Засичал съм подобен ефект, но при мен се оправя веднага от самосебе си, все едно тв-то зарежда настройките на картината малко по-късно ...
@hakama някъде съм писал за една добавка в коди - ultimate iptv от white cream repo , вътре ще намериш каквото ти трябва. Също така Sports Devil ще ти свърши работа, да не кажа и още един милион добавки...
X-Reality Pro, що за животно е това и има ли почва вкъщи ?!?
В един магазин се загледах на телевизорите сони и видях че рекламират въпросната екстра. Оказа се че и на тези телевизори го има. Въпроса ми е това нещо винаги ли си е активно или има опция в менюто да се пусне ?
Винаги е активно..Най-общо казано е чип,който подобрява качеството на картината,независимо какво гледаш...в нета има доста подробна информация ако те интересува толкова много....
Здравейте,забелязвам на моето сони че по време на футболен мач при движение терена ,тревата се замазва ,иначе като не се движи камерата образите са супер ,незнам това проблем ли е ,като цяло картината е много добра SONY KDL-43W805C 3D LED.Ако някои знае как да го оправя този проблем ще съм му благодарен.
Здравейте, къде мога да видя какво означават премигванията на светодиода когато има някакъв проблем?
Вчера натиснах няколко пъти последователно бутона за включване и телевизора се шашна. Първо премигна няколко пъти зелено, червено. След това премигна шест пъти червено след което спря и отново премигна шест пъти червено.
Някой знае ли какво означават червените премигвания?
Здравейте ,с каква версия HDMI кабел трябва да е свъзан тв с сателитен HD приемник за оптимална картина
Зависи от сигнала . При 4к е нужно хдми 2.0 , но и тв-то трябва да го има . Иначе 1.4 е достатъчно към сегашния момент , понеже няма много 4к съдържание в ефира ..
Спря да работи гласовото търсене от телефона ползвам video&TV Side View друго всичко си работи -пише не може да комуникира с устройството -някакви идеи-през рестартиране минах.На три телефона се ползва така че не е от приложението или телефона.Останалите функции си работят.
колеги, днес забелязах икона за актуализация на ос на тв-то. в общи линии пише, че от 22 февруари започва ОТА ъпдейт към андроид 6. предполагам, че това ще омаже всички инсталирани приложения и канали, както и персонални настройки. дали има начин за архив на приложенията преди ъпдейт (за каналите ясно - там вече направих). интересуват ме основно коди и попкорн.
Нищо няма да омаже,настройките и приложенията ще си останат същите....освен ако не решиш след ъпдейта да го върнеш към фабричните настройки....за да ти тръгне системата на чисто както някой препоръчват..