Страница 36 от 58 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 867
Like Tree115Одобрявам

SONY телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: SONY телевизори 2015

Защо когато човек е доволен от дадена марка,трябва да я сменя?
    Първото SONY Trinitron от Koрекома през 1986 още си работи....
    От тогава доста телевизори смених....приблизително през около 5 години,защото,общо взето за това време при този вид техника излизат
    революционно нови неща.
    Не робувам нито съм обладан от марката..просто съм доволен....просто е.....

ПП. А ....Philips...не бих си купил и четка за обувки

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Е, точно там ти е грешката! Най-добрата картина от цялата сган на марки само Philips ми я показа, но както да е - всеки има различни критерии.
    Иначе и аз имам перфектно работещ Sony Hi-Black Trinetron на който всички настройки са му от началото до сега на 40% и не дава да го пипнеш. Свръх качествена картина!

4. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Добре.....след като изяснихме този жизнено важен казус....предлагам да си кажем по едно наздраве!....

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2014

[quote name="novla" post=744427]<br />
    Както писах и по-горе основно съм недоволен от картината.Не съм намерил още правилните настройки явно (ако намеря такива).И ако не ги намеря телевизора ще си замине много бързо Другите недостатъци са между другото<br />

Колега, да не би случайно проблема да не е в настройките и качеството на телевизора, а от качеството на сигнала на оператора.

6. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

А как определяте какво е качеството на картината, че ми стана интересно?

7. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от stoianmitkov Виж публикацията
    [quote name="novla" post=744427]<br />
    Както писах и по-горе основно съм недоволен от картината.Не съм намерил още правилните настройки явно (ако намеря такива).И ако не ги намеря телевизора ще си замине много бързо Другите недостатъци са между другото<br />

Колега, да не би случайно проблема да не е в настройките и качеството на телевизора, а от качеството на сигнала на оператора.
    За съжалени не е.До сега там имах 40 " Самсунг, който преместих в друга стая и той продължава да си работи кристално.

А как определяте какво е качеството на картината, че ми стана интересно?
    Лицата или леко червенеят или стават като на восъчни фигури а косата има леко зелен отенък на по-тъмно.КОгато съм по-близо ми стои малко размазано.Ако увелича яркоста за да се вижда всичко нормално без тъмни участъци се получава нещо като фоново осветление (едва ли ще ме разберете без да го видите, но не се сещам за по-добро описание)

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tenev Виж публикацията
    Като цяло не ме разбирайте погрешно, но аз съм адски НЕдоволен от телевизора.Днес нова изненада.То имало запис на външен носител......ама друг път.Чета чета и виждам ,че то щяло да дойде но било сложно....А защо го рекламират, че го има.
    Четеш, четеш ама нещо си пропуснал или недогледал.
    На презентациите в началото на годината, всички, повтарям всички марки!!! - обясняват , че някои функции(DTS, PVR...) ще бъдат добавени впоследствие чрез ъпдейт.
    Често тази информация я има и на официалната страница на марката.
    Няма как моделът да се появи на пазара с безупречно работещи функции и екстри, просто няма време за оправяне на бъговете - само 2 месеца.
    Първите работни инженерни модели се появяват през септември, като се доизпипват до краят на октомври. Ноември и декември се оправят най-големите бъгове в софта, а през декември се изпраща за тестове по една бройка в официалните представителства на 10 европейски държави. Там екипите преглеждат менютата за правописни грешки и тестват за работа с местните стандарти. Всяка седмица се пише доклад за откритите проблеми до централата.
    Януари трябва да са готови за изложението в Лас Вегас. Надявам се сте забелязали, че тогава посетителите нямат свободен достъп до дистанционното -такъв достъп имат само фирмените служители , които са инструктирани, какво могат да пипат и какво не. Това се прави, за да се избегне забиване и прикрият някои съществуващи бъгове в този момент. В краят на Февруари започва производството с първият работен вариант на софта.
    Като правило, софтуерната поддръжка продължава до две години след излизането на модела. При много оплаквания от даден проблем се пуска извънреден ъпдейт и след този срок., но това не мажи за всички марки.

10. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Четеш, четеш ама нещо си пропуснал или недогледал.......
    Съжалявам, че съм пропуснал презентациите в началото на годината на изложението в Лас Вегас и не съм разбрал, че тези функции ще дойдат някъде през годината.Имам виза и тази година може да отскоча.Ще ми е интересно.Нямам достъп и до тестовите бройки за съжаление.За съжаление не мога да следя и всеки бюлетин на производителите а и не ми е работа.Както и на 99% от хората тук.
    Обаче влизаш в страницата на Технополис и пише че има.
    http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16059
    В страницата на Сони:
    Спецификации за W808C / W855C / W857C / W858C / W859C / W805C / W807C / W809C Series | Телевизори | Sony BG е написано че има и с една почти невидима препратка с малка цифричка на накъде пише, че ще дойде с ъпдейт
    Отиваш в магазина и продавача уверено казва :Да има го.
    Явно трябва да се съмнявам във всеки и във всичко за да мога да си купя телевизор.
    Swon одобрява това.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Бързо схващаш за съмнението само дето със закъснение влизаш на официалната страница и виждаш препратката.
    Винаги посещавайте сайта на производителя и четете внимателно. На сайтовете в техно веригите има грешки и липсва подробна информация.

За посещението във Вегас, ще е интересно на всички..вземи си фотопарата и камерата за да снимаш и после да постнеш и коментираш видяното.

12. Тук е от
    Dec 2010

За Вегас не знам, но по-често ходя до Чикаго.Ако има нещо там може да ида да разгледам

13. Тук е от
    Oct 2015

Пробвай на стандарт "Light sensor-off",..Motionflow -true Cinema,...film mode-High"

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Някой успял ли е да подкара на този ТВ 43W808C спортно предаване, което се стриймва в момента.Примерно линк с тенис от tennis24.bg. И в тази връзка някой пробвал ли е FlashFox

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2015

Да, аз си подкарвам всякакви стриймове през Dolphin,
    като преди това съм инсталирал Flash Player.
    Но, да ти кажа честно проблема с гледане на спортни
    канали съм си го решил с Kodi.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2015

YouView дали ще ни огрее в България?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 58 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе