Едва ли...сервиза е за САЩ
Липсва съобщение за Европа Sony - press releases
SONY EU | Support - Upcoming Services for Sony's Android TV: NETFLIX, BBC iPlayer, Internet browser, YouView etc.
SONY EU | Support - Find Answers
Едва ли...сервиза е за САЩ
Липсва съобщение за Европа Sony - press releases
SONY EU | Support - Upcoming Services for Sony's Android TV: NETFLIX, BBC iPlayer, Internet browser, YouView etc.
SONY EU | Support - Find Answers
Това са главно английски сървиси , така че едва ли става въпрос само за САЩ ( не е упоменато)
Здравейте, имам въпрос относно w 808 c .Когато пусна някой филм започва да мени яркостта , особено на тъмните сцени.Изключил съм светлинния сензор и отново го прави.Пробвах какви ли не настройки, но е все същото.
Здравейте от няколко дни съм собственик на 49-X8309 и като цяло много съм доволен..Въпроса ми е мога ли до ползвам телефона си за дистанционно и респективно гласовите команди.Телефона ми е Галакси 3
Теглиш си от Play Store-a приложението TV SideView и започваш да го ръчка. Трябва да сложиш и TV SideView Voice Plug-in.
Инсталирах приложенията свързах телефона с мрежата на телевизора но като пусна приложението не намира нищо...или има друг начин за свързване..
Sony Bravia X90C in prova: l'LCD non è mai stato così sottile | DDay.it
Sony 65-Zoll Ultra-HD-TV KD-65X9005C – ultradünn und extrem leistungsstark? | AREA DVD
google превод de to en
Модели 2015 имат режим Custom с две регулировки - Smoothness & Clearness.
Първата отстранява стробовете по пътя на добавянето на междинни кадри, втората отстранява размазването по пътя на добавени черни кадри. И двете се коригират индивидуално за потребителя.
Модели 2011-2014 имат само готови пресети за отстраняване на стробирането и размазването.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-10-15 в 22:11.
Оправих се.... приложението е много добро.Освен гласовите команди телефона може да се ползва и като тъч пад и клавиатура
Благодаря на mustasi, наистина се оправи контрастът след изключването на тази опция .проблемът според мен на tv sideview е ,че е много чувствителен курсорът надолу и нагоре.далк и с външна безжична мишка е така при сърфиране в интернет?
TV SideView Voice Plug-in
Сваляш си това от маркета,и започваш да му говориш.....
Привет
Много ще съм благодарен да ми препоръчате 55'' модел бюджета ми е около 3000 лв . Може и марка . Предварителни благодарности .
Еми в раздела на Сони, би трябвало да ти препоръчаме Сони.
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KD-55X8505C-Ultra-HD-3D-LED/p/16041
или
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15742