Разархивира ли го преди да го качиш на флашката?
Взех си 50W809 Въпроса ми е следния,мога ли да свържа джойстик на ПС3 към него,че видях за ПС4 го дава,но за ПС3.....? А другия въпрос как мога да гледам онлине филми през нета,промерно от сайта Много филми онлайн | FILMI2K.COM - като дам да започне някое заглавия ми изписва,че липсва някакви 'плугинг' или нещо подобно ? А иначе,през youtube & vbox7 си гледам без проблем
Здравейте,някой може ли да ми помогне?Закупих си Sony 43X8309.В началото пуснах 2-3 филма mkv-вървяха си.От днес не може да разчете нито едно USB-не го намира,все едно не е включено.А видео менюто изписва,че нито има устройство,нито папки.Благодаря предварително.
Изключи го от контакта за няколко минути.....и след това всичко ще е наред.
- - - - - - - - - -
[QUOTE=dbitzepsa;750325]Взех си 50W809 Въпроса ми е следния,мога ли да свържа джойстик на ПС3 към него,че видях за ПС4 го дава,но за ПС3.....? А другия въпрос как мога да гледам онлине филми през нета,промерно от сайта Много филми онлайн | FILMI2K.COM - като дам да започне някое заглавия ми изписва,че липсва някакви 'плугинг' или нещо подобно ? А иначе,през youtube & vbox7 си гледам без проблем [/QUO
Само от PS4 става ....от тройката-не!
някакво мнение за това сони дето го рекламира тп по тв..49x8005c ? direct led? не са ли малко 200хц MF?
ами не знам..нали е с нов процесор..може да не му трябват повече херци ..на rtings има ревю за 55" модел.доста добри оценки
Екстра е телевизора.....има има страхотна картина...един приятел скоро си взе такъв и е доволен...
то зависи колко инча е..49 са с ips ,a 55 - va ..сигурно има голяма разлика
Виж ги на живо и сам си прецени кой екран ще ти допадне повече.
Честно казано ,когато съм си купувал телевизор,никога не съм се интересувал каква му е матрицата....
С IPS, Sony е без конкуренция като съвършенство на цвят, нюанси, истинско черно вътре в картината и така липсващата яркост при VA + широк ъгъл.
Каде видяхте в rtings ревю на sony x8005, аз намирам само на х810, дане би да става въпрос за един и същ модел.
да.същия е.поне така споделят на avforum.а това е от сайта на сони X8005C Series Specifications | Televisions | Sony UK