Страница 54 от 58 ПърваПърва ... 4445253545556 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 867
Like Tree115Одобрявам

SONY телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: SONY телевизори 2015

От Google Play Store си сваляш приложението ЕS File Explorer....
    Когато искаш да извадиш флашката безопасно,стартираш това приложение и в менюто му в ляво има опция Unmount USB.....и това е.....
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от iveto; 16-12-15 в 23:02.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2010
    Живее в
    В.Търново

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    От Google Play Store си сваляш приложението ЕS File Explorer....
    Когато искаш да извадиш флашката безопасно,стартираш това приложение и в менюто му в ляво има опция Unmount USB.....и това е.....
    Благодаря за пояснението с негова помощ „преборих технологята“

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Stoyan Dimitrov Виж публикацията
    ... и ce cпpяx нa ЅОNY КDL-W809С
    Разглеждал съм ЅОNY КDL-55W809С -много добра картина...и толкова,нищо друго не ми хареса.Но пък е достатъчно да го купиш.Сравнявах телевизора със много други телевизори с разделителна способност 1920Х1080,които сега се продават в магазините и никой няма по-добри цветове и контраст.

5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от Nikolay35 Виж публикацията
    Разглеждал съм ЅОNY КDL-55W809С -много добра картина...и толкова,нищо друго не ми хареса.Но пък е достатъчно да го купиш.Сравнявах телевизора със много други телевизори с разделителна способност 1920Х1080,които сега се продават в магазините и никой няма по-добри цветове и контраст.
    Ти заради какво друго си купуваш телевизор, освен заради картината? И наистина не мога да разбера, как сравнявате телевизори в магазините и определяте кои са с най-добри цветове?

6. Тук е от
    Jun 2013

защо няма 4k с 3D до 49' инча ?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Защото 3D на малък екран е безсмислено..губи се част от ефекта. А иначе, въпросът ти е за маркетолозите.
    Тази година 3D при UltraHD моделите на Sony започва със серия X8505C и нагоре.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Kayso Виж публикацията
    И наистина не мога да разбера, как сравнявате телевизори в магазините и определяте кои са с най-добри цветове?
    Отиваш в някой магазин,където има много телевизори,набелязваш си 10-тина ,караш продавачите да ги сложат един до друг в редица и да им пуснат един и същ качествен сигнал на всичките.След това изваждаш от торбата парче нарязана луканка,торбичка бадеми и 2л. кока кола с няколко чашки и имаш поне 15-20 мин на разположение да си настроиш телевизорите по твой вкус и да сравняваш.Водил съм с мен няколко човека и всички посочиха Сони-то като телевизор,който им харесва най-много.А и при Сони-то не се изискват много настройки-даваш режим на картината "Ярък" и Motionflow "Плавен" и се наслаждаваш на картина.Който има възможност си купува Сони,който няма-има и други телевизори.Така аз определям ,кой телевизор ми харесва най-много,ако някой знае други методи да сподели TEST.
    Не ми харесва тая лампа под надписа Сони,при всички модели я има.Вероятно е поставена за да напомня на собствениците ,че не са се набутали с какво да е ,а със Сони.И когато телевизора започне да дава тъмен екран,да се рестартира сам или да си обновява софтуера ,когато му скимне тази лампа казва:"Грешите,аз съм телевизор Сони,при мен такива работи няма как да се случат."

10. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

.А и при Сони-то не се изискват много настройки-даваш режим на картината "Ярък" и Motionflow "Плавен" и се наслаждаваш на картина.
    Не искам да се заяждам, но като "дадеш" режим на картината "Ярък", картината се наслаждава на теб А и при това осветление в магазините...
    svetlio1 одобрява това.

11. Тук е от
    Jan 2012

43W805C / TDG-BT500A
    Да препоръчате някое 3D видео за тест?

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отиваш в някой магазин,където има много телевизори,набелязваш си 10-тина ,караш продавачите да ги сложат един до друг в редица и да им пуснат един и същ качествен сигнал на всичките.След това изваждаш от торбата парче нарязана луканка,торбичка бадеми и 2л. кока кола с няколко чашки и имаш поне 15-20 мин на разположение да си настроиш телевизорите по твой вкус и да сравняваш.Водил съм с мен няколко човека и всички посочиха Сони-то като телевизор,който им харесва най-много.А и при Сони-то не се изискват много настройки-даваш режим на картината "Ярък" и Motionflow "Плавен" и се наслаждаваш на картина.Който има възможност си купува Сони,който няма-има и други телевизори.Така аз определям ,кой телевизор ми харесва най-много,ако някой знае други методи да сподели TEST.
    Не ми харесва тая лампа под надписа Сони,при всички модели я има.Вероятно е поставена за да напомня на собствениците ,че не са се набутали с какво да е ,а със Сони.И когато телевизора започне да дава тъмен екран,да се рестартира сам или да си обновява софтуера ,когато му скимне тази лампа казва:"Грешите,аз съм телевизор Сони,при мен такива работи няма как да се случат."
    Толкова ... "смислен" тест метод отдавна не бях чел

п.п. Уж си фен на Сони пък не знаеш как да изключиш "лампата под надписа" ...

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Днес купих за сестрата от Зората Sony KDL-50W805C ,да ли може да работи с cam модул на vivakom,защото си поръчах и ще дойдат да го инсталират на 27.12.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kar4o73 Виж публикацията
    Днес купих за сестрата от Зората Sony KDL-50W805C ,да ли може да работи с cam модул на vivakom,защото си поръчах и ще дойдат да го инсталират на 27.12.
    Цитат Първоначално публикувано от kar4o73 Виж публикацията
    Да - моделът има вграден сателитен тунер DVB-S2

----------------------
    Кабелът от сателитната антена, с F конектора накрая, се свързва в десният вход (с картинката на сателитна антена) в долната лява ниша(погледни накъде сочи червената стрелка горе)
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Здравейте имам Sony KDL-50W809C, пробвах SonyEditor да редактирам каналите. Всичко е добре до момента на импортване на каналите в ТВ то, телевизора не приема списъка с канали, съобщението е "Импорта е неуспешен".
    Въпросите ми са:
    Някой успял ли е да редактира списъка с канали с тази програма на този модел ТВ, моята е версия 1,12 билд 213.
    Някой знаели друга подобна програма за редактиране на списъка с каналите на този модел ТВ.
    Благодаря.

17. Тук е от
    Dec 2015

Здравейте, преди ден си взех Sony 50w809 и имам проблем с субтитрите когато пусна филм ползвайки KODI , та субтитри на български не излизат а само някакви ченгели се едно на компа не сам пуснала кирилик. Пробвах от опциите на KODI слагах за език да е български но промяна няма. С MX player субтитри имам но нямам звук. Моля помогнете, благодаря предварително

18. Тук е от
    May 2007

Здравейте, от скоро имам SONY BRAVIA KDL40W705C, много съм доволен за сега, но не намирам инфо до колко GB USB хард диск мога да закача към него, и може ли харда да е с външно захранване, или само през USB ? Благодаря на отзовалите се.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 54 от 58 ПърваПърва ... 4445253545556 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе