От Google Play Store си сваляш приложението ЕS File Explorer....
Когато искаш да извадиш флашката безопасно,стартираш това приложение и в менюто му в ляво има опция Unmount USB.....и това е.....
От Google Play Store си сваляш приложението ЕS File Explorer....
Когато искаш да извадиш флашката безопасно,стартираш това приложение и в менюто му в ляво има опция Unmount USB.....и това е.....
Този пост е редактиран от iveto; 16-12-15 в 23:02.
Разглеждал съм ЅОNY КDL-55W809С -много добра картина...и толкова,нищо друго не ми хареса.Но пък е достатъчно да го купиш.Сравнявах телевизора със много други телевизори с разделителна способност 1920Х1080,които сега се продават в магазините и никой няма по-добри цветове и контраст.
Защото 3D на малък екран е безсмислено..губи се част от ефекта. А иначе, въпросът ти е за маркетолозите.
Тази година 3D при UltraHD моделите на Sony започва със серия X8505C и нагоре.
Отиваш в някой магазин,където има много телевизори,набелязваш си 10-тина ,караш продавачите да ги сложат един до друг в редица и да им пуснат един и същ качествен сигнал на всичките.След това изваждаш от торбата парче нарязана луканка,торбичка бадеми и 2л. кока кола с няколко чашки и имаш поне 15-20 мин на разположение да си настроиш телевизорите по твой вкус и да сравняваш.Водил съм с мен няколко човека и всички посочиха Сони-то като телевизор,който им харесва най-много.А и при Сони-то не се изискват много настройки-даваш режим на картината "Ярък" и Motionflow "Плавен" и се наслаждаваш на картина.Който има възможност си купува Сони,който няма-има и други телевизори.Така аз определям ,кой телевизор ми харесва най-много,ако някой знае други методи да сподели TEST.
Не ми харесва тая лампа под надписа Сони,при всички модели я има.Вероятно е поставена за да напомня на собствениците ,че не са се набутали с какво да е ,а със Сони.И когато телевизора започне да дава тъмен екран,да се рестартира сам или да си обновява софтуера ,когато му скимне тази лампа казва:"Грешите,аз съм телевизор Сони,при мен такива работи няма как да се случат."
43W805C / TDG-BT500A
Да препоръчате някое 3D видео за тест?
Днес купих за сестрата от Зората Sony KDL-50W805C ,да ли може да работи с cam модул на vivakom,защото си поръчах и ще дойдат да го инсталират на 27.12.
Да - моделът има вграден сателитен тунер DVB-S2
---------------------- ↑
Кабелът от сателитната антена, с F конектора накрая, се свързва в десният вход (с картинката на сателитна антена) в долната лява ниша(погледни накъде сочи червената стрелка горе)
Здравейте имам Sony KDL-50W809C, пробвах SonyEditor да редактирам каналите. Всичко е добре до момента на импортване на каналите в ТВ то, телевизора не приема списъка с канали, съобщението е "Импорта е неуспешен".
Въпросите ми са:
Някой успял ли е да редактира списъка с канали с тази програма на този модел ТВ, моята е версия 1,12 билд 213.
Някой знаели друга подобна програма за редактиране на списъка с каналите на този модел ТВ.
Благодаря.
Здравейте, преди ден си взех Sony 50w809 и имам проблем с субтитрите когато пусна филм ползвайки KODI , та субтитри на български не излизат а само някакви ченгели се едно на компа не сам пуснала кирилик. Пробвах от опциите на KODI слагах за език да е български но промяна няма. С MX player субтитри имам но нямам звук. Моля помогнете, благодаря предварително
Здравейте, от скоро имам SONY BRAVIA KDL40W705C, много съм доволен за сега, но не намирам инфо до колко GB USB хард диск мога да закача към него, и може ли харда да е с външно захранване, или само през USB ? Благодаря на отзовалите се.