Страница 9 от 58 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 867
Like Tree115Одобрявам

SONY телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Sony TV 2015

Firmware update PKG2.291EUA
    This software version enables reception of 4K broadcasted contents for 4K models.
    Improves the performance of network applications and the general performance of the TV.
    Sony :KD-65X9005B : Improves general performance and performance of network applications

2.  

3. Тук е от
    Mar 2015

Здравейте, понеже много е изписано и ако е отговаряно на този въпрос моля за извинение, че ще го задам отново! Купихме Sony KDL 42W829B и не можем да пуснем филм 3D от PC на телевизора...дори и канали 3D не мога да пусна...зарежда картина една над друга или една под друга, но не ги обединява, какво да направя. Благодаря предварително!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-03-15 в 21:08.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Привет Azalea
    Надявам се това ръководство да ти помогне
    http://pdf.crse.com/manuals/14HE3941...e_2k_60hz.html
    Сложете си пасивните 3D очила.
    Ако няма 3D ефект, изпълнете следните стъпки.

Натиснете бутона 3D, за да се покаже [3D дисплей] екранът.
    (Когато използвате тъчпад дистанционно управление, натиснете контролната лента (.....), плъзнете по тъчпада, за да маркирате бутона 3D, после натиснете тъчпада, за да изберете.)

Натиснете бутона 3D неколкократно, за да изберете режим [3D дисплей], който отговаря на показваното съдържание.
    (Когато използвате тъчпад дистанционно управление, натиснете контролната лента (.....), плъзнете по тъчпада, за да маркирате бутона 3D, плъзнете по тъчпада, за маркирате желания режим [3D дисплей], после натиснете тъчпада.)
    [3D (Една до друга)]: Показва картина във формат една до друга в 3D.
    [3D (Една над друга)]: Показва картина във формат една над друга в 3D.
    [2D (Само ляво)]: Когато същата картина е една до друга, картината отляво се показва увеличена в 2D.
    [2D (Само горе)]: Когато същата картина е една над друга, горната картина се показва увеличена в 2D.
    В зависимост от формата или входния сигнал може [3D (Една до друга)]/[3D (Една над друга)]/[2D (Само ляво)]/[2D (Само горе)] да не са избираеми.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-03-15 в 21:11.

5. Тук е от
    Oct 2013

Здравейте, преди време бях намерил тема/мнения за моделите на сони w65xA с настройки за картината, но в момента не мога да я намеря. Ако някой има този модел (сходни модели) и е направил някакви настройки нека сподели, понеже многото функции от менюто ме объркват повече, вместо да помагат.

6. Тук е от
    Mar 2011

Отговор: SONY телевизори 2015

Здравейте. Харесал съм си този телевизор http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16034 (sony kdl-42w829). Някой може ли да ми каже какви са проблените с вградения му плеър, защото мисля да гледам MKV филми от флашка. Бях харесал и панасоник 48AS460 но ме отказа проблема с малките субтитри.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от khbyy Виж публикацията
    Здравейте. Харесал съм си този телевизор http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16034 (sony kdl-42w829). Някой може ли да ми каже какви са проблените с вградения му плеър, защото мисля да гледам MKV филми от флашка. Бях харесал и панасоник 48AS460 но ме отказа проблема с малките субтитри.
    И при Сони буквичките са малки. Най-големият проблем за мен е липсата на киноефект (24 кадъра в секунда), не чете 3д субтитри, iso-та ....но всичко това е поправимо с някой по-добър външен плеър.

10. Member
    Тук е от
    May 2011

Отговор: SONY телевизори

Ако можеш,би ли обяснил какво означава (кино ефект,и 24 кадъра в секунда)

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

щом нищо не ти говорят, значи няма значение за теб. Филмите се снимат с 24 кадъра в секунда и когато отидеш да ги гледаш на кино (изключвам iMAX където са с 60 кадъра заснети) заради по-малкото кадри движенията не са съвсем плавни изглеждат сякаш малко по-забавени ...което си е кино ефекта. При вграденият плеър филма не се пуска с кадрите с които е сниман и когато го гледаш изглежда все едно е документален филм а не игрален. Лично мен това супер много ме дразни.

12. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    И при Сони буквичките са малки. Най-големият проблем за мен е липсата на киноефект (24 кадъра в секунда), не чете 3д субтитри, iso-та ....но всичко това е поправимо с някой по-добър външен плеър.
    Много ми е стртанно как няма 24 кадъра в секунда, моят телевизор е по-стар модел, Sony KDL42W807 и има режим за 24 кадъра от самото начало, чете 3-Д субтитри, има проблем само с едни окрасени 3-Д субтитри дето са като нарисувани. Със Plex медия сървър работи много добре, когато е на режим Auto (24p Sync) автоматично си превключва режима при гледане на филми, това съм го пробвал и от лаптоп и от външен хард.

Сигурен ли си че нямаш режим на картината Auto (24p Sync) ?

- - - - - - - - - -

Тук Sony :KDL-42W829B : пише че поддържа 24p True Cinema.

- - - - - - - - - -

Аз също доста гледам от вънчен хард, субтитрите не са много големи, но са добре за мен, нося очила. Медиините сървъри решават този проблем, ако може да ползваш локална мрежа.
    Този пост е редактиран от javorenator; 15-03-15 в 00:55.

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Имам Ауто 24 синк , но през вграденият плеър при мен не работи .....през външен плеър е супер.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2013

Имам Ауто 24 синк , но през вграденият плеър при мен не работи .....през външен плеър е супер.
    Ами не знам, може да има бъг в софтуера или да си прбвал някаквъ филм кодиран неправилно, нека другите собственици на Sony KDL42W829B да кажат имат ли такъв проблем.

Не е редно да казваме на хората невярна информация и да ги отказваме предварително.

16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

И през Serviio не работи. Току що пробвах. Предният ми телевизор (40" Самсунг 40EH6100W) също нямаше 24 кадъра през вграденият плеър.

http://www.sony.co.uk/electronics/te...specifications
    тук на спецификациите си го пише 1080 / 24P (HDMI™ ONLY)

24 и 30 кадъра ...само през HDMI

Когато натиснеш бутона i+, показва ли ти 24p ? Ако не ти показва, как си сигурен, че гледаш с 24 кадъра?

P.S. Това, че си на профил "Филм" не означава, че гледаш с 24 кадъра.
    Този пост е редактиран от stenly; 16-03-15 в 20:29.

17. Тук е от
    Apr 2008

Здравейте, днес се сдобих с Sony 42W815 и се оказа , че нямам приложение Youtube (при 32w705 го има и е много удобно), a през браузъра се зарежда много бавно! Как мога да си кача това приложение?

18. Member
    Тук е от
    May 2013

И през Serviio не работи. Току що пробвах. Предният ми телевизор (40" Самсунг 40EH6100W) също нямаше 24 кадъра през вграденият плеър.

W800B Series Specifications | Televisions | Sony UK
    тук на спецификациите си го пише 1080 / 24P (HDMI™ ONLY)

24 и 30 кадъра ...само през HDMI

Когато натиснеш бутона i+, показва ли ти 24p ? Ако не ти показва, как си сигурен, че гледаш с 24 кадъра?

P.S. Това, че си на профил "Филм" не означава, че гледаш с 24 кадъра.
    Ами аз преди гледах властелина на блурей и малко ми насичаше картината при завъртане особено на отоворените простарнства, тогававидях че като включа Auto 24p и става добре.

Не знам какви филми гледаш ти, аз сега за проба дръпнах 2 филма 24p от Vimeo, и ги пуснах през външен хард на телевизора, като за Scene избрах Auto 24p.

Не забелязавам насичане на картината и като погледнах какви са опциите на Picture видях че Motionflow e станало автоматично True Cinema.

Няма много информация по въпроса, в тази статия видях Sony KDL50W829/ KDL-50W829B (W8) Review
    че има опция за Motion :
    • “True Cinema”: Ensures native 24p playback for 1080p/24 material such as Blu-ray movies. Motion resolution stays the same at 300, since there’s no MCFI/ BFI involved.

Ето линк към дропбокса ми : https://www.dropbox.com/sh/eaj9knpei...cYMtw39Ea?dl=0

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 58 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе