Страница 34 от 58 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 867
Like Tree115Одобрявам

SONY телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на shalala
    Тук е от
    Aug 2010

Отговор: SONY телевизори 2015

Появи се ъпдейт за Cast Receiver приложението и оправи нещата. Изглежда проблемът е бил в Гугъл, защото не са били засегнати само Сони, а почти всички устройства с Андроид ТВ.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Леле този телевизор SONY 43W808C е голяма трагедия.Успях да го забия точно за 5 мин.Отворете две три приложения и става голям смях.Вече 5 мин няма нито говор нито картина .Само през две-три минути показва че нямало връзка с някое прилижение.А как взе да лагва преди това.Толкова е муден и бавен че направо забравям какво съм искал да направя.Има ли начин да видя отворените приложения и да ги затварям че е трагедия иначе.И да изпреваря някои въпроси....да с 5.1.1 съм
    Този пост е редактиран от tenev; 18-10-15 в 16:17.

4. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Видин

Ще бъде ли много нахално,ако помоля накой с 50/809С да драсне няколко реда за картината.Нивото на черно,контраста и цветовете при изключено осветление как са?

Извинявам се,не видях отделната тема.Ако трябва,изтрийте ми въпроса,

5. Тук е от
    Oct 2015

Здравейте,колеги и от мен! Искам и аз да споделя разочарованието си от w 808 C .Изключително бъгав е, много лагва . Рестартиера се понякога сам. Кажете наистина може ли да се видят отворените приложения както на други андроид устройства.Кажете някой cleaner, който да работи в ландскейп моуд, т.е. да пасва на акрана на тв .

6. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

ES File Explorer File Manager
    Пробвай с това....

7. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Проблема не е в телевизорите, а във вас. Това не ви е компютър! Направете им по един студен рестарт (изкл. ги от контакта). С 5.1.1 приложенията на заден план се затварят сами след като излезете от тях. Повечето от приложенията не са оптимизирани за работа с телевизор. Просто са направени да можеш да ги инсталираш, за да не губят популярност.

8.  

9. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Novla....тука си много прав...телевизора наистина не е компютър или смартфон....

След ъпдейта,при превключване на телевизионните канали,долу в ляво на екрана,излиза надпис с режима на екрана...
    например/пълен/....и така с всяко превключване на всеки канал си излиза и след 5 секунди изчезва,но преди не беше така...при вас така ли е?.....и има ли начин да се изключи това като опция?....,че ме дразни нещо...
    Този пост е редактиран от iveto; 19-10-15 в 12:26.

10. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    Проблема не е в телевизорите, а във вас. Това не ви е компютър! Направете им по един студен рестарт (изкл. ги от контакта). С 5.1.1 приложенията на заден план се затварят сами след като излезете от тях. Повечето от приложенията не са оптимизирани за работа с телевизор. Просто са направени да можеш да ги инсталираш, за да не губят популярност.
    Да ама не.Първо да попитам имаш ли такъв телевизор при теб или си го виждал само на картинка? Пробвай елементарна ситуация. Настройваш си в гайда да гледаш някое предване.Отваряш ES File Explorer File Manager и си пускаш да гледаш някой клип през него (за го бях отворил за проба с Коди и насичаше) и докато гледаш клипа телевизора ти превключва на предаването което си настроил (дори не видях да ме предупреди за това, но може и да съм го пропуснал).И тук вече идва големия цирк.Всяка елементарна операция става цяло изпитание.Дори усилването и намлянето си е преживяване.Гасиш телевизора за няколко минути но ефект няма.Трябва да му изтръгнеш щепсела за няколко минути за да може да се ползва пак.
    Не знам дали се затарят приложенията на заден план, но е факт, че телевизора 5 мин. ми изброяваше, че няма връзка с приложенията които бях отворил преди това и беше НЕИЗПОЛЗВАЕМ.
    Не мисля , че съм карал телевизора да изтрелва ядрена ракета , че да ми разправя накой как съм го ползвал и че не бил за това. И би ли ми казал кое от изброените приложенията не е оптимизирано да се използва от TV.
    Малко дълго стана ама сори

11. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от tenev Виж публикацията
    Да ама не.Първо да попитам имаш ли такъв телевизор при теб или си го виждал само на картинка? Пробвай елементарна ситуация. Настройваш си в гайда да гледаш някое предване.Отваряш ES File Explorer File Manager и си пускаш да гледаш някой клип през него (за го бях отворил за проба с Коди и насичаше) и докато гледаш клипа телевизора ти превключва на предаването което си настроил (дори не видях да ме предупреди за това, но може и да съм го пропуснал).И тук вече идва големия цирк.Всяка елементарна операция става цяло изпитание.Дори усилването и намлянето си е преживяване.Гасиш телевизора за няколко минути но ефект няма.Трябва да му изтръгнеш щепсела за няколко минути за да може да се ползва пак.
    Не знам дали се затарят приложенията на заден план, но е факт, че телевизора 5 мин. ми изброяваше, че няма връзка с приложенията които бях отворил преди това и беше НЕИЗПОЛЗВАЕМ.
    Не мисля , че съм карал телевизора да изтрелва ядрена ракета , че да ми разправя накой как съм го ползвал и че не бил за това. И би ли ми казал кое от изброените приложенията не е оптимизирано да се използва от TV.
    Малко дълго стана ама сори
    Аз проблеми с телевизора нямам, а го ръчкам сериозно. Два пъти се е случило да го забия и то от ръчкане, а не от стандартна употреба. Инсталирал съм му дори фейсбук и инстаграм.
    Иначе няма нужда да го изключвате от захранването, за да направите рестарт, просто задръжте пауър бутона на дистанционното за десетина секунди.

12. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Kayso, u torrent качвал ли си?....как се държи при теб ако си го пробвал.....?

13. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    Kayso, u torrent качвал ли си?....как се държи при теб ако си го пробвал.....?
    Качих го, пробвах и никакви проблеми, но не съм го ползвал активно. Имам обаче платената Pro версия, която е без реклами и без ограничения при скоростта на даунлоад. Не знам стандартната как би се държала.

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

OK..мерси...явно за това се бави при мен....иска да му се плати

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tenev Виж публикацията
    Да ама не.Първо да попитам имаш ли такъв телевизор при теб или си го виждал само на картинка? Пробвай елементарна ситуация. Настройваш си в гайда да гледаш някое предване.Отваряш ES File Explorer File Manager и си пускаш да гледаш някой клип през него (за го бях отворил за проба с Коди и насичаше) и докато гледаш клипа телевизора ти превключва на предаването което си настроил (дори не видях да ме предупреди за това, но може и да съм го пропуснал).
    Предупреждението се появява само когато го ползваш като телевизор - тоест гледаш телевизия.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Здравейте ,решил съм да си купя 4К телевизор въпроса ми е от къде да го взема.....От магазин или електронен магазин.Разликата в цената е около 150-200 лева
    Този пост е редактиран от plmko1; 19-10-15 в 20:30.

18. Тук е от
    Oct 2015

Не ме разбирайте погрешно, като цяло съм доволен от телевизора, има много хубав премиум дизайн, алуминиев кант и много тънка рамка.Сравнен с предишния ми Самсунг UE6100 , който едва дочака гаранцията да му изтече и хвърли мейн борда+ дефектирала лан карта, и пукащият му непрекъснато корпус от евтина пластмаса, това Сони е просто класи отгоре.Просто имах много по-големи очаквания от марката и по-точно от работата с операционната система Андроид.Надявам се , че с следващите ъпдейти много от дразнещите проблеми ще бъдат решени.Споделете вашите мнения и приложения, които сте инсталирали в последно време , които работят както трябва и които могат да бъдат полезни.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 58 ПърваПърва ... 24323334353644 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе