Здравейте, имам въпрос относно 3D очилата.....
от скоро имам 43w809c...има ли вероятност да станат очила модел SSG-4100GB активни на SAMSUNG
Здравейте, имам въпрос относно 3D очилата.....
от скоро имам 43w809c...има ли вероятност да станат очила модел SSG-4100GB активни на SAMSUNG
Пробвай , аз бих заложил на модел 5000 за по-голяма вероятност да станат .
Здравейте...имам проблем с възпроизвеждането на субтитрите.Имам инсталиран MX Player..филма си върви много добре..но субтитри няма.
Филма и файла на субтитрите са в една папка.Къде е греша..или трябва да се пипне в настройките на плеъра.
Един друг въпрос....Телевизора е SONY 43W809C има опция PIP /поне така пише /но не можах да я пусна да работи/не намерих от къде / ..ъпдейтван е до последната версия за него.
Пробвай от настройките на плеяра....най-горе на екрана в дясно :настройки-субтитри-разрешаване на субтитри-трябва да сложиш отметката на показване на субтитри от външен файл при стартиране......
Здравейте, някои дали е пробвал да си подрежда каналите на телевизора с някоя програмка? Аз пробвах със Sonyeditor, не нещо не ми се получава. Експортвам от телевизора списъка с каналите на флашка, едитвам си ги на компютъра и когато тръгна да ги импортирам ми дава грешка.
С коя версия на програмата си? Пробвай с тази версия 1.11: https://www.sony.de/support/de/conte...or/sony-editor
По принцип, последната версия е 1.12 и там пише, че поддържа 2015 г. моделите, но е платена. От тук може да се купи: Wolfgang Litzingers SetEditSony
Пробвах и с двете, като платената мисля че ти дава да си разместиш 20 програми без да я купуваш. Но ефекта е един и същ
Тук има инструкция за работа
Nuovi Articoli 2015 - IW2BSF - Rodolfo Parisio
Guida SONY TV EDITOR per programmare canali tv da pc ! [IW2BSF]
SONY EDITOR un programmino semplice e GRATIS per modificare i canali tv !
Guida SONY EDITOR TV programmare canali
Documento Adobe Acrobat [690.6 KB]
Download
https://www.sony.de/support/de/conte...or/sony-editor
Някой от модераторите да постави линковете във втори пост от темата
Дава: Import error , press ok to exit. Иначе ако експортна подредбата на каналите и му дам да ги импортира без да ги пипам със Сониедитора -работи.