроид от близо 5 години и знам всичко кое и как да си направя. Но като слушам как "членовете" в тази тема "хейтват" направо нямам думи. Аз риторично зададох въпроса дали да връщам защото както виждам това не е тема да си взаймопомагаме или да получаваме информация а нещо катооо......да не коментирам вече. Исках само да те попитам дали ти си забелязал нещо такова като разминаване на звук и картина
"
Хейтъри винаги ще има, просто ги игнорирай. За моя радост, моя телевизор не е с андроид и аз ползвам външен плеър ...при него не съм забелязал разминаване. Възможните причини да се случи при теб е от кофти кодиране, натоварена система (липса на ресурси като памет, процесор) или калпаво написан декодер/плеър. Както Кайсо беше писал по-нагоре, операционната система ти дава свободата да експериментираш и правиш всичко. Просто е въпрос на време да нацелиш правилният за теб плеър.
Трябват ти: Arm v7-Neon (neon.1.7.32.rev1.zip)
Освен това, от настройките на плеъра трябва да зададеш всичко да се плейва с H/W+ декодера!
Теоретично - да. Могат да те доближат до правилните настройки, но винаги има някои дребни различия. Настройките след калибрация на твоят телевизор могат да имат дребни разлики по някои показатели, спрямо тези на друга бройка от същият модел.
Sony Bravia X85C in prova: colori da campione | DDay.it
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-08-15 в 20:27.
Няма да повярваш, но най-ниската серия тази година е с най-перфектна картина. Космически контраст + катранено черно + истински цветове! Нещо напоследък производителите пак се обърката този път за добро.
Sony KDL-40R510C LED TV Review - Reviewed.com Televisions