Хардуерно са еднакви ( захранващ блок, шаси, видеопанел)
Не - настройките от линка горе са за серия W80 - 50 и 55"
Тези са за твоят
Sony W800C LED TV Calibration Settings
Колеги да попитам.До сега не бях свалял филми в DVD формат на външния диск.Вчера дръпнах един стар филм който го няма качен по тракерите в друг формат освен в споменатия.Включвам диска в ТВ-то да го гледам и филма въобще не фигурира в диска като заглавие.Връщам диска на компа отварям-филма си е качен и си излиза.Някакви идеи защо се получава така.
Колеги, имам страшно отвратителен проблем със нереагирането на дистанционното на 43W809C. Някой има ли подобен проблем? С последният ъпдейт от 12 април съм. Най често не ми работят бутоните : нагоре, надолу, back и ок.
Не, не е заливано и не е удряно. Дистанционното работи със сигурност, но телевизора не реагира на изброените бутони доста често.
[QUOTE=kijelmi;767720]Не, не е заливано и не е удряно. Дистанционното работи със сигурност, но телевизора не реагира на изброените бутони доста често.[/QUO
Батерийте сменял ли си ги скоро?....аз имах подобен проблем с дистанционно на Самсунг...не включваше редовно пауър бутона...всички други си работеха....даже замерих батерийте...бяха си ОК....и още повече се учудих....накрая купих нови и нещата се оправиха...така че...пробвай с нови....нищо не ти пречи да опиташ...
Този пост е редактиран от iveto; 17-04-16 в 10:27.
Според мой доверен приятел удължаването на застраховката няма смисъл. Ако ремонта е много скъп, пак не ти върви гаранцията. (връщат ти парите за застраховка) Даже е е обнародвано със закон.
- - - - - - - - - -
Колеги, Айде някой да каже как се прехвърлят каналите за настройка на компа.
Флашката е под FAT32 и всички кабели са извадени....
И пак не са активни каналите...
Дайте решение че ми писна да ровя...