Страница 26 от 110 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: SONY телевизори 2016

Купи си най-евтиния възможен диск,защото регистрираш ли го на телевизора веднъж,тои си остава вечно негов
    Записаното може да се гледа само и единствено на твоя телевизор и никъде другаде,дори компютъра после не го разпознава,защото телевизора го е форматирал по някакъв негов си начин...

45минути запис от HD канал= 14GB от хард диска...ти си прецени колко голям да си вземеш...
    Този пост е редактиран от iveto; 04-03-16 в 12:10.
    podredko одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Нека специалистите ме поправят ако греша, но не трябва ли хард диска да е позициониран хоризонтално? Можеш да намериш и по-евтин ХД с външно захранване и по-голям капацитет. От четири години съм закачил един 4ТБ Seagate към мулти медиен плеър, който работи 24/7 почти без засечка. Само от време на време му правя профилактично дискчек на лаптопа.

4. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Нека специалистите ме поправят ако греша, но не трябва ли хард диска да е позициониран хоризонтално? Можеш да намериш и по-евтин ХД с външно захранване и по-голям капацитет. От четири години съм закачил един 4ТБ Seagate към мулти медиен плеър, който работи 24/7 почти без засечка. Само от време на време му правя профилактично дискчек на лаптопа.
    Към външен плеяр е едно,към телевизора е друго...закачиш ли го веднъж в телевизора...край..остава си само негов
    Няма никакво значение как е позициониран диска...ето как е при мен...IMAG2211.jpg
    Този пост е редактиран от iveto; 04-03-16 в 12:22.
    podredko одобрява това.

5. Тук е от
    Feb 2016
    Живее в
    Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    Купи си най-евтиния възможен диск,защото регистрираш ли го на телевизора веднъж,тои си остава вечно негов
    Записаното може да се гледа само и единствено на твоя телевизор и никъде другаде,дори компютъра после не го разпознава,защото телевизора го е форматирал по някакъв негов си начин...
    45минути запис от HD канал= 14GB от хард диска...ти си прецени колко голям да си вземеш...
    Ясно ми е това.Диска го купувам единствено и само за телевизора.Интересно ми е обаче,какво е толкова специалното на този AV диск и за предпочитане ли е пред нормален юсб-диск.
    Приоритет ми е отличната съвместимост с телевизора и големия обем.Цената не е фактор.

- - - - - - - - - -

Телевизора съм го вързал за юпс,заедно с рутер,зарядно на лаптоп и плейър.Ако се налага ще освободя контакт за диска,но се опитвам да избегна този вариант.
    Едит:Още нещо,което ме обърква-в сайта на Сони казват до 2 терабайта,телевизора ми казва че поддържа до 4 терабайта.
    На кого да вярвам?
    Този пост е редактиран от Чопаков; 04-03-16 в 12:42.

6. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Нищо специално няма...какъвто и диск да сложиш ще ти върши работа..4tb ще вървят на телевизора без проблем...имай напредвид че след като изключиш телевизора...диска продължава да си работи около 30мин. и тогава спира...
    podredko одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

...имай напредвид че след като изключиш телевизора...диска продължава да си работи около 30мин. и тогава спира...

Това важи и за др.марки телевизори, и при Филипс е така.

Абе вашите Сони телевизори поддържат ли 5.1 канално аудио на DVB-C тунера? Например НВО?
    За Нетфликс вече разбрах, че няма 5.1...

8.  

9. Тук е от
    Feb 2016
    Живее в
    Ловеч

Ок,ясно.Значи действам на принципа на Мечо Пух-колкото повече,толкова повече.4ТВ ще бъде.А отнсно звука...екипирал съм телевизора със специализираният субуфер swf-br100 и се оформи 2.1 в стил саундбар...

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Някой, който е с 5.1 ресийвър моля да потвърди, дали ресийвъра получава действително DD 5.1 аудио от DVB, а не даунмикс към стерео, че съм започнал едно разследване на Андроид ТВ...

11. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Към външен плеяр е едно,към телевизора е друго...закачиш ли го веднъж в телевизора...край..остава си само негов
    Диска не остава "завинаги" на телевизора Можеш по всяко време да го форматираш на компютъра и да си го ползваш за каквото искаш.

Някой, който е с 5.1 ресийвър моля да потвърди, дали ресийвъра получава действително DD 5.1 аудио от DVB, а не даунмикс към стерео, че съм започнал едно разследване на Андроид ТВ...
    Нетфликс работи нормално в 4K + 5.1 аудио, както и програмите от цифровата, които предават DD 5.1. Единственото СУПЕР КУЦО нещо на този телевизор (моя 55S85/AndroidTV) е, че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се посочи настройка "Говорител -> Аудио система". Иначе всичко се даунмиксва до стерео.
    podredko одобрява това.

12. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

И как по-точно го форматираш на PC-to,при положение че след като извадя хард диска от телевизора и го поставя в компюръта,той дори не го разпознава?....би ли обяснил какъв е начина?....

13. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Щракаш с десен бутон на "Computer" -> "Manage" -> Storage/Disk Management. Там ще си го видиш и можеш да го форматираш, да му правиш partitions и т.н.
    podredko одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от deank Виж публикацията
    Диска не остава "завинаги" на телевизора Можеш по всяко време да го форматираш на компютъра и да си го ползваш за каквото искаш.

Нетфликс работи нормално в 4K + 5.1 аудио, както и програмите от цифровата, които предават DD 5.1. Единственото СУПЕР КУЦО нещо на този телевизор (моя 55S85/AndroidTV) е, че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се посочи настройка "Говорител -> Аудио система". Иначе всичко се даунмиксва до стерео.
    Благодаря ти за отговора. Само още два въпроса.
    В приложението Нетфликс, когато си пуснеш филм, в опциите за субтитри и аудио ти излиза отделна опция "ENGLISH DD+ 5.1, правилно ли съм разбрал? Защото при мен такава опция не е налична, заради което влязох в конфронтация със съпорта на Нетфликс.
    Версията на Андроид ТВ на твоя телевизор 5.1 ли е?
    Защото имаше оплаквания и от собственици на Сони с Андроид ТВ 5.1 за този проблем, заради което останах с впечатление че Андроид ТВ 5.1 има бъг с многоканалното аудио.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от deank Виж публикацията
    Щракаш с десен бутон на "Computer" -> "Manage" -> Storage/Disk Management. Там ще си го видиш и можеш да го форматираш, да му правиш partitions и т.н.
    Само от УИН 7 нагоре.
    За ХР - http://www.partitionwizard.com/free-...n-manager.html
    Този пост е редактиран от podredko; 04-03-16 в 17:16.

16. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Още преди да си пуснал филма/сериала можеш да видиш до името му: 4К 5.1 - и, да, в опциите има English 5.1, но всичко това се появява САМО ако си избрал "аудио система" - иначе няма такива неща.

Netflix и Youtube могат да пускат 5.1 звук ако е избрана опция "аудио система" (моята е закачена към телевизора с оптичен кабел). Останалите "стандартни" андроидски приложения изкарват 2.0 звук. Явно само тези две приложения са "специални" - дано по-нататък го оправят.
    podredko одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Не съм пробвал с оптичен кабел, идеята е добра. Всъщност с оптика пробвах само цифровите кабелни канали, но не и приложението Нетфликс. Ще пробвам.
    Последно Андроида на твоя телевизор версия 5.1 ли е?

18. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Да, 5.1.

Сега направих снимки и с ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ видях че са пуснали HOUSE OF CARDS + новия сезон, който излезе днес!

podredko одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 110 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе