Страница 55 от 58 ПърваПърва ... 5455354555657 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 867
Like Tree115Одобрявам

SONY телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: SONY телевизори 2015

Цитат Първоначално публикувано от Десислава Атанасова Виж публикацията
    Здравейте, преди ден си взех Sony 50w809 и имам проблем с субтитрите когато пусна филм ползвайки KODI , та субтитри на български не излизат а само някакви ченгели се едно на компа не сам пуснала кирилик. Пробвах от опциите на KODI слагах за език да е български но промяна няма. С MX player субтитри имам но нямам звук. Моля помогнете, благодаря предварително
    За звука на Mx player ти трябва кодек.
    Свали си го от тук:MX Player Custom Codec with DTS & AC3 Support

Filename: neon.1.7.32.rev1.zip

VLC player също е много добър.....за KODI не знам,не го ползвам изобщо....
    - - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от slavkoni Виж публикацията
    Здравейте, от скоро имам SONY BRAVIA KDL40W705C, много съм доволен за сега, но не намирам инфо до колко GB USB хард диск мога да закача към него, и може ли харда да е с външно захранване, или само през USB ? Благодаря на отзовалите се.
    Аз ползвам хард 2ТБ и нямам никакъв проблем с него.......
    Този пост е редактиран от iveto; 20-12-15 в 01:03.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

W755C/756C/805C/807C/808C/809C
    Мултимедийни възможности
    HbbTV Да
    InputLag 37 мс Game Mode без Motionflow , 65 мс с Motionflow
    DLNA / Samba / NFS Да / Да / Да
    USB възпроизвеждане Да (FAT32 / NTFS)
    Quality Apps Отлично, но не всички са оптимизирани за Android TV
    Режим на кадър Picture Да
    Web Services SEN, Internet Browser, HD Netflix, Youtube, M6Replay, Франция Pluzz телевизия, Twitter, E Television Networks, Google Video и Music, Facebook, музика по поръчка, Kodi, VLC, Plex и десетки игри, приложения и услуги
    Media Съвместимост: видео BDMV / ISO DVD и BD / MPEG1 / MPEG2 / DivX HD / AVCHD / MP4 / MKV 1080p / MKV 3D MVC / MK3D / MTS 3D / TS / HD WMV / MPG / XviD / MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / MP4Part10 / MP4Part2 / AVI (XVID) / AVI (MotinJpeg) / MOV / WebM / 3GPP / и много други ...
    Media Съвместимост: Audio MP3 / LPCM / AC3 ​​/ WAV / DTS 5.1 / WMA / Flac / DSD / AIFF / OGG, наред с други
    Media съвместимост: Image JPEG, PNG, MPO
    Управление на субтитри и множество аудио записи Да / Да със субтитри персонализирани на Kodi

Цитат Първоначално публикувано от slavkoni Виж публикацията
    Здравейте, от скоро имам SONY BRAVIA KDL40W705C, много съм доволен за сега, но не намирам инфо до колко GB USB хард диск мога да закача към него, и може ли харда да е с външно захранване, или само през USB ? Благодаря на отзовалите се.
    Всички производители на телевизори дават гаранция за безпроблемна работа с HDD до 2Tb.

Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-12-15 в 21:39.
    svetlio1 одобрява това.

4. Тук е от
    Nov 2015

някой да е деинсталирал приложения и да знае как става? търсих из менюто, но нищо не успях да намеря...

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от mikk Виж публикацията
    Здравейте имам Sony KDL-50W809C, пробвах SonyEditor да редактирам каналите. Всичко е добре до момента на импортване на каналите в ТВ то, телевизора не приема списъка с канали, съобщението е "Импорта е неуспешен".
    Въпросите ми са:
    Някой успял ли е да редактира списъка с канали с тази програма на този модел ТВ, моята е версия 1,12 билд 213.
    Някой знаели друга подобна програма за редактиране на списъка с каналите на този модел ТВ.
    Благодаря.
    Аз също не постигнах никакъв реултат- дава същото съобщение като при теб. Телевизора е 43W808C.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от miroslav1992 Виж публикацията
    някой да е деинсталирал приложения и да знае как става? търсих из менюто, но нищо не успях да намеря...
    http://www.sony.bg/support/bg/article/65883

HOW-TO:Install Kodi for Android TV - Kodi

https://support.google.com/androidtv#topic=6121147
    https://support.google.com/androidtv.../6111149?hl=en
    https://support.google.com/androidtv..._topic=6111149

Google Cast Apps
    https://www.google.com/intl/bg_bg/ca...=g.co/castapps

Android TV Apps
    https://play.google.com/store/apps/c...oidtv_apps_all
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-12-15 в 22:08.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

Здpaвeйтe, пpeди дeн cи взex Ѕоnу 50w809 и имaм пpoблeм c cyбтитpитe ĸoгaтo пycнa филм пoлзвaйĸи КОDІ , тa cyбтитpи нa бългapcĸи нe излизaт a caмo няĸaĸви чeнгeли ce eднo нa ĸoмпa нe caм пycнaлa ĸиpилиĸ. Πpoбвax oт oпциитe нa КОDІ cлaгax зa eзиĸ дa e бългapcĸи нo пpoмянa нямa. C МХ рlауеr cyбтитpи имaм нo нямaм звyĸ. Moля пoмoгнeтe, блaгoдapя пpeдвapитeлнo
    За да ти излизат правилно субтитрите на KODI, e необходимо да влезеш в: System-> Settings -> Videos-> Subtitles -> Character set и там да избереш: Cyrillic(Windows).

Влизаш на "Настройки", на първата категория (обозначена като "ТВ") отиваш на "Приложения" и там избираш "Изтеглени приложения", след което щракаш върху приложението, което искаш да изтриеш, и там ти се появява набор от опции и избираш "Деинсталиране".

8.  

9. Тук е от
    Nov 2015

Цитат Първоначално публикувано от AContador Виж публикацията
    Влизаш на "Настройки", на първата категория (обозначена като "ТВ") отиваш на "Приложения" и там избираш "Изтеглени приложения", след което щракаш върху приложението, което искаш да изтриеш, и там ти се появява набор от опции и избираш "Деинсталиране".
    Благодаря за отговора

10. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Цитат Първоначално публикувано от georgi_bg1 Виж публикацията
    Аз също не постигнах никакъв реултат- дава същото съобщение като при теб. Телевизора е 43W808C.
    Аз продължавам да търся, ако успея ще съобщя тук.

11. Тук е от
    Dec 2015

Цитат Първоначално публикувано от AContador Виж публикацията
    За да ти излизат правилно субтитрите на KODI, e необходимо да влезеш в: System-> Settings -> Videos-> Subtitles -> Character set и там да избереш: Cyrillic(Windows).

Благодаря, сега всичко е ОК

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

13. Тук е от
    May 2007

Благодаря за отговорите, днес купих един Toshiba Canvio Basics 2.5 1TB. Ще го тествам и ще пиша...

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

[QUOTE=slavkoni;752498]Благодаря за отговорите, днес купих един Toshiba Canvio Basics 2.5 1TB. Ще го тествам и ще пиша...[/QUOT

Виж дали когато излключиш телевизора от дистанцинното,харда спира да работи...,че при мен продължава да си върти...

16. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Защото 3D на малък екран е безсмислено..губи се част от ефекта. А иначе, въпросът ти е за маркетолозите.
    Тази година 3D при UltraHD моделите на Sony започва със серия X8505C и нагоре.
    Значи минимума е 55 инча, убеждавам се че за пореден път Sony не се интересуват от потребителите и залагат само на марката като цена за разлика от Samsung
    (то и какъвто и да е телевизор с 3D независимо от големината не може да се сравнява с кината, но все пак .. важни сме ние потребителите/купувачите)

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

Колеги, някой да е имал успех с подкарването на HBO GO приложението? Следвал съм инструкциите на Kayso.
    1-2 секунди след стартиране на приложението ми изписва грешка Connection lost.

18. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от CecyMecy Виж публикацията
    Колеги, някой да е имал успех с подкарването на HBO GO приложението? Следвал съм инструкциите на Kayso.
    1-2 секунди след стартиране на приложението ми изписва грешка Connection lost.
    Свали си Popcorn time и се наслаждавай.....за какво ти е тъпото HBO със стари филми без субтитри...?...
    stenly одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 55 от 58 ПърваПърва ... 5455354555657 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе