Страница 43 от 58 ПърваПърва ... 33414243444553 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 867
Like Tree115Одобрявам

SONY телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2014

Отговор: SONY телевизори 2015

Според мен не се занимавай с дистанционно.Аз съм с усб клавиатура и всичко става много по-бързо и по-приятно,отколкото ако пиша някой сайт, трябва да си играя с дистанционното всяка буква да я посочваш.Иначе има си и проложение за андроид,та може и с таблет или с телефон да навигираш.

Цитат Първоначално публикувано от boris007 Виж публикацията
    След много чудене какъв тв да си закупя, взех да се ориентирамм към SONY 43X8309C
    Някой има ли някакви наблюдения върху този модел и дали идва със смарт дистанционно в комплекта?

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Препоръчайте ми DLNA сървър за Sony KDL-47W805 (БЕЗ Андроид - модел 2013 мисля....или 2014. ) - Изискването е да чете субтитри на български БЕЗ транскодиране.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Отскоро KODI "пуска" субтитри без транскодинг. Не го ползвам основно за DLNA - забелязах че не чете някои файлове (не съм забелязал кои точно, а и зависи от самия телевизор), но всичките ми филми ги плейва без проблем и дори при превъртане "зацепва" веднага. На мен проблема ми е, че съм с Panasonic и субтитрите са "дребни".
    Този пост е редактиран от Frogst; 23-11-15 в 01:32.

5. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Те много сървъри пускат субтитри без транскодинг, ама важното е дали се сработват с определени марки и модели телевизори. Аз например имам и Панасоник и Самсунг - и при двата нямам никакви проблеми с четенето на субтитри със Seriio. Със същите настройки на програмата посоченото Сони не иска да изкара никакви външни субтитри. Вижда само вградени в mkv контейнера (ако има). А профила на телевизора в сървъра е точен Sony Viera (2013/2014).

6. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Е, от проба глава не боли. Знам, че знаеш за Serviio, затова ти предлагам KODI

7. Тук е от
    Nov 2015
    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Всъщност кой модел точно поръча на тази цена?
    43X8309C
    svetlio1 одобрява това.

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Frogst Виж публикацията
    Е, от проба глава не боли. Знам, че знаеш за Serviio, затова ти предлагам KODI
    Така е, но нямам намерение да откривам топлата вода, предпочитам някой който вече я ползва да сподели.....

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от boris007 Виж публикацията
    43X8309C
    Хм , къде го на тая цена - нещо не го откривам ?

11. Тук е от
    Mar 2014

Не съм до тв-то да видя всичко точно,но ето как стоят нещата. От Google play инсталирваш ES explorer (това е програма,чрез която може да видиш всичко,което е в телевизора като информация,било свалено от интернет или сложена флашка )Чрез ES explorer виждам Usb флашката .На нея качваш предварително програмите,които ще са ти нужни свалени естествено в apk формат т.е за андроид.Първо и най-важно е да се инсталира Sideload Launcher.Това е програма,която ще е твоя нов "Google play",та когато инсталираш Ace stream и всички други програми,които са ти нужни,КОИТО ги няма в Google play.Та този Sedeload ти е програмката където ще се намират инсталираните програми извън Google play.
    1.Слагаш Es explorer 2.От Es explorer влизаш и от флашката инсталваш Sideload . 3. Инсталваш след това Google chrome (Най-добрия браузър,защото позволява да слагаш отметката за любима страница,т.е не е нужно като другите браузъри да се пише всеки път страницата ,а отиваш на отметки)
    За Torrent-tv.ru ти трябва Ace player ,та вариантите са 2 (след като си свършил до сега работата) Единия е : отиваш чрез Google chrome в сайта на torrent-tv.ru и като избереш коя телевизия да гледаш сайта ти казва,че ти трябва Ace player..кликваш на линка,който дават,сваляш този ace player 3.0 на телевизора или там която версия беше.(изключвам телевизора след това и го включвам,един вид като рестарт)И след това вече си влизаш чрез google chrome в сайта на torrent-tv (като имаш профил ти дава повече телевизии)и след като влезнеш избираш телевизията,която искаш да гледаш и като кликнеш върху нея избираш да се гледа чрез Ace player и готово..Втория вариянт е вместо от google chrome да свалиш файла е предварително пак да си свалиш файла и да го качиш на флашката.

- - - - - - - - - -

Упс,това беше за личен отговор,ама съм бързал и без да искам го публикувах тук :D
    Този пост е редактиран от Zlatin Machanev; 23-11-15 в 20:01.

12. Тук е от
    Nov 2015

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Хм , къде го на тая цена - нещо не го откривам ?
    Ами няма го, така е! Снощи докато разглеждах по сайтовете и мислих за този модел, реших да отворя всички и да видя цената къде-колко.... В е-маг изскочи на споменатата цена и след няколко минути чудене реших, че го поръчвам. Бях учуден, защото очаквах черен петък, но при тази цена и при положени, че Сони не намалят кой знае колко.... На сутринта офертата за модела я нямаше, малко по-късно излезе на 2078 лв. с безплатна клавиатура. TEST

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По-скоро си уцелил някоя грешка или объркване от румънския "черен петък" - тая седмица би трябвало и тук да правят , ама нещо ме съмнява пак да има такава цена ...
    Ще чакаме отзиви като пристигне .

14.  

15. Тук е от
    Nov 2015

И аз много се учудих от цената и за това го поръчах. По принцип повече гледах 49'' модели и доста се бях пообъркал вече, та с тая оферта много ме улесниха.
    Иначе изобщо не знам какво да очаквам от телевизора... бях в големите вериги и никъде не ми пуснаха тв сигнал за да видя реална картина. Дори дистанционно нямаха... а бе трагични! Чак се чудя как продават... Отидох до Деком, там гледах 43" до 49" и ми пуснаха BTV. Бях в лек шок, защото картината изобщо не ми хареса! Предполагам, че е било от лошия сигнал, но не очаквах чак толкова да е зле. От около 2.5 - 3 м. ми се стори, че 43" беше по-добре от 49"
    polet одобрява това.

16. Тук е от
    Aug 2006

Жената си е "наумила", че на 4К телевизор се вижда по-добре кабелната телевизия (програмите , които не са HD) отколкото на Full HD телевизор.... Защо ми трябваше да я водя до магазина?! TEST
    Питането ми е дали и вие имате такива впечатления, че за Коледа ми престои такава покупка, а досега не съм имал у дома LED TV... компютъра и смартфоните запълваха времето заедно с 1 стар CRT телевизор?!

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от bld71 Виж публикацията
    Жената си е "наумила", че на 4К телевизор се вижда по-добре кабелната телевизия (програмите , които не са HD) отколкото на Full HD телевизор.... Защо ми трябваше да я водя до магазина?! TEST
    Питането ми е дали и вие имате такива впечатления, че за Коледа ми престои такава покупка, а досега не съм имал у дома LED TV... компютъра и смартфоните запълваха времето заедно с 1 стар CRT телевизор?!
    Аз бих ти препоръчал Full HD не по-малък от 50" (без значение от какво разстояние ще гледаш), за 4К ми изглежда твърде рано все още

18. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Дали е рано за 4К ,всеки решава сам за себе си,но разликата в картината е очевидна.
    Базата за сравнение е стария ми 46" Full Hd и този от подписа ми,който гледам от няколко месеца.
    Дори не особено добър сигнал като на Нова тв например,на 4к екрана излиза съвсем прилично...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 58 ПърваПърва ... 33414243444553 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе