и на мен не ми работи,но като гледам е доста голям проблем при АМД процесори , почти не съм чул Intel да имат проблем...Макар че моя лаптоп го вързах към 1 Lg миналата година и беше перфектно..
На моделите 2015 лан порта на каква скорост е 10, 100 или гигабит?
През 2013 година, Ethernet Port-овете бяха 10/100.
Последното..може да ползваш само ако домашната ти мрежа е гигабитова, от рутера, чрез Cat-6, до суичъра(компютър до телевизор или блу-рей до телевизор).
За интернет ме съмнява да е Gigabit, но там всичко зависи от абонамента за скоростта ти с ISP. В България кой интернет провайдър предлага такава скорост?... освен ако не живееш в щатите(Google Fiber, Verizon FiOS), или в Токио(Sony Net).
П.С.
Не съм попадал на тестове за скоростта на порта при модели 2015. Но вероятно от другата година повече модели ще поддържат WiFi 802,11ac
https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ac
тази година са
SONY X8005C и моделите нагоре
SAMSUNG JU6800 и моделите нагоре
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-11-15 в 20:35.
Просто ми беше любопитно на каква скорост е, не че ще я ползвам.
Аз през телевизора гледам Online Мачове и online филми без засичане Екстра е
Колега, може ли да споделиш с нас как ги гледаш тези мачове, защото и аз отдавна търся най - удачното решение за това.
геймърски аксесоари за Андроид моделите
Sony Global - Телевизор с Android на Sony
55W755C(756C) и 55W805C(807/808/809C) - видеопанелите са еднакви
SONY EU | Support - Можно ли на Sony Android TV передавать музыку по Bluetooth и прослушивать её через динамики телевизора или подключить к телевизору Bluetooth-наушники/гарнитуры или Bluetooth-динамики?
SONY EU | Support - Как да използвате Sony Android TV
SONY EU | Support - Актуално състояние на многоочаквания ъпдейт на Sony Android TV
Актуално състояние на многоочаквания ъпдейт на Sony Android TV
Функция Налична след ъпдейт
USB HDD Rec Тази функция ще е налична преди 24-ти декември. Поради техническата сложност за въвеждане на функцията, окончателната дата, посочена на нашия сайт за поддръжка, може да бъде променена. Twin Tuner Тази функция ще е налична преди 24-ти декември. Поради техническата сложност за въвеждане на функцията, окончателната дата, посочена на нашия сайт за поддръжка, може да бъде променена. Picture in Picture
Picture and PictureТази функция ще е налична преди 24-ти декември. Поради техническата сложност за въвеждане на функцията, окончателната дата, посочена на нашия сайт за поддръжка, може да бъде променена. PIP/PAP ще е възможно при комбинацията HDMI/тунер.
* Комбинациите браузър/тунер, USB / тунер, тунер/тунер не са налични при тази функция.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-11-15 в 17:32.
Руски обзор на KD-65X8505C и KDL-55W807C:
Версия для печати: Ferra.ru - Технологичный симбиоз. Обзор Android-телевизоров Sony BRAVIA KD-65X8505C и KDL-55W807C
Help Guide | Supported Codec for Home Network / USB device
55X93 HDR двустранна подсветка 32 управляеми сегмента, матрица A-MVA3.
55X85 едностранна подсветка без управление, матрица S-PVA+PSA.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-11-15 в 18:19.
Здравейте,
Този форум го чета от години, но дойде ред и аз да пиша, естествено за съвет.
Спрял съм се на: 43W756C в момента върви промоция в комплект със soundbar, HT CT- 80 и много ме блазни, принципно бях тръгнал към 807 модела с 3д-то, но реално не съм фен на 3д и не знам дали ще гледам повече от 2 филма в годината. А звука за мен е важен и бях намислил да взимам нещо допълнително, та дори и PC 2.1 система за първо време и като видях промото... TEST
Тв-то ще се гледа на кабелка в бургас, каналите не са кодирани и се надявам, че смяната им ще бъде бърза. Също имам намерение да сложа XBMC (kodi) и от там да си пускам нещата от NAS-а, а също и да гледам булсат ако е възможно (поне на PC kodi може). Основното е да си гледам мачовете от испанското, а жената да гледа фоксовете и комеди
EPG-то на тези модели работи ли добре - можеш ли да гледаш ТВ докато го ровиш - прозрачно ли е, или само слушаш или нацяло я спира. До колкото разбрах все още няма запис на USB, но се очаква. Другото което ме притеснява е подсветката - само от долу - дали ще е достатъчно равномерна, ако някой има тв от тази серия може ли да сподели мнение.
Така и не намерих съществена разлика спрямо 43W755C освен цвета!?
Поздрави
2GOOD