Страница 33 от 58 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 867
Like Tree115Одобрявам

SONY телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2015

Отговор: SONY телевизори 2015

Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    Проверих и в сайта на Сони за 805 и 809 и няма наличен нов ъпдейт.
    Колега,вярвай ми, има. Версията на Android стана 5.1.1. Оправиха малко EPG-то добавиха нов режим в опциите на картината.

2.  

3. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Да, прави си че има нова версия. Инсталирах я и ако ми остане време довечера ще го разгледам да видя какво ново има (освен изброените от теб и дали изобщо има нещо в повече).

4. Novice
    Тук е от
    Oct 2015

След последния ъпдейт вградения плейър чете и субтитри на кирилица (SONY KD-49X8307)

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от milss Виж публикацията
    След последния ъпдейт вградения плейър чете и субтитри на кирилица (SONY KD-49X8307)
    Ползи и подобрения:
    • Adds support for Opera TV store
    • Adds support for HDR video mode
    • This software improves the general perfomance of the TV

Sony Support

6. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

АААА... :D :D :D Как се променя големината на субтитрите? Надявам, се че разбра за кой плеър става дума. Аз там не намирам как се променя големината
    При мен още ням ъпдейт. Проверих и в сайта на Сони за 805 и 809 и няма наличен нов ъпдейт.
    Настройки-системни предпочитания-достъпност-субтитри-конфигуриране-размер на текста и вид на субтитрите.....поне при мен е така на телевизора.
    На MX плеяра може да ги направиш каквито си поискаш...имат доста опции за настройки.....

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от tenev Виж публикацията
    Днес си взех това 43W808C и малко съм разочарован.(поне за сега).
    Телевизора зарежда доста бавно при включване.Буквите по менютата на настройките и на гайда са доста малки. Има ли вариянт да се овеличат че така е мъка.Менюто е по-неудобно за работа от самсунга.А дистанционното е направено сигурно от най-евтината пластмаса която са имали и е супер неудобно
    Но нещо ми се приспа и утре ще го разцъквам повече

Менюто си е направо произведение на изкуството в сравнение с това на тъпия Самсунг,понеже имам и такъв,и мога да ги сравня....а дистанционното....нали не си очаквал да е от титаниева сплав?....)
    Този пост е редактиран от iveto; 14-10-15 в 21:09.

7. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията

Менюто си е направо произведение на изкуството в сравнение с това на тъпия Самсунг,понеже имам и такъв,и мога да ги сравня....а дистанционното....нали не си очаквал да е от титаниева сплав?....)
    Аз да не мислиш, че го казвам защото съм го виждал по Youtube Имам в къщи два 40" самсунга. Единия е C другия F .Единственото по-тъпо в Самсунга и то този който е F, че са сложили бутона за запис само на смарт дистанционното. Самсунга определно ми е по-удобен за работа и го казвам от личен опит
    Относно дистанционното, с тези изнесени бутони за звука и каналите ниско долу,заради които се чудиш как да не изтървеш дистанционното когато ги ползваш как очакваш да ми хареса.
    Иначе дали от ъпдейта или от нещо друго,Сонито спря да зарежда по 1 мин с надпис ANDROID и сега е ОК.Трябва да видя дали могат да се промнят големината на шрифта в менюто и гайда но все не остава време.
    Този пост е редактиран от tenev; 15-10-15 в 16:17.

8.  

9. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Явно всичко е въпрос на навик,с времето ще свикнеш с това дистанционно.
    На мен ми удобно,е понякога го хващам наобратно,но това е друга тема
    Между другото,от клавиатурата много яко е се сменят каналите.....можеш да пробваш някой денЗа шрифта ще проверя какво може да се направи и ще пиша,ако някой не ме изпревари.....

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

План на ъпдейтите на Sony Android TV от началото до краят на годината
    http://www.sony.bg/support/bg/article/77161

Функция

Достъпност / Дата на изхода
    Интернет-браузър Opera Вече достъпно с обновяване 2.287 с 15/07/2015
    Поддръжка на многоезична външна клавиатура (USB/Bluetooth) Вече достъпно с обновяване 2.287 с 15/07/2015
    Поддръжка на сервиза PlayMemories Online в приложение "Албум" Вече достъпно с обновяване 2.287 с 15/07/2015
    Функция записи на цифрови предавания на външен хард диск USB (функция HDD REC) Пускането на обновяване c тази функция е запланиран за 24 декември 2015 година. Все пак, заради сложността на разработката и щателното тестване на тази функция, указаният по-горе срок може да бъде изменен*
    По подробна информация можете да намерите в FAQ по функции HDD REC на Android TV.
    Поддръжка на HDR-видео (само за модели от серии X85C, S85C, X91C, X90C, X93C и X94С) Функцията ще стане достъпна с обновление , запланирано за 13 октомври 2015
    Поддръжка на кодека HEVC за цифрово телепредаване (модели Full HD/4K на Android TV; в региони, където има безплатно предаване) Функцията ще стане достъпна с обновление , запланирано за 13 октомври 2015
    Профил Android с ограничен достъп Функцията ще стане достъпна с обновление, запланирано за 13 октомври 2015
    Двоен сателитен тунер (Twin DVB-S2 Tuner) Пускането на обновлението c тази функция е запланирано за 24 декември 2015 година. Все пак, заради сложността на разработката и щателното тестване на тази функция, указаният по-горе срок може да се измени*
    PIP/PAP (Картина в картината/Картина и Картина) Пускането на обновление с тази функция е запланирано за 24 декември 2015 година. Функцията ще работи за комбинация "HDMI - ТВ тунер"**. Все пак, заради сложността на разработката и щателното тестване на тази функция, указаният по-горе срок може да се измени*
    Отстраняване на проблем със синхронизацията на видео и аудио по HDMI-интерфейс Подобряването ще бъде достъпно с обновление, запланирано за 13 октомври 2015
    Пропадане на звука Подобряването ще бъде достъпно с обновление, запланирано за 13 октомври 2015

Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-10-15 в 21:37.

11. Тук е от
    Jun 2014

kdl-43w807c няма субтитри , сменявах имената кодировката ,но от субтитрите няма и помен - помагаите

12. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Няма начин да не става. Просто ти не правиш нещо както трябва. 2-та файла (филма и субтитрите), трябва да са с едно име. След това отваряш файла със субтитрите с notepad и го запаметяваш (File > Save As...) и долу на Encoding избираш от падащото меню UTF-8. Копираш филма и субтитрите на флашка или хард (не знам какво ползвал) и си пускаш филма. Ако направиш нещата така, както съм ти ги написал не би трябвало да имаш проблем.

13. Тук е от
    Aug 2006

И май трябва да са в една папка (говоря от опит на PC-тo)... тепърва ще купувам ТВ към края на годината

14.  

15. Тук е от
    Jun 2014

Няма начин да не става. Просто ти не правиш нещо както трябва. 2-та файла (филма и субтитрите), трябва да са с едно име. След това отваряш файла със субтитрите с notepad и го запаметяваш (File > Save As...) и долу на Encoding избираш от падащото меню UTF-8. Копираш филма и субтитрите на флашка или хард (не знам какво ползвал) и си пускаш филма. Ако направиш нещата така, както съм ти ги написал не би трябвало да имаш проблем.
    Това съм го пробвал , но с една подробност - гледам през домашната мрежа , използвам nero home edition 4 за сървър и с предишното ТВ не съм имал грижи . Пробвал ли си дали става през мрежата да се подкарат субтитри

16. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Е така кажи де. Аз гледам само от флашка. Не се занимавам с домашни мрежи и тем подобни. Освен, че не ми се занимава да си играя да настройвам, не съм сигурен й че ще се справя, така както трябва (или поне ще ми отнеме много време да разбера, кое как точно става :D ).

---------------------

След новия ъпдейт на ТВ-то направо започна да лети (доволен съм, при това много доволен). Стартира се бързо след като го вкл. от дистанционното (дори и след студен рестарт като изкл. от контакта). Като сложиш флашка излиза меню с опции Албум, Музика, Видео. Получаваш предупреждение като сложиш флашката да се увериш преди да я извадиш дали не е активна. В меню Homе на предложените филми/клипове за гледане има доста повече предложения от стандартните. Както каза един от колегите в по горен пост версията на Андроида е 5.1.1.

Ще споделя ако има нещо по интересно като новост, НО основното, е че телевизора е доста бърз при зареждане (вкл. на ТВ, приложения). Ако някой е открил нещо интересно нека да сподели. Между-другото в ТВ-то има скрита игра обаче не помня, как се пускаше. Веднъж я играх и не беше лоша (мъчих се 15 мин. да мина 1-вото препятствие и след като не успях се отказах :D)

17. Junior Member Аватара на shalala
    Тук е от
    Aug 2010

След ъпдейта телевизорът определено се държи много по-добре, но има и една лоша новина - Google Cast не работи. Сони уж работели по проблема.

18. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Google Cast си работи перфектно.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 58 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе