Аз точно това ще направя - голям ъпдейт е и връщането към фабрични може само да е от полза .
Така е....зависи на кой,колко му се занимава...препоръчително е...но не е и задължително,аз ако го направя,после 2 седмици трябва само настройки да правя и приложения да качвам....особено тия клонираните...като дойде,тогава ще му мисля....
Външен хард диск LogiLink А80 80GB USB 2.0 Сив - eMAG.bg
Ще ми свърши ли работа за запис от тунера на сонито?
Да,ще ти свърши работа,но точно този не си струва инвестицията,по добре дай още 50лв. и си вземи 1ТБ с USB3
Някой да изкаже впечатления относно новия 6.0 Какви са подобренията и отстранени ли са проблемите от предишната версия ? Примерно когато отвориш GUIDE спира ли звука ?
Когато отвориш Guide се отваря мигновено без да прекъсва звука и картината и като цяло целия телевизор работи по-бързо. Освен подобренията има и някой проблеми а именно Es file explorer не може да пише или изтрива на външна памет и менюто за 3D картина не се отваря вече при всички плеъри освен с вградения дори и със бутона 3D от смартфон приложението.
А трябва ли да връщам към фабрични настройки и кога да го направя преди или след ъпдеита ?
Ако новата версия 6.0 не ми допадне мога ли да се върна към предишната или не е желателно ?
Желателно е да се върнат фабричните но ако нямаш проблеми му изчисти само кеша. Мисля че не може да се върне предишната версия на андроида.
Моят тв е произведен 07.16 ,така пише отзад на лепенката,мога ли да го ъпдейтна или да не бързам,влизали в графата с проблема Amber / Gree н мигащи светодиоди,
Сам прецени :
Bcичĸи 43" мoдeли - 43W809С / 43W808С / 43W807С / 43W805С / 43W756С / 43W755С, пpoизвeдeни cлeд 7/2016, имaт пpoблeм с ъпдейта до Android 6.0.
Teзи oт вac, ĸoитo имaт eдин oт гopeoпиcaнитe мoдeли и вce oщe нe ca нaпpaвили ъпдeйтa - дa изĸлючaт aвтoмaтичнaтa aĸтyaлизaция и дa изчaĸaт!
пpoизвeдeни cлeд 7/2016,демек мога ,засяга моделите от 08.16 нататък ,така ли или аз бъркам.