Единствено в сайта на Plesio.
Здравейте, искам да питам за Sony49X8505B, дали със вградения тунер DVB-S2 може да се гледат ULTRA HD канали
Май..не.
Спецификации за X8500B SERIES | Телевизори | Sony BG
SONY KD-49X8505B - 124 cm (KD 49X8505 BBAEP), fiche technique, prix et avis consommateurs
не виждам HEVC декодер
Gamme Sony LED 2014 - line-up - LCD Compare
P.S.
Сега се сетих, за руски колега със същият модел, който беше опитал но - ядец.
„Сони“ може да напусне бизнеса с телевизори и смартфони - Технологии - Наука и техника - Vesti.bg Известен факт, но и нашите медии вече го видяха. Значи е станало време вече.
NDS VideoGuard е предимно на 3.3 v. Поне при мен слота е за 5v. Предполагам, че правят нещо със самите модули.
Когато нещо не ти е ясно, кажи "не ми е ясно това и това", а не заблуждавай останалите. Стандартен NDS СА модул SMIT - "Operation voltage: 4.5V ~ 5.5V" върви без никакви проблеми на Виваком, единствено по-старите модели телевизори които няма CI+ слот при тях може да се появят известни проблеми
А защо според теб на човека ще му трябва друг модул, след като Виваком предлагат безплатен техен? Сигурно му е скучно и не е видял, че има безплатни и просто си търси да си купи някакъв? Явно има проблем и не се получава с техен модул.
Въпросът ми беше защото преди седмица замених
старата плазма със SONY KDL-50W829B.
До сега гледам на Виваком с чиния и HD приемник
и HDMI кабел,та се зчудих не мога ли да елеминирам
HD приемника и второто дистанционно.