Закарахме го в Л... Сервиз на Яворов - както ни препоръчаха от Сони България и от там казаха същото. Странното е,че в нас не проблема го правеше и на тунер и на hdmi. Като го закараме там и го пуснаха при hdmi нямаше проблем, но казаха да го оставим . Онзи ден се обадиха и ни казаха,че проблема е в мейн борда, ноооо тая част вече не можела да се достави
Дали е така според теб ? Ако не е така, може ли да съдействаш за намирането и ?
Предварително ти Благодаря.
Аз да попитам,на моето сони пише, че при пуснат hd филм от флашка през usb порта не може да го възпроизведе в hd качество , а само през hdmi входа това е възможно. Въпросът ми е, ако взема преход usb-hdmi и по този начин свържа флашката с телевизора ще ми възпроизведе ли филма вече в 1080p или 720р, ако филма естествено е с такава резолюция?
Този пост е редактиран от stoianmitkov; 12-09-15 в 09:59.
При мен си сече картината като пускам филми от флашката. Пробвах с KM Player, MX Player, VLC и Archos (не поддържа DTS). Само с вградения плеър работи без проблем, но той не поддържа субтитри. Ще пробвам и с друга флашка, но не мисля, че проблема идва от нея.
Този пост е редактиран от novla; 13-09-15 в 22:00.
Sony 48"-W70C Review - Inleiding - Tweakers
nl to en
48W705C: VA panel, 50Hz + flashing backlight, - сменя миналогодишният 48W605B
Колеги, от няколко дена не мога да свържа телефона и телевизора чрез screen mirraring . Когато пусна да се свържат ми изписва , че връзката е неуспешна и диода на телевизора започва да мига в синьо -зелен цвят. Какъв може да бъде проблема и как да го оправя?
Този пост е редактиран от stoianmitkov; 15-09-15 в 08:57.
Да, сложих кодека за MX Player-a. Може проблема да е от флашката, защото е USB 2.0 и скоростта на четене от нея да е бавна. Ще взема една USB 3.0 да пробвам.
Всяка флашка или карта от клас 4 и нагоре е напълно достатъчна като скорост на четене.
@Kayso аз съм се спрял на KDL-50W755C,до колкото разбрах гледаш филми от usb 3.0 .
Искам да те питам под Ntfs вижда ли флашката ,през DLAN вижда ли ти хард диска също под Ntfs; и можели да пуснеш филм с dts audio контеинер по dlan и да кажеш имали звук.
Можеш ли да инсталираш BulsatcomTV .apk . Мерси предварително.
Този пост е редактиран от zarko359; 17-09-15 в 20:54.
Можеш да инсталираш, всякакви .apk-та. По назад в темата е обяснено, как се пускат след това (да, с es file explorer се инсталират).
то че може е ясно въпроса е дали ще работи ако ти остане време тествай дали всичко е ок.