Появи се ъпдейт за Cast Receiver приложението и оправи нещата. Изглежда проблемът е бил в Гугъл, защото не са били засегнати само Сони, а почти всички устройства с Андроид ТВ.
Появи се ъпдейт за Cast Receiver приложението и оправи нещата. Изглежда проблемът е бил в Гугъл, защото не са били засегнати само Сони, а почти всички устройства с Андроид ТВ.
Леле този телевизор SONY 43W808C е голяма трагедия.Успях да го забия точно за 5 мин.Отворете две три приложения и става голям смях.Вече 5 мин няма нито говор нито картина .Само през две-три минути показва че нямало връзка с някое прилижение.А как взе да лагва преди това.Толкова е муден и бавен че направо забравям какво съм искал да направя.Има ли начин да видя отворените приложения и да ги затварям че е трагедия иначе.И да изпреваря някои въпроси....да с 5.1.1 съм
Този пост е редактиран от tenev; 18-10-15 в 16:17.
Ще бъде ли много нахално,ако помоля накой с 50/809С да драсне няколко реда за картината.Нивото на черно,контраста и цветовете при изключено осветление как са?
Извинявам се,не видях отделната тема.Ако трябва,изтрийте ми въпроса,
Здравейте,колеги и от мен! Искам и аз да споделя разочарованието си от w 808 C .Изключително бъгав е, много лагва . Рестартиера се понякога сам. Кажете наистина може ли да се видят отворените приложения както на други андроид устройства.Кажете някой cleaner, който да работи в ландскейп моуд, т.е. да пасва на акрана на тв .
Проблема не е в телевизорите, а във вас. Това не ви е компютър! Направете им по един студен рестарт (изкл. ги от контакта). С 5.1.1 приложенията на заден план се затварят сами след като излезете от тях. Повечето от приложенията не са оптимизирани за работа с телевизор. Просто са направени да можеш да ги инсталираш, за да не губят популярност.
Novla....тука си много прав...телевизора наистина не е компютър или смартфон....
След ъпдейта,при превключване на телевизионните канали,долу в ляво на екрана,излиза надпис с режима на екрана...
например/пълен/....и така с всяко превключване на всеки канал си излиза и след 5 секунди изчезва,но преди не беше така...при вас така ли е?.....и има ли начин да се изключи това като опция?....,че ме дразни нещо...
Този пост е редактиран от iveto; 19-10-15 в 12:26.
Да ама не.Първо да попитам имаш ли такъв телевизор при теб или си го виждал само на картинка? Пробвай елементарна ситуация. Настройваш си в гайда да гледаш някое предване.Отваряш ES File Explorer File Manager и си пускаш да гледаш някой клип през него (за го бях отворил за проба с Коди и насичаше) и докато гледаш клипа телевизора ти превключва на предаването което си настроил (дори не видях да ме предупреди за това, но може и да съм го пропуснал).И тук вече идва големия цирк.Всяка елементарна операция става цяло изпитание.Дори усилването и намлянето си е преживяване.Гасиш телевизора за няколко минути но ефект няма.Трябва да му изтръгнеш щепсела за няколко минути за да може да се ползва пак.
Не знам дали се затарят приложенията на заден план, но е факт, че телевизора 5 мин. ми изброяваше, че няма връзка с приложенията които бях отворил преди това и беше НЕИЗПОЛЗВАЕМ.
Не мисля , че съм карал телевизора да изтрелва ядрена ракета , че да ми разправя накой как съм го ползвал и че не бил за това. И би ли ми казал кое от изброените приложенията не е оптимизирано да се използва от TV.
Малко дълго стана ама сори
Аз проблеми с телевизора нямам, а го ръчкам сериозно. Два пъти се е случило да го забия и то от ръчкане, а не от стандартна употреба. Инсталирал съм му дори фейсбук и инстаграм.
Иначе няма нужда да го изключвате от захранването, за да направите рестарт, просто задръжте пауър бутона на дистанционното за десетина секунди.
Kayso, u torrent качвал ли си?....как се държи при теб ако си го пробвал.....?
OK..мерси...явно за това се бави при мен....иска да му се плати
Здравейте ,решил съм да си купя 4К телевизор въпроса ми е от къде да го взема.....От магазин или електронен магазин.Разликата в цената е около 150-200 лева
Този пост е редактиран от plmko1; 19-10-15 в 20:30.
Не ме разбирайте погрешно, като цяло съм доволен от телевизора, има много хубав премиум дизайн, алуминиев кант и много тънка рамка.Сравнен с предишния ми Самсунг UE6100 , който едва дочака гаранцията да му изтече и хвърли мейн борда+ дефектирала лан карта, и пукащият му непрекъснато корпус от евтина пластмаса, това Сони е просто класи отгоре.Просто имах много по-големи очаквания от марката и по-точно от работата с операционната система Андроид.Надявам се , че с следващите ъпдейти много от дразнещите проблеми ще бъдат решени.Споделете вашите мнения и приложения, които сте инсталирали в последно време , които работят както трябва и които могат да бъдат полезни.