Направих ъпдейта....и не намирам никаква разлика от преди...ако някой е забелязал промяна,нека да сподели.......
Направих ъпдейта....и не намирам никаква разлика от преди...ако някой е забелязал промяна,нека да сподели.......
В БГ сайта на Сони пишат, че са отстранили и подобрили следните неща:
-реакция на дистанционното управление;
-спорадична поява на черен екран при включване на телевизора;
-спорадична поява на черен екран със звуков сигнал при изключване на телевизора;
-рестартиране на телевизора при смяна на канали.
https://www.sony.bg/support/bg/conte...ec/KD-65X8509C
След последния ъпдейт насичането на BTV HD вече го няма.
При мен няма двойно превключване нито на влизане,нито на излизане от гайда.....но забавянето на звука си го има.....а относно оформлението...наистина има какво още да се желае..
Здравейте!
Искам да споделя с Вас какво беше решението на моя проблем с насичането на каналите (може да е полезно на някой) на 50W809C, защото освен BTV HD, проблемът се появи и на другите HD канали, а също и на SD каналите, където на моменти пропадаше картината (това всичко при изключен Мotionflow). Положението беше същото и с CA модула, който взех от другия телевизор. Оказа се, че причината не е в Motionflow-a на телевизора, а в остарялата букса на коаксиалния кабел на Blizoo, която беше дефектирала. Във вторник техниците дойдоха и сложиха нова букса и вече 3 дни всичко е наред!
Докато разглеждах менютата на телевизора, попаднах на нещо, което ме заинтригува. Като се влезе в Настройки>>>Настройка на каналите>>>Цифрова настройка>>>Настройка на звука>>> при щракане върху Аудио тип (аудио описание) се появява възможност да се зададе опция "изговаряне на субтитрите". Това възможно ли е и как или съм се размечтал прекалено?!
Поздрави!
То че е възможно - възможно е , опцията е налична в почти всички модели с цифров тунер (за хора с нарушено зрение е ), но ме съмнява да има БГ телевизия , която да я поддържа .
Здравейте, искам да споделя проблем с телевизор Sony W807, ако може някой да помогне със съвет... Както превключвахме каналите , на екрана се появи прекъснат щепсел в червен задраскан кръг и до него една синя стрелка въртяща се в кръг. Изключвахме го от захранването няколко пъти, с часове стоя изключен , но проблема продължава.
P.S. Телевизора е съвсем нов на около 1 месец.
Този символ означава ,че телевизора си прави ъпдейт на системата,и в никакъв случай не е трябвало да го изключвате от захранването!
Процедурата продължава около 30 мин.Включете го отново,и ако пак е появи същия символ не пипайте нищо и изчакайте,докато ъпдейта не завърши....ако вече не се е прецакало нещо ....
Привет Елиза.
За това става въпрос нали? Това означава, че телевизора си ъпдейтва софтуера(качва нова подобрена версия) и през това време не трябва да се изключва!!!
Дано няма последствия от действията ви..иначе ще трябва да го носите в сервиз...където ще чакате седмица.
В случай, че след старт всичко си работи нормално и знакът се появи отново, оставете телевизора да извърши софтуерният ъпдейт. През това време не пипайте дистанционното и не се опитвайте да го изключите било то от дистанционното или от контакта.
Поддръжка за KDL-50W807C | Sony
SONY EU | Support - Фърмуерно и софтуерно обновяване на вашия Sony Android TV
SONY EU | Support - How do I perform Firmware/Software Updates for my Sony Android TV?
Отделете 1 час, и прочетете инструкциите за работа на телевизора. Ако нещо не ви е ясно попитайте тук.
Помощно ръководство | Начало
Помощно ръководство
Този пост е редактиран от innergy; 11-12-15 в 22:02.
Надпис от рода:"Моля не изключвайте телевизора от захранването!" би свършил чудесна работа.
Благодаря ви за отговорите! Чудесни сте! Да, точно този символ. Включих телевизора, появи се същия символ и сега ще чакам... Дано не сме го прецакали от многократното изключване от захранването. Прав е Nikolay35 за надписа, защото много хора сме лаици и такъв надпис ще ни бъде много полезен. Хубав ден на всички вас!
- - - - - - - - - -
Тръгна Много съм ви благодарна!!! Спестихте ми притеснения, неудобства и разкарването по сервизи. Ще чета ръководството Да сте здрави и късмет!!!